💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 1

• 51 056
  • 792
  •   1
Отговори
# 510
  • Sunshine state
Според мен агресори тип Тодор и Георги не бива да бъдат допускани в подобни предавания. Много ми е неприятно да ги гледам, а не е като да не съм сеирджийка. Те просто минават границата. 🙄

# 511
  • София
Почти със сигурност няма да ги запомня, защото след първите един-два епизода губя интерес и го пускам без звук.

# 512
Имате ли проблеми с излъчването на предаването? Адски ми забива. Гледам през фюжън на Булсатком, но на нито една друга програма не ми забива( съмнявах се в нета, но не е)-
Не съм през фюжън, но преди няколко дни имах проблем САМО с Нова телевиязия. Незнайно как, но проблема беше буксата на телевизора (тази за "кабелната"). Провери си ги.

# 513
Имате ли проблеми с излъчването на предаването? Адски ми забива. Гледам през фюжън на Булсатком, но на нито една друга програма не ми забива( съмнявах се в нета, но не е)-

Имам същия проблем с Булсатком, само на Игрите ми забива тази вечер на телевизора. Пуснах на лаптопа, там нямам проблем.

# 514
Фаворит за победа не ми се очерта, но за гонене имам вече няколко Laughing
Все пак положително ми се откроиха Ивайло и Владислав. Харесаха ми визитките на Пламен и Йоана.

# 515
Гледам на запис.До актьора/позьора от Пловдив съм.Първото племе са дизастър.Само Ивайло пилота ми харесва.Тунингованата е страшна направо,на какво се е направила.Жандармериста също ми харесва до сега.

# 516
  • Испания
Какво стана с Чудомир? Появи ли се?

# 517
  • Sunshine state
Кое е момчето с девствения мустак? Представиха ли го?

# 518
Някои хора не ги ли е срам да си отварят устата? Защо се сравнява с жените, яд го е заради тях, играна дори не и за сила

# 519
  • София
Никога не съм имала нерви за пъзели, направо ме изнервят.

# 520
  • Sunshine state
Стигнал първи, да бе. 🤣

# 521
  • Испания
Браво на Ваня!

# 522
Сега ще разберем дали силния пол е равен на женския Joy скрий са

# 523
  • Sunshine state
Шувенист.

# 524
"Ей ся ще разберем дали силния пол е равен на женския" Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт