Лаковe за нокти - 140

• 27 822
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
По принцип, при повечето марки плътното бяло е в първите номера. Бел 04 мисля, че имаше много фин шимър (на нокти едва ли си личи).
Мари, удоволствие е да гледам такива свежи цветове на идеално оформени нокти! Heart Eyes Този брокат на ГР наистина е идентичен със синьо-лилавият Бел Blush А за Speed dry споделям мнението ти, и аз не знам как съм живяла без него (то и затова с години почти не бях слагала лак, всичко се размазваше, ако нямах 2-3 часа за съхнене). Grinning Кой е лакът на безименния пръст? Имам 4-5 ментови лака, но ми е слабост този цвят.

# 661
  • Пеликания
На Essence 42 e.
Скрит текст:

# 662
  • В полите на Пирин планина
Страхотно е, Мари! А с глитъра още повече!

# 663
  • Стара Загора
Този Speed dry с какъв финиш е - клони ли към дебелия стъклен или е тънък? До Quick dry на Голдън Роуз как ви се струва?

Аз съм жълтурче с лавандула Simple Smile

# 664
Бързосъхнещия топ лак на ГР ми е любим. Четката също ми е много удобна.
Те имат и един топ лак с гел ефект, но той не ми харесва изобщо, защото е много гъст; наслоява се и не е траен.

# 665

Скрит текст:

Revlon Perfumerie Ginger Melon
L'Oréal Color Riche Lemon Meringue
L'Oréal Color Riche Perle de Jade
L'Oréal Color Riche Nouveau Vague
Bourjois Si Glossy Laque Peach and Love.

Този Revlon наистина страхотна мирише, на летни коктейли. Изнамерих даже и China Flower, нямам търпение и него да го получа.

# 666
Иве, мне, не е плътен. За мен ГР си е номер 1, но и Перфект действително съхне много бързо!

# 667
Аз не мога да сравня Перфект Speed dry като плътност. Само него съм използвала като бързосъхнещ. Но позволява нанасяне на 2, дори 3 пласта един върху друг за по-тлъст ефект. Придава и хубав блясък, освен бързото съхнене. Тънката му четка на мен ми е удобна за кутретата, за нанасяне под камъчета и декорации, за оформяне на овал...Но може би това зависи от формата на нокътната плочка. Все се каня да пробвам Куик драй на Голдън роуз, но все го няма когато тръгна да купувам нов топ... Joy
Далиндра, Ивче, Heart Eyes

# 668
# 669
# 670
Глас и от мен за SpeedDry. Вече, обаче, ми е наполовина и ми е малко трудно дс го нанасям гладко и равномерно. Сякаш започна да става по-гъст...

# 671
Блондибери, реших си този проблем като използвам 2 опаковки до средата и после  ги смесвам в едното шишенце. Blush Така не се сгъстява почти никак (сгъстяването започва по някаква причина когато не е потопена цялата част на четката където има косъмчета). С добавяне на разредител не траеше дълго ефектът на разреждане...

# 672
Ау, Агент, Же-Сто-К цвят, трепач!

# 673
Ау, Агент, Же-Сто-К цвят, трепач!
+1 Heart
Някак ми напомня за онова синьо от ДМ Blush

# 674
  • Prismatica Aerie
Cupid Това е твоето синьо, нали знаеш?

Ивче, много красиво! Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт