СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 623
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 065
  • у дома...
Не, Слънчева, шеф на РУО-София град ще те правим. Или със Санака двете - зам.-министърки.

# 1 066
  • София
Днес говорих с моя позната в една от професионалните гимназии в София. Тя ми каза, че резултатите от матурите тази година са високи, от което следва, че бала за прием на нашите деца ще е по- висок от миналогодишния.
Ние смятахме нещо с приблизителни точки и беше над минимума, но сега като ги вдигнат, не знаем...
Май таблиците от миналата година няма да са ни много полезни.
Успех на всички!

# 1 067
  • София
hopla, как се настройва известяването, да не цъкаме и ние Simple Smile

# 1 068
  • София
Днес говорих с моя позната в една от професионалните гимназии в София. Тя ми каза, че резултатите от матурите тази година са високи, от което следва, че бала за прием на нашите деца ще е по- висок от миналогодишния.
Ние смятахме нещо с приблизителни точки и беше над минимума, но сега като ги вдигнат, не знаем...
Успех на всички!
Ох,... Rolling Eyes

# 1 069
Напротив. Дават доста добра ориентация, стига да знаеш как да ги използваш правилно.

# 1 070
  • Пловдив
Пътувам с маска в трамвая и като чета какви резултати имат някои училища, почнах да получавам паник атаки със задушаване:grinning:  Със сигурност ще ходя за медицинско за ТОХ.
+100. Малееееее еее, надежда всяка оставих 😰😰😰😰

# 1 071
  • София
Току що говорих с техническото лице в 73.СУ, която ми каза, че има такива обобщени справки.
За 73. СУ, випуск от 129 ученици:
БЕЛ: Среден успех 80,39 точки.
Над 90 точки са 25 ученици.
Няма ученици със 100 точки.
Математика: Среден успех 72,23 точки.
Над 90 точки са 29 ученици.
4 ученици са със 100 точки.

# 1 072
  • Sofia
нека да е лятооо, само да е лятоооооо...

искам всичко вече да е свършило!!
Сърце веч не трае и др. подобни!

# 1 073
Очевидно, до всички училища са изпратени обобщени данни, някои учители са споделили с учениците - в нашето училище по МАТ по спомен са:
71 ученици
20% имат 100 точки
45% имат между 96 и 99
35% под 96
училище: Света София

Аз нагласих да получа SMS, като се появят резултатите в сайта на МОН и не ми се налага да презареждам през 10 секунди като зомби. Simple Smile

Явно децата ни са в едно училище, но въпросът ми е това госпожата по математика ли го е споделила?
Моята щерка явно е при другата госпожа, нищо не знае още.

# 1 074
Току що разбрах че моя е сложил стрелка да отдели абзаца на нов ред Scream
Моля някои които е бил проверяващ да каже дали ще му анулират преразказа 😭😭😭

# 1 075
  • София
Току що говорих с техническото лице в 73.СУ, която ми каза, че има такива обобщени справки.
За 73. СУ, випуск от 129 ученици:
БЕЛ: Среден успех 80,39 точки.
Над 90 точки са 25 ученици.
Няма ученици със 100 точки.
Математика: Среден успех 72,23 точки.
Над 90 точки са 29 ученици.
4 ученици са със 100 точки.
Ужас, това са адски високи резултати. Disappointed Relieved

# 1 076
Мойта си изчисли 440 точки. Чакам да видя. Но в 73-то височки ми се струват тез резултати.

# 1 077
Приключиха с оформянето - 5,92 за срока (една петица по история) и 6,00 за годината. Утре връщат учебниците, учудващо няма липсващи, че е много разпиляна...

Някой пита по-назад как се процедира при еднакъв бал на кандидатите - всички с равен бал влизат, ако с това не се надвишава бройката. В противен случай се провеждат няколко цедки:
Скрит текст:

# 1 078
  • София
Мойта си изчисли 440 точки. Чакам да видя. Но в 73-то височки ми се струват тез резултати.
Аз не лъжа Simple Smile В същото време много се радвам за успеха на децата.

# 1 079
  • София
За 73то средният резултат по БЕЛ е малко по-нисък от 2019, а по математика малко по-висок.

Общи условия

Активация на акаунт