СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 152
  • 2 581
  •   2
Отговори
# 1 815
Кастрева така ни казва:smile:
Защо всявате смут:smile:?

# 1 816
  • София
И аз си сипах чаша розе. Наздраве 🥂
Сигурна съм, че всички деца са положили максимални усилия и ще бъдат приети в най-хубавото за тях училище. Дори и първоначално да не сме сигурни и ядосани на обстоятелствата.

❤ наздраве, звънче!

# 1 817
Аз като я видях статистиката и какво. Тъкмо да се зарадвам на резултата му, и почнах да се тревожа, че тия 213 човека пред него са си доста и пак може да не стигне бала за там където иска.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 21:04 от MollyBy

# 1 818
  • София
Е, тъпо е с тази статистика.  Толкова пък не успяха да я извадят, при положение че от сутринта всичко им е в системата. Не вярвам да нямат опция да си експортната такава справка от нея.

# 1 819
Сигурно ще е по-силна година от 2019, като гледам за АК..., че е с около 10% нагоре от мин. година, значи НВО с 10-15-20т нагоре 😒

# 1 820
  • София
Санака, Слънчева, че то тази година има ли нещо нормално? Май не, та така и ние софийските мами сме спокойни и просто си чакаме. Ей го къде е понеделник, когато ще се сблъскаме челно с товарния влак.

# 1 821
31 СУЧЕМ се похвалиха:"С огромна гордост споделяме резултатите на седмокласниците от НВО по Български език и литература и Математика!
Български език и литература - среден резултат 79.77 точки на фона на град София - 65 точки, за страната - 50.15 точки!
Математика - 65.38 точки на фона на София - 48.09 точки и за страната 36.88 точки!
Благодарим на учениците и техните учители за тези страхотни резултати! Трите години усилен труд и високи изисквания дадоха своите заслужени плодове."

И нашето 125-то се похвали. Аз лично повод за хвалба не виждам. Всички ходеха на школи!

Явили се ученици по Български език и литература 199 ученици - среден резултат 75.90 точки, 12,17 точки над средните за София 63,75 точки и 24,86 точки над средните за страната - 51.05 точки! 29 ученици са с над 90 точки.
Явили се ученици по математика 199 ученици - среден резултат 65.20 точки, 17,11 точки над средните за София 48,09 точки и 28,87 точки над средните за страната - 36.33 точки! 42 ученици са с над 90 точки и 10 ученици с пълни 100 точки на НВО по математика!

# 1 822
Малко анализи от любител на темата Simple Smile И вече минал по тоз път миналата година Simple Smile Ама си мятам по едно очо и на наборчетата Purple Heart

За Пловдив малко сметки.
За 1 шалон (хаха ако и ние имаме такъв) - тук смятам МГ, АГ, РГ + още няколко деца с високи балове, разхвърляни по паралелки разни и разнообразни - това прави по 370 места за девойки и още толкоз за младежи (прблизително, че в МГ са малко повече момците Simple Smile )
За 2019 г. около 370 места за момичета се покрива бал 154 БЕЛ+ МАТ или 408 с две 6ци от дипломата. Абсолютно на същото положение са 370 места тази година - точно бал 154 ... Миналата година минималните балове са били точно около 402-415 за РГ и АГ (с различните езици) не очаквам тази година да има огромна разлика.
За младежите има минимална разлика - тази година 146 БЕЛ+МАТ, или общ бал 392 / миналата година е 143 или общ бал 386. И пак миналата година 2ро класиране минималните балове за АГ и РГ са били около 360-70.
С 2018 да сравнявам разликите пак са в рамиките на 2-3-5 точки от общия бал.
Което ме кара да смятам, че в горните резултати няма особена промяна.
Поне за първите 3 гимназии.

Ако се борите за Хуманитарната, Търговската - около 370 бал ще свърши работа - там са главно девойки...

Надолу са ФЕГ, Лиляната и Архитектура в строителния - там 330-340

и под 300 вече ми е трудно да смятам... ТЕТа, строителния и кварталните гимназии...  и става сложно, че се взимат разни и разнообразни точки от дипломата.

Очаквам да се вдигне бала за МГто и най-вече програмистите и дизайна - вместо около 440-450 да бъде около 460. За мат+АЕ / НЕ - ок. 420.

Това от мен засега Simple Smile Успех на всички Simple Smile

# 1 823
  • софия
Ако годината е по-силна, МОН ще отчетат небивал успех на ДО. Което се прокрадва като мотив отдавна и ще е чудесно основание да използват спокойно формата и занапред.

# 1 824
Здравейте,
Поздравления на всички деца за постигнатите резултати! Най-накрая мъките приключиха.
Аз съм доволна от нашите резултати. БЕЛ -78.500, a по математика -56.250, и то при условие, че не се престараваше с допълнителни задачи, а подготовката беше предимно в час. Резултатът на класа като общо е много добър. Поне 7 деца са с над 90т. по БЕЛ.
Успех на всички да се класират за желаните места!

# 1 825
Поздравления за децата и късмет!

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 06:34 от bobidika

# 1 826
Цитат на: Слънчевата
Е, защо?
Ще ги крия до последно! Joy

Слънчевата, бъзиках се с него. Да не мислиш, че днес помни какво съм му показала снощи? Най-вероятно вече напълно е изтрито от съзнанието му, че нещо въобще съм му показала. А иначе нямам съмнение, че ще справи. Аз и за учебника по математика за седми клас, като го видях есента, се зачудих как ще му го натикам в главата, но успях. Не се оказа трудно в крайна сметка.

# 1 827
Здравейте, момичета! Поздравления за усилията и старанията на всички деца! Благодарение на всички вас тук се обменят много полезни мнения и съвети! Бих желала да попитам, как се извършва кандидатстването от в един град в друг и възможно ли е при положение, че матурата е положена в град различен от града, в който е желаното училище?

# 1 828
  • Някъде в Европа...
Разгледах статистиката за област ВТ на Дидева. Ориентирах се. По МАТ преди нас 107 деца (43 момчета) от 1700 деца от областта, по БЕЛ 463 деца. При нашето балообразуване се утроява МАТ и никое училище във ВТ не е с квоти...т.е не гледам момичета и момчета, защото не ме интересува това разделение..БЕЛ+МАТ също, защото реално не са равностойни при балообразуването...Та, с две думи - доволна съм...

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 22:25 от AIR

# 1 829
Като гледам статистиката на училищата посочили броя на деца с над 90 точки, както и броя със 100 точки, определено съм притеснена.....без статистика за София ще бъде дълъг и напрегнат уикенд Sad

Общи условия

Активация на акаунт