СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 115 107
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 1 950
Добро утро момичета.Какво ви е мнението за трето класиране ,че с тези високи балове няма да се класираме на второ.Дъщеря ми е категорична за трето кл."всичко или нищо"така ми каза,а аз се страхувам.

# 1 951
  • Пловдив
Амандичка, благодаря ти. И аз съм на кантар с тези езици, и той няма влечение към икономика, даже ми направи един разбор на търговската гимназия по паралелки, та умрях от смях. Проблема ми е, че нямам идея какво е нивото специално на езика във въпросната гимназия в Пловдив, ако се вземе предвид неговата братовчедка, наборка, учеше 5-7 клас там и уж имаха втори език , ами.... Има шестици, а не знае дори азбуката, поради което и синковеца не желае. Уфф, в каква ситуация ме постави това дете, направо... На него не му пука много, само се разрева, като му казах, че ще чакам 3 класиране и може да учи в Пеньо Пенев. Това в Пловдив е училище за малоумници 🙂

# 1 952
В таблицата с ДПП е записано за всяка една паралелка дали езикът е ИИЧЕ или РИЧЕ.

# 1 953
Новото на втория надали някъде е особено добре. Проблем би било и ако нивото на първия е същото.

# 1 954
  • гр.София
Моите впечатления са,че на трето класиране изскачат още по-високи балове. Или най-много някое момче да успее с по-нисък бал.

# 1 955
Люба, не знаю Пеньо Пенев и дървото.. Ама поне там стипендиите са им нормални, даже дуално в по-горните класове си е кеш, на фона на 20 лв стипендия в МГ 😁😁😁

# 1 956
По принцип китайски има повече "хляб" в него, но поради разни причини на децата им е по-интересно японски и корейски Simple Smile

# 1 957
  • София
Вчера наборът и ММ решават някаква задача по физика и се заливат от смях. Някаква кокетна французойка иска да й приготвят някакъв шоколад с точно определена плътност. ММ вика ето ти идеална задача за новия формат НВО - математика, физика и химия в едно...

# 1 958
И аз знам ,че на трето излизат високи балове и е голям риск но..........ще полудея вече.

# 1 959
  • София
Някой наема ли се да прогнозира с какъв бал ще приемат в НПМГ, биология?

# 1 960
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моите впечатления са,че на трето класиране изскачат още по-високи балове. Или най-много някое момче да успее с по-нисък бал.

А вариант за 4-то? Видях, че миналана година в НПМГ и за 4 класиране е имало няколко бройки.

# 1 961
На мен 4то ми изглежда...рисковано от гледна точка на прозрачност

# 1 962
Някой наема ли се да прогнозира с какъв бал ще приемат в НПМГ, биология?
Това няма как да стане, тъй като основен балообразуващ е изпит по биология, който не фигурира в таблицата.

# 1 963
В ПГ обичкновено е РИЧЕ

Добро утро, момичета! Утро без школи, домашни, контролни, оформяния..
Време само за кафе и мирис на липа (Варна ухаее на липи)..
Е след малко ще се наложи да започна да работя, че във вчерашния ден  никаква не я свърших..
Около нас резултатите са на два полюса - мат 90+, бел 85+  и другия полюс 70-75т мат и бел.
Не знам какви лампи трябва да им светнат на тези от МОН, че изпитът по математика не е достатъчно труден и няма разслояване и  всяка дребна грешка е жестоко наказана.
Във Варна 73 деца с 99+ точки, тъкмо за три паралелки деца..

Вероятно във Варна няма да се усети много в играта влиза една нова паралелка в МГ и 4-ри в новата ИТ гимназия към ТУ (тук по-скоро е във втори ешалон)

Решихме се на немски език, 

# 1 964
Здравейте, момичета. Не съм "наминавала" във форума от миналата година... Стискам палци на всички деца и се надявам всеки да намери своето място. Само като си помисля колко беше драматично за нас миналогодишното НВО ми се изправят косите. А на майките - здрави нерви и търпение Hug
И аз знам ,че на трето излизат високи балове и е голям риск но..........ще полудея вече.
Ети, повярвай ми не се полудява... много. Остави детето да прецени. И на мен ми беше трудно да го подкрепя за решението му да участва в 4-то класиране, но той толкова много го искаше, че сърце не ми даде да го спра...

Общи условия

Активация на акаунт