СЕДМИ клас 2019/2020 - Втора изпитна седмична тема - (22.06 - 28.06)

• 116 261
  • 2 581
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
ПЧМГ - на въпроса за немски и математика.

# 2 161
  • София

Btw, Слънчева, ако се окажеш права за баловете, не рокля с Мики и Мини Маус ще си взема, ама и името ще си сменя!
Аз ви записвам, теб, Мама Мони... Joy
Само да не ми се Явите на 15/09 с униформа, мислете му! Joy
За преименуването трябва да имаш кръстница. Моята е Дидева и аз много си харесвам новото име, което е антипод на старото. А и нали знаете, че името носи орисия... Wink

# 2 162
Здравейте! Извинявам се ако вече сте отговаряли на този въпрос.
Ако на 1во класиране е приет по 2ро желание и подаде заявление за 2ро класиране, мястото в което е приет запазва ли се или не? Ако на 2ро класиране пак не е приет по 1то си желание, ще може ли да се запише там където е приет на 1во класиране?
Благодаря!
Да.
На 2-ро ще бъде приет пак по 2-рото желание, ако не му стигне бал за първото желание.

# 2 163
  • София
ПЧМГ - на въпроса за немски и математика.

Благодаря за отговора, но частно училище не е вариант.

# 2 164
  • Стара Загора
Здравейте! Има ли родители от Стара Загора? Тази година какви ли ще са баловете за ГПЧЕ Ромен Ролан? Дали ще са по-високи, сравнение с 2019?
И аз чакам с интерес някой да се включи!

# 2 165
В нашата област пред моето рогато има 40 деца /БЕЛ + мат. - нас тази комбинация ни интересува, за неговите паралелки са си 2хБЕЛ и 2х мат./, като 11 са момчета, но при нас няма деление по пол, така че това е без значение. Първата цифра ни е важна. Силно се надявам да не тръгнат всичките 40 да подават за неговата паралелка. То никога до сега не е било и така де. Обикновено се разпределят в 4-5 паралелки по-височките балове. Ще напишем вероятно в заявлението  5 паралелки и това ще да е. А, да, може и двете професионални, които също биват и горе-долу му допадат, да си ползваме медицинското.
Той си има едно-единствено желание обаче, което ще си посочи като първо, надяваме се много силно да се реализира. Всичко друго за него е компромис. Ще го учи, ама няма да му е същото.

# 2 166

Другото нещо, което ме интересува има ли други училища, освен СМГ и НПМГ,  където се изучава усилено и на добро ниво немски и математика.
Двете немски гимназии и профил математика в тях.
В немските е по-добро нивото на езика, а в МГ-тата - математиката. Зависи кое Ви е по-важното.

# 2 167
  • София
Защо според теб нивото на немския е по- добро от математиката?

# 2 168
  • София
В НЕГ има много по-малко часове математика, отколкото в СМГ и НПМГ. На едното място са по 3, а на другото по 7 и после по 9 от 9-ти клас. Няма как да не се усети тази разлика.

# 2 169
  • София
Защото все едно НПМГ да претендира, че е на едно ниво с НЕГ или 73, относно НЕ.
Днес е странен ден...

# 2 170
Защо според теб нивото на немския е по- добро от математиката?
Не ме разбра. Казвам, че няма училище, в което да има еднакво високо ниво, и на немски, и на математика.
В НЕГ и 73 немският е на по-високо ниво от този на СМГ и НПМГ, а в СМГ и НПМГ математиката е на по-високо ниво от тази в НЕГ и 73. Хорариуми, иуч, фуч... Така си мисля.

# 2 171
  • софия
Аз съм учител и нищо не вдявам от тия статистики, за да ориентирам някого. Добре, че тук има супер мами, та нещо ми просветна, та чак и съвети давам.
Аз се поуспокоих. Нищо , че ИСпанската с втори английски ни е първо желание, за където мисля, че няма шанс и на второ класиране. Второ желание 31-во пак исп+англ. За там ще стигне( дано). Въпросът е решен.

Здравей, как мога да разбера защо нямам точки на преразказа по бел възможно ли е да е анулиран и какво да направя?
Вече многократно ти се отговори на въпроса. Освен да пишеш едно и също е добре да четеш отговорите.

# 2 172
Аманда, стискане палци да е само за смях. Joy
Моят батко пък до скоро до кофата с ръкавици слизаше.
Desem, той не им е дал. Казал е, че по-безопасно е за тях да са без маска. Беше му смешно, когато ми го разказва.  И аз до преди един месец излизах до кофата с ръкавици, но нещо напоследък го подкарах през просото. Илит, сладурана:kissing_face:

# 2 173
  • София
Божеее успях и ви изчетох. Всичките прогнозни балове ми харесват - на Слънчевата, Санака, Дидева, Мария, защото според тях моят ще влезне, където иска. Днес ритуално си купихме с мъжа ми Пастис - френско питие. Да ви кажа не ми хареса ама пих, къде ще ходя, да не би да предизвикам съдбата и да не вземе дЕтето да не го приемат там😄. Пък днес цял ден познати гордо ми пращат таблицата с кандидатстване на Дидева, статистиката на Дидева...   пък аз ги изненадвах, че всичко знам. Знам я, нали съм дейна в бгмама, само на НВО, където не се явих.
П.п.Да не забравя. Успех на кандидатстващите утре в НПМГ и НГДЕК (за него не съм сигурна, че май мернах, че изпита е преместен на 5.07).

# 2 174
В нашата област пред моето рогато има 40 деца /БЕЛ + мат. - нас тази комбинация ни интересува, за неговите паралелки са си 2хБЕЛ и 2х мат./, като 11 са момчета, но при нас няма деление по пол, така че това е без значение. Първата цифра ни е важна. Силно се надявам да не тръгнат всичките 40 да подават за неговата паралелка. То никога до сега не е било и така де. Обикновено се разпределят в 4-5 паралелки по-височките балове. Ще напишем вероятно в заявлението  5 паралелки и това ще да е. А, да, може и двете професионални, които също биват и горе-долу му допадат, да си ползваме медицинското.
Той си има едно-единствено желание обаче, което ще си посочи като първо, надяваме се много силно да се реализира. Всичко друго за него е компромис. Ще го учи, ама няма да му е същото.

Джуди, как го пресмяташ това с 40-те деца.
Мен ме интересува от чисто любопитство къде се позиционира - балът ѝ е 462,5.

Общи условия

Активация на акаунт