Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 545
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
Благогодаря за съвета, ще отида на втора консултация. Просто при първата консултация останах с впечатлението, че 510 сс е единствения вариант да се обере увисването без повдигане тип котва. Сега съм чашба В, чашка С не ме плаши, но Д ми се видя много Simple Smile

# 211
Аз не вярвам в това да се обере с голям имплант, нали след година две-три пак ще поувиснат. Ако може поне през зърното....

# 212
  • Пловдив
И аз не вярвам само с имплант да се постигне подвигане, при гърди с птоза.

# 213
Зависи колко са изпразнени и колко са големи. Нали Стоянов уж за повдигания бил добър, би трябвало да е преценил добре.
Всичко си е доста индивидуално, най-добре той да каже колко големи точно ще станат. Тук кой каквото и да каже може да не е вярно.

# 214
След, толкова чакане, и аз днес бях на консултация при др. Стоянов.
Каза ми че имам птоза, не много но я има и без повдигане нямало да сън доволна. Много ми стана кофти, като знам какво рязане пада. Каза че трябва да сложа доста голям и пак не е гаранция, че ще стане ок.
Каза ми да помисля добре и да съм сигурна дали го искам.
Наистина ли няма друг начин по който да се реши проблема. Ще пробвам още една консултация при др Романски да чуя поне още едно мнение.
Някакви координати има ли, че с Александровска не мога да се свържа.

# 215
Стоянов ми предложи поставяне на импланти по метод Dual Plane - повдига се някак си мускула спрямо млечната жлеза и така се оправя птозата без котва, след което слага 510 сс, понеже основата ми е 13 см. Опитах се да прочета за този Dual Plane, но не ми стана много ясно. В неделя имам час при д-р Молов в Бургас, да видим той какво ще каже. Макар, че ако Стоянов наистина е по-добър на повдигането ще трябва да направя втори консулт при него да ми обясни повече.

# 216
На мен, такова нещо не ми предложи, явно защото избрах по малки импланти.
Той каза че само ако са големи имплантите могат да оправят нещата с увисването иначе не.

# 217
Каза ми че имам птоза, не много но я има и без повдигане нямало да сън доволна. Много ми стана кофти, като знам какво рязане пада. Каза че трябва да сложа доста голям и пак не е гаранция, че ще стане ок.
Наистина ли няма друг начин по който да се реши проблема. Ще пробвам още една консултация при др Романски да чуя поне още едно мнение.
И на мен ми каза, че няма да стане без повдигане, опита се да ме разубеди изобщо да се подлагам на иперация, после още двама потвърдиха, че ми трябва повдигане плюс малки импланти около 300 куб и сега се чудя още.

# 218
Ако ви е казъл повдигане го послушайте. Иначе се получават проблеми като при мен с гънката - Дабъл Бабъл. При мен в началото уж имаше нужда от повдигане с раунд блок, после уж нямаше с по-големия имплант и накрая....седя и се моля да се оправи някак си от само себе си.

# 219

Д-р Романски вече не е в Александровска, а в МБАЛ Надежда. За консултация може да звъннете на телефона на болницата, но бъдете упорити, че все говорят операторите Grinning

# 220
  • Пловдив

Стоянов в моите очи е един от най-добрите специалисти в България. Бих му се доверила. По отношение на рязането и белезите, да не е приятно белег тип котва, но не е и нещо което бих отказала, и в последствие да компроментира крайният резултат. Аз съм с такъв тип разрез, и като "бонус" корекция на ареолите, и те са рязани целите. Четири месеца и половина са минали, белезите постепенно избледняват и все по-малко ме дразнят. Имам надежда, че до година, ще са напълно невидими. Има много какво да се направи за да се подобри вида им. Има много качествени кремове за мазане, има и много качествени добавки, които могат да се приемат през устата, които са с отличен ефект върху кожата.

# 221
Да наистина др. Стоянов ми каза, че ако не направи повдигане няма да съм доволна от резултата . Беше много честен, не настоя да прави операция въобще. Ако не мога да приема белезите след това по добре да не го правя. Каза да помисля и пак да направим консултация.
Усетих че желанието на пациента е най важното, обесни ми всичко без да ме заблуждава, че всичко ще стане без проблеми.
На мен метода Dual plane не ми предложи, но със сигурност ще го питам следващия път.

# 222
На мен, такова нещо не ми предложи, явно защото избрах по малки импланти.
Той каза че само ако са големи имплантите могат да оправят нещата с увисването иначе не.

На мен д-р Стоянов изобщо не ми предостави възможност за избор на размер. Прегледа ме, свери с таблицата на Мотива и каза, че за моята основа от 13 см е 510сс. В отговор на шока от размера каза, че може да опита с 475 сс, но 510 според него е по-добре. На консултация бях със сестра ми, която бяха оперирали седмица по-рано по метода Dual plane, тъй като също беше с втора степен птоза, сложи импланти мотива 440 сс и резултата е супер. За мен доктора каза, че се налагат по-големи импланти, защото бюста ми е малко по-голям.

# 223
  • Germany
Kak се мери основата, някой може ли да ми каже ? Pinky мн добър резултат , много са се променили ! Браво! Ти при кой се беше оперирала , че вече се бъркам ?

# 224
  • София
Някой да е имал проблем с вътрешни конци? Минаха 6 седмици, а десният шев от едната страна ме наболява, като боцкане. Отвън изглежда добре, може би леко зачервено. Преди беше малко подуто и твърдо от тази страна, сега само наболява. Казаха ми да мажа с крем невен, редувам с Кело кот, но се притеснявам да не стане проблем, четох, че понякога вътрешните конци не се разграждали.

Общи условия

Активация на акаунт