Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 417
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
Момичета при мен е същата работа, на картончето номера е един и същ. Не исках да пиша преди да съм отишла на ехограф и да знам какво се случва, но при мен на едната гърда която е уж добре се появи от вътрешната страна нещо като бучка, остро и твърдо е, нещо от импланта ще да е, защото като го натискам е пластично, влиза навътре и после пак се връща на старото място. Днес след ехографа ще пиша дали се вижда нещо.

# 301
Не искам да плаша никой, но в нета снимките показват, че номерата трябва да са различни, още повече че в сайта на Ментор не мога да се регистрирам, поради това че имплантите са с еднакъв номер.
Мисля, че това е разковничето за епикризата.
Честито имаме един имплант.
Скрит текст:

"Браво" на д-р Молов 😑

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 10:45 от bubanka

# 302
Здравейте, какви са цените при Георгиев ?

# 303
Да не би на Ментор да си е нормално това с номерата, не правете прибързани изводи. Питайте доктора най-добре.
Ето мойте лепенки от имплантите залепени на епикризата. Еднакви са с тези на паспорта
Скрит текст:
Скрит текст:

# 304
Да не би на Ментор да си е нормално това с номерата, не правете прибързани изводи. Питайте доктора най-добре.
Ето мойте лепенки от имплантите залепени на епикризата. Еднакви са с тези на паспорта
Скрит текст:
Скрит текст:
Не става въпрос дали са еднакви с тези на паспорта, а дали се различават номерата на двата отделни импланта

# 305
Да, разбрах. Доктора сигурно има логично обяснение....

# 306
  • Germany
Момичета , търсете си правата на време още, защото епикризата е много важен документ!!. Тя доказва и описва точно какво ви е правено и как е протекла операцията. А за имплантите трябва да си имате документи с различни сериини номера за всеки имплант, те се произвеждат по 1 , а не в комплект по 2 и всеки е уникален ! Направо не мога да повярвам , че се случва това с епикризите

# 307
Сега погледнах и моите номера на Ментор CPG (анатомични) двата са различни и имам две картончета, от предната страна на двете има номера на всички един, отзад има ляв и десен и лепенки на двата. Кутия обаче съм имала само една Simple Smile но тя така или иначе не ми трябва, изрязала съм само номерата от нея. В сайта на Ментор така или иначе извън САЩ не можем да се регистрираме.

За Молов...дано има документация, на коя какво е правил, че ако няма....абсурд да напише епикризи след месеци...Има ли въобще някой от него епикриза?

# 308
Този Молов още като ме остави на -15°С да го чакам 20 минути пред вратата, го отсвирих.Дори чакалня няма и приема в склад за импланти в 9 вечерта.Те всички хирурзи ( или поне асистентите им ) четат форумите.Дано си вземе бележка.

# 309
  • Бургас
При напускане на болничното заведение получих ето това  :

Договорът, който подписах преди операцията е подпечатан от клиниката и подпис, който би трябвало да е на доктор Молов.

За авансовото плащане на имам доказателство чрез банковия превод, с основание " медицински материали и консумативи"
За втория етап от плащането в болницата не ми предоставиха документ за приета сума , но и аз не го изисквах.

# 310
  • Пловдив
Момичета, чета и не мога да повярвам...Това за липсата на епикриза го оставям без коментар, не мога да повярвам, че някой лекар си го позволява и го е превърнал в практика. При имплантите всеки е с различен SN номер, имплантите на лява и дясна гърда трябва да за различни като номер (няма как да е един). Тези номера се вписват в епикризата, и естествено трябва да съвпадат с тези от паспорт/картонче или както там е оформено. Недоумявам, че допускат подобна "грешка" да вписват един номер за два различни импланта. Тук във форума съм виждала красиви гърди на д-р Молов, но това с липсата на документи и номерът на импланта, промени мнението ми за професионализма му.

# 311
Момичета при мен е същата работа, на картончето номера е един и същ. Не исках да пиша преди да съм отишла на ехограф и да знам какво се случва, но при мен на едната гърда която е уж добре се появи от вътрешната страна нещо като бучка, остро и твърдо е, нещо от импланта ще да е, защото като го натискам е пластично, влиза навътре и после пак се връща на старото място. Днес след ехографа ще пиша дали се вижда нещо.
Аз имам същото топче на едната гърда, ходих първо при Молов да го погледне, тъй като се появи 2 месеца след операцията, това беше и момента, в който съжалих, че съм се доверила на него! Погледна го каза да отида на ехограф и ако е фибром да отида да го оперира, имах 2 конеца, които са пропуснали да махнат, направи ми снимки и ме изпратиха, никакво внимание относно проблема, с който отидох! На ехографа всичко беше наред, топчето е от импланта, казаха да изчакам още 3 месеца и пак да отида на преглед! Месец след това топчето все още си е там! Ще следя как е минал и твоя преглед и какво са казали.

# 312
Кажете ми как имапланта ще има топче, което дори и през кожата и мастна тъкан, ще се усеща. Явно не е малко, но физически как така ще има такава деформация на импланта.

# 313
Включвам се и аз с един и същ имплант за двете гърди в паспорта! Реших, че защото съм карък по начало, е станало така.Но сега ми става ясно, че проблемът е може би е по-сериозен! Аз съм без епикриза също! Преди да ми вадят конците, на четвъртия ден от операцията опитах да си регистрирам имплантите, но греда. В този момент се разрових и разбрах, че за двете гърди е поставен стикер на един и същ сериен номер. Свързах се с Мария и каза, че докторът ще оправи паспорта в понеделник като свалим конците. Е не стана точно така, но след няколко дни ми пратиха нов паспорт с два различни серийни номера. Опитах се и тези импланти да регистрирам, но не се получи.Започвам сериозно да се притеснявам, днес писах на Мария за епикризата, ще видя какво ще ми отговори.
Интересно ми е колко ще се окажем с един и същ сериен номер на имплант за двете гърди предвид факта, че доста дори не са обърнали внимание или изобщо не четат тук.Аз кутиите ги видях непосредствено преди операцията, но изобщо не ми беше до тях. Съвет към тези, на които им предстои - снимайте ги и дори настоявайте да се отворят пред вас.

# 314
Този лекар заслужава да пуснете колективна жалба и да ревизират дейността му. Дано да сте здрави и всичко да е наред с имплантите.

Общи условия

Активация на акаунт