Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 61 377
  • 768
  •   1
Отговори
# 390

Вижте д-р Молов какво е постнал във фейсбук !

Интересно......защо ли сега и дали са тези кутии....😵🥴

# 391

Единия стикер залепил и за лява, и за дясна, а другия си го пази ли...кой стикер в крайна сметка е за лява, кой за дясна...честно...нямам думи.

# 392
  • Варна
Момичета, аз се чудя защо само се чудите и гадаете, а не напише някоя вас сигнал/жалба до Медицински надзор.
Опишете, че сте приемани в някакво помещение, тип склад, което не е лекарски кабинет (лечебно заведение), че нямате епикриза, за дублиращи номера на импланти както за ляв, така и за десен, за липса на всички задължителни платежни документи.
Медицински надзор ще направи проверка, както за наличие на регистрация на кабинет, къде оперира, има ли пълна История на заболяването с всички задължителни медицински документи, ще изиска писмено становище от представителството на Ментор и така нататък.
Ясно е, че асистентката му чете тук и аз не следва да го пиша това, защото ще се усетят да "наредят" доста неща, но имате пълното основание да го направите, особено съфорумката, която написа, че май имплантът е спукан.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 21:09 от missNoir

# 393
На мен тази снимка дори ми е крайно не професионална. Какво си пази. Дори не са толкова много, ако друг лекар си ги събираше ехеее..... Какво се хвали, че до сега жените са били опитни зайчета ли?! Може и да прави добри гърди, но крайно непрофесиално държание.

# 394
  • София
Скрит текст:

Единия стикер залепил и за лява, и за дясна, а другия си го пази ли...кой стикер в крайна сметка е за лява, кой за дясна...честно...нямам думи.
хахаха нали? Асистентката му ми каза че било техническа грешка. Нямам думи. Този дето ги лепил объркал. 🤔🤔😂Просто абсурд в абсурда.

На мен тази снимка дори ми е крайно не професионална. Какво си пази. Дори не са толкова много, ако друг лекар си ги събираше ехеее..... Какво се хвали, че до сега жените са били опитни зайчета ли?! Може и да прави добри гърди, но крайно непрофесиално държание.
Аз за пръв път виждам такова нещо. Чувала съм от мой познати оперирани при други известни доктори, че дори кутиите им дават. А тук доктора си ги събира. И с другия стикер. А на сертификата лепнати еднакви, сякаш е сложил еднин имплант. Незнам мм. 🤨

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 09:17 от bubanka

# 395
Защо някоя пациентка не пише коментар там и да го попита защо пази стикери, а лепи еднакви? Дали ще коментира или ще изтрие коментара....

# 396
Защо някоя пациентка не пише коментар там и да го попита защо пази стикери, а лепи еднакви? Дали ще коментира или ще изтрие коментара....
Според мен се предполага ,че ще е нападателно ако някоя от клиентките му пише под снимката ,а не на лично  при положение,че той и е доктор и най-вероятно за в бъдеще предстоят контролни прегледи. Лично мнение. Аз бих го попитала и не само де,бих настоявала всичко да бъде изрядно.

# 397
  • София
Ходих на две конституции и на двете имплантите на Мотива бяха гладки.

Не виждам много мнениея за др. Мартин Генов. Беше много подробен и внимателен. Трябва да направя повдигане и поставяне на импланти. Само в инстаграм видях негови снимки, хареса ми как ги е направил.
Споделете мнения ваши или на близки около вас

Ако се спреш на него,моля те напиши тук мнение. Аз също питах за него,но не получих отговор. Явно няма оперирирани при д-р Генов тук.

# 398
  • Пловдив
Това с кутиите ми се струва поредният абсурд. Никой доктор не пази кутиите на пациентките си, няма никаква причина да го прави...И какво, надписал е всяка кутия на коя пациентка е!?! Недоумявам.

# 399
  • София
Момичета, изивнявайте, ма какво точно ви подтиква да отидете при Мартин Генов, бившият асистент на Николай Георгиев, който : 1.Работи само с Мотива, 2.Поддържа цени, същите като на учителя си 3. Има десетократно по-малко опит? Аз разбирам да е наполовина цената му, да отида, ама при условие, че имате 4400 Е, защо не отидете при оригинала Георгиев? Аз лично ако имах толкова пари, грам нямаше да се колебая, камо ли избирам някакъв фотогеничен младеж с почти никакъв опит, но големи претенции.

# 400
Щото Генов е голям красавец 🥰

# 401
Момичета, изивнявайте, ма какво точно ви подтиква да отидете при Мартин Генов, бившият асистент на Николай Георгиев, който : 1.Работи само с Мотива, 2.Поддържа цени, същите като на учителя си 3. Има десетократно по-малко опит? Аз разбирам да е наполовина цената му, да отида, ама при условие, че имате 4400 Е, защо не отидете при оригинала Георгиев? Аз лично ако имах толкова пари, грам нямаше да се колебая, камо ли избирам някакъв фотогеничен младеж с почти никакъв опит, но големи претенции.
напълно сте права !!!!! Просто безумно ,точно вчера се чудех ,защо поддържа такива цени тоя човек като очевадно е новопрактикуващ в сравнение...

# 402
В интерес на истината в деня на консултацията разбрах, че работи в клиниката на Др. Георгиев. Но щом наистина е така ще отида и при Георгиев, не само защото е по опитен, но и аз имам нужда от по сложна операция. И искам нещата да се получат по най хубавия начин.
Благодаря ви за мненията Blush

# 403
Може би е добър оператор. Нали всеки е тръгнал от някъде. Аз го познавам служебно, от вас разбрах, че е ученик на Георгиев. Генов е много възпитан, уверен мъж, и наистина много красив.

# 404
  • София
Ма извинявайте, аз не искам да се ивявам като някакъв адвокат на Георгиев, ама какво като е хубав Генов (не е мой тип, ма да кажем, че е хубав)? Вие за гадже ли го търсите или за операция? Просто, пак да кажа, при равни финансови условия да избереш него вместо Георгиев, за мен е абсолютно неадекватно.

Общи условия

Активация на акаунт