Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 11

• 60 931
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, до кога носихте спортните сутиени през деня? След спортния на какви сутиени минахте? Доколкото знам банели не се препоръчват, но до кога? И това при разрез под гърдата ли важи или има и други съображения да се избягват?
Здравей!
Към втория месец започнах да нося сутиени без банели.

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 07:57 от bubanka

# 601
Здравейте момичета, обещах да пиша как се развиват нещата с моя може би спукан имплант. Ходих при Доцент Романски и според него е много вероятно наистина да е спукан, но най-сигурно би се видяло на ядрено магнитен. Аз му споделих, че нямам сили вече да се занимавам и съм си мислела дори да ги махна. Той каза, че в моя случай със симастията това е най-доброто и сигурно решение за справяне с този проблем. Предложи да махнем имплантите за 3 месеца, така тъканите щели да се възстановят и после да направи всичко от начало. Набързо се съгласих и след няколко дни ще ми махне тези гадни цици и се надявам всичко да приключи. Относно имплантите каза, че той поема ангажимента да ми бъдат сменени. Остана учуден, че Молов е дал само едната карта, но каза, че не е проблем и ще се разбере с представителите на Ментор. Ще ви държа в течение какво се случва и какви импланти е извадил доцента.

# 602
  • София
Здравейте момичета, обещах да пиша как се развиват нещата с моя може би спукан имплант. Ходих при Доцент Романски и според него е много вероятно наистина да е спукан, но най-сигурно би се видяло на ядрено магнитен. Аз му споделих, че нямам сили вече да се занимавам и съм си мислела дори да ги махна. Той каза, че в моя случай със симастията това е най-доброто и сигурно решение за справяне с този проблем. Предложи да махнем имплантите за 3 месеца, така тъканите щели да се възстановят и после да направи всичко от начало. Набързо се съгласих и след няколко дни ще ми махне тези гадни цици и се надявам всичко да приключи. Относно имплантите каза, че той поема ангажимента да ми бъдат сменени. Остана учуден, че Молов е дал само едната карта, но каза, че не е проблем и ще се разбере с представителите на Ментор. Ще ви държа в течение какво се случва и какви импланти е извадил доцента.
Радвам се, че вече има решение на този проблем. Може би този вариант е най-добрия за момента. Когато нещата се оправят, ще е възможно отново да ти постави доктора импланти. Пиши как вървят нещата и какви импланти е извадил доктора. Кураж, и много успех ти желая. Дано накрая всичко се подреди. 😊 🌷

# 603
Пожелавам ти всичко да се нареди и благодаря, че ни информира. Възникват ми няколко въпроса ти ще се възползва от гаранцията на Ментор нищо, че ще се оперираш от друг доктор, това ако е спукан, а ако не е? Сподели и като цени как ще излезе? Същият размер ли ще слагаш? То това може и да не си го решила.
А на преглед с ехограф потвърдиха ли спукване?

# 604
Виждам,че се коментира Романски - бихте ли споделили какви са цените при него за уголемяване на бюст,не мога да се ориентирам в огромния PDF на болница "Надежда" .
6080 лв. с включен консуматив ?
Виждам,че се коментира Романски - бихте ли споделили какви са цените при него за уголемяване на бюст,не мога да се ориентирам в огромния PDF на болница "Надежда" .
6080 лв. с включен консуматив ?
Между 6000 и 8000лв са при него като само сутиена се доплаща, всичко друго е в цената

Колебая се между Романски и Хатър,но вероятно ще отложа за началото на следващата година .
Аз нямам притеснения от белези в гънката на гърдата ,по-скоро през ареолата не ми се ще.
Искам да разпитам и за предимствата и недостатъците на ергономичните импланти ,някак клоня към тях за момента.

Вероятно ще направя консултации и с двамата .

# 605
Пожелавам ти всичко да се нареди и благодаря, че ни информира. Възникват ми няколко въпроса ти ще се възползва от гаранцията на Ментор нищо, че ще се оперираш от друг доктор, това ако е спукан, а ако не е? Сподели и като цени как ще излезе? Същият размер ли ще слагаш? То това може и да не си го решила.
А на преглед с ехограф потвърдиха ли спукване?

Точно така, ако е спукан Ментор си поемат гаранцията без значение кой лекар ги е сложил, а ако не е спукан Романски ще ги дезинфекцира или стерилизира, каквото там се прави и ще ми ги сложи отново. Честно казано се замислям за по малки или поне среден профил, ако се окаже спукан единия и ако изобщо има опцията да ги заменят с различни. За цени не сме говорили, искам първо това да мине и после ще го мисля. Иначе първо на ехографа се установи, че импланта е с нарушена цялост и има множество участъци с течност. След това бях при Романски и той само от пипането и ехографската снимка го предположи, като каза, че трябва да отида на ядрено магнитен за да се докаже. Но на мен не ми се занимава вече, така или иначе щях да се оперирам заради симастията, просто сега ще стане по бързо, защото мислех да е есента.

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 14:58 от shampein1

# 606
  • Germany
Бях на консултация при доктор Хатър. Много съм доволна. Изключително професионално отношение . Обяснява всичко много подробно и отговаря на всички въпроси ,които ви вълнуват . А и тя ви информира за всичко . Смятам ,че е много компетентна по всички точки. Проявява лично отношение към пациента. А и резултатите ,които видях от нея са завидни  Simple Smile направо съм впечатлена от тази консултация и доволна от това което ми каза и обсъдихме конкретно за моя случай. ( Не съм сложен случай- много малък старт, без увисвания)

# 607
С хубав малък старт или нулев всеки от докторите ще се справи Simple Smile

# 608
  • София
С хубав малък старт или нулев всеки от докторите ще се справи Simple Smile

И аз смятам, че абсолютно всеки пластичен хирирг би трябвало да може сносно да постави импланти при нулев или малък старт. Тънкостите са при повдигане, с/без импланти, смаляване и Т. Н

# 609
  • Germany
Има ли някой ,който след поставяне на импланти е забременявал в скоро време и дали риска да се променят е голям ?

# 610
Ами сигурно риска е голям, като знам от моя хубав почти никак старт какъв ужасен малък увиснал бюст стана, който ми създаде голям проблем и при операцията...Много вероятно е да се наложи подмяна след раждане и кърмене.

# 611
Момичета и аз бях при Хатър в понеделник. Много хубаво впечатление ми направи. Тя ми предложи рауд блок и се интересувам има ли някоя от вас с такова нещо при нея или при друг? Как се възстановява...остават ли сериозни белези? Какво трябва да очаквам? Доколкото разбрах 8500 е с рауд блок а без е 6500лв. Голяма разлика ми се вижда и се чудя дали да го правя това обиране.

# 612
Здравейте,момичета!Моята операция ще бъде в понеделник 17.08 при Д-р Никилай Георгиев.Утре очаквам. да ми станат всички изследвания.

# 613
Момичета и аз бях при Хатър в понеделник. Много хубаво впечатление ми направи. Тя ми предложи рауд блок и се интересувам има ли някоя от вас с такова нещо при нея или при друг? Как се възстановява...остават ли сериозни белези? Какво трябва да очаквам? Доколкото разбрах 8500 е с рауд блок а без е 6500лв. Голяма разлика ми се вижда и се чудя дали да го правя това обиране.
Ако е малко за обиране е хубаво да се направи, при мен не го направи доктора и заедно с ниския разрез, резултата е визуално дабъл бабъл. Ако обаче е повече задължително котва.

# 614
  • София
Цитат на: Mylana87 [b
[/b]
link=topic=1228202.msg41206196#msg41206196 date=1597164782]

MonikaIK е правила раунд блок при д-р Хатър. Потърси я назад в темата.Пиши й.
Много добре изглеждат гърдите й.

Общи условия

Активация на акаунт