Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 889
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Здравейте!
Не съм писала в този раздел, но го следя редовно:)
Влизам с малко снимков материал и отзиви.
Скрит текст:

Това са устните след поставен 0.50 мл жуведерм ултра смайл декември 2019г. при д-р Мирчевска. Искам да кажа, че съм доволна от трайността на филъра и техниката на постовяне!
Д-р Мирчевска е изключителен професионалист и не допуска да си тръгнеш с “човка”!!! Работи на етапи!

Тава са устните ми от миналия месец с 1мл. жуведерм 4 поставен от д-р Трендафилофа
Като цяло филърът е по-твърд, но не е голяма разлика... къде го “побрах” се чудихме 😄
Очарована съм от работата и на д-р Стиляна Трендафилова, при нея съм била преди по др.повод и отново бих и се доверила!

Следя работата и на д-р Александра Манолова, която също има добра техника, а и цените при нея са в пъти по-ниски... мисля да направя мезолифт при нея края на месеца Simple Smile

Днес бях с колежка при д-р Инна Бабаян, с която си разелихме REDENSITY ІІ
Поставихме 0.3 мл., за да видим дали ще задържам вода. Доволна съм от отношението и гледната и точка по доста от въпросите, които и отнесах!
След месец ще отида пак за “ретуш” хаха

Леле, браво! Какъв резултат. Явно при мен или филъра не е правилния или аз съм дефектна 😄

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 20:48 от bubanka

# 106
Аз също съм много доволна от д-р Трендафилова Simple Smile

Разгледах профила на д-р Манолова и съм доста впечатлена. Прави и хубави устни и цените на ботокса са доста добри. Гледам и че мимиката запазва.
Каква е цената за мезотерапия при нея?

Гледам, че пишете за промоции на ботокс и филъри в Дермаакт, момичета. Дали можете да ми изпратите линк към промоцията или да ми кажете каква е цената. Аз не я намирам в сайта.
А някой има ли инфо дали този август ще правят стандартните 50 процента намаление?

# 107
Преди два месеца когато ходих ми казаха, че август ще има 50% намаление на всички услуги. Ако разбира се не решат в последствие друго

# 108

Разгледах профила на д-р Манолова и съм доста впечатлена. Прави и хубави устни и цените на ботокса са доста добри. Гледам и че мимиката запазва.

....

Това са моите устни при др Манолова Много ги харесвам .
За мезотерапия я попитай , много е отзивчива и е адски мила .

# 109
  • София
450 лв., а за цяло лице ботокс 450 лв също е доста добра цена:)

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 09:17 от _Dessi_

# 110
Трудно ми е да намеря контакти на д-р Чолакова, Пловдив.
Това ли са: http://belotero.bg/find-doctor/ ?

# 111
Преди два месеца когато ходих ми казаха, че август ще има 50% намаление на всички услуги. Ако разбира се не решат в последствие друго
Никога не е било на всички, обикновено на дерматологичните процедури и то на иглените, без Рестилейн последната година.

# 112
Като сме на тема устни, аз вече няколко пъти съм слагала различни филъри, при различни дерматолози и винаги ми "мигрира" част от филъра над устните, като след последния дори ми се пигментира леко кожата там след морето и днес съм на преглед да видим дали може да се разгради само там.. Някой имал ли е подобен проблем?

# 113

Гледам, че пишете за промоции на ботокс и филъри в Дермаакт, момичета. Дали можете да ми изпратите линк към промоцията или да ми кажете каква е цената. Аз не я намирам в сайта.
А някой има ли инфо дали този август ще правят стандартните 50 процента намаление?

Промоциите в Дерма Акт са обявени във фейсбук страницата им. Слагала съм август месец ботокс при тях на 50% от цената и бих казала, че изобщо не ме хвана.

# 114
Трендафилова има ли инстаграм, нищо не откривам

# 115
Трендафилова има ли инстаграм, нищо не откривам
https://www.instagram.com/dr_trendafilova/?hl=bg

# 116
  • София
Радиес+2 зони ботокс подарък (800 лв.) при Чилингирова ми излиза във ФБ като реклама. Не съм сигурна, че е листната в магазина.

# 117
Здравейте, проблем ли е че съм приела 1 Валидол днес, а часът за филър в устните ми е довечера?

# 118
  • София

....

Това са моите устни при др Манолова Много ги харесвам .
За мезотерапия я попитай , много е отзивчива и е адски мила .

Стархотни са! Ще отида др път при нея! Simple Smile

# 119
Радиес+2 зони ботокс подарък (800 лв.) при Чилингирова ми излиза във ФБ като реклама. Не съм сигурна, че е листната в магазина.

Това е,  да.

Общи условия

Активация на акаунт