Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 35

• 82 739
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
В дерма-акт кои доктори препоръчвате и кои - по-скоро не? Изкушавам се от примоцията за един ботокс чело, надявам се икономично с единиците да мина 😀

# 601
  • в 1001-та нощ
Момичета моля споделете какъв е резултата от ПРП - очаквам премахване на финните линии по челото, около очите и евентуален ефект върху назолабиалните. Ще се оправдаят ли очакванията ми?
Да побутна питането си

По-скоро няма да се оправдаят. Тези фини линии са в резултат на мимиката на мускулите, и могат да се изгладят с ботокс. PRP подобрява състоянието на кожата - нейният тонус, плътност, еластичност.

# 602
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
До сега съм правила само апаратна прицедура за лице, но ми се иска по-добър резултат. И макар, че отлагах до сега ще се насоча към поставянето на филъри. Моя позната ми препоръча дерматоложка, която работи в Инканто. Какво е Вашето мнение?
Благодаря

# 603
Като се слага филър трябва ли му време да се разгърне или както е в началото по-добре няма да става?

За първи път сложих днес в назолабиални и марионетни, ефекта е уау като се гледах в кабинета, обаче като се прибрах вкъщи и се огледах хубаво виждам, че има още какво да се желае, не са изцяло запълнени.
Та се чудя да очаквам ли да се подобрява положението или да ходя на корекция след няколко седмици?

# 604
  • София
Моите назолабиални бяха най-супер на третия ден. Като поспадна отока (то е някакъв мини оток там, но създава обем) и се видя нуждата от запълване. След първи милилитър сложих още половинка и ми остана още 0.5 за допълване през септември. В кратце- едва ли кой знае какво има за разгръщане, след поспадането е останал само филър.
Зависи и от структурата на лицето де, има анатомични неща, които филър няма как да заличи тотално.

# 605
Maroonka, Beeps може ли да споделите с какви филъри ви запилниха назолабиалните? Директно в гънките или горе в скулите инжектираха? Колко мл. и цена ако може🙏

# 606
  • София
Като се слага филър трябва ли му време да се разгърне или както е в началото по-добре няма да става?

За първи път сложих днес в назолабиални и марионетни, ефекта е уау като се гледах в кабинета, обаче като се прибрах вкъщи и се огледах хубаво виждам, че има още какво да се желае, не са изцяло запълнени.
Та се чудя да очаквам ли да се подобрява положението или да ходя на корекция след няколко седмици?

Бихте ли споделили къде и кой Ви постави филъра. Както и цена.

# 607
https://www.instagram.com/bellissimoclinicbg/

Излязоха ми промоции и във Bellísimo Clinic Sofía

# 608
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета Simple Smile
До сега съм правила само апаратна прицедура за лице, но ми се иска по-добър резултат. И макар, че отлагах до сега ще се насоча към поставянето на филъри. Моя позната ми препоръча дерматоложка, която работи в Инканто. Какво е Вашето мнение?
Благодаря

Кофти слава имаха в миналото, поради което си смениха името.

# 609
  • София
https://www.instagram.com/bellissimoclinicbg/

Излязоха ми промоции и във Bellísimo Clinic Sofía

Благодаря Simple Smile

# 610

В назолабиални не се разгръща ефект във времето. Каквото виждаш, това ще е.
Аз ходех след 14 дена на контролен преглед и тогава допълвахме, ако има нужда. Не си пропускам контролните никога, защото корекциите са включени в цената.

# 611
Аз си ходя при Ванеска, сложи ми Teosyal PureSense Ultra Deep 1.2мл  с канюла.
Ами боли си с тая канюла след процедурата, може и аз да съм твърде чуствителна, ама си е дискомфорт - понаболява ме цял ден лицето откакто отпусна упойката.

# 612
  • София
Бабри, ако се налага допълване на още милилитър, например- как е включено в цената? Или началната цифра е много завишена или това е цена за контролен преглед?

# 613
Бабри, ако се налага допълване на още милилитър, например- как е включено в цената? Или началната цифра е много завишена или това е цена за контролен преглед?

Аз съм в чужбина и при нас се плаща на зона, а не на милилитър. Например аз ходих за филър в назолабиални и устни. Казаха ми цената, платих, направиха процедурите, след две седмици ходих за допълване. Наложи се малко в назолабиалните, но устните ми глътнаха още един цял милилитър. Същото ми се случи и с филър в скули.

Не съм доплащала, но и началната цена си е висока, да. Явно си калкулират поне две процедури в нея и ако клиентът не отиде на контролен, губи.

# 614
Моля да споделиш след две седмици как е положението с този филър.

Аз си ходя при Ванеска, сложи ми Teosyal PureSense Ultra Deep 1.2мл  с канюла.
Ами боли си с тая канюла след процедурата, може и аз да съм твърде чуствителна, ама си е дискомфорт - понаболява ме цял ден лицето откакто отпусна упойката.

Общи условия

Активация на акаунт