Звездни компромати - юли'20

• 273 463
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз не разбирам защо на Толеви постоянно се коментират телата - анорексички били, трябвало да се притесняват, на лекар да ходят... Ми някои хора просто се раждат много слаби и колкото и да ядат, не качват и грам. То си е до ген. И да, познавам такива жени, и да, ядат като прасета и не тренират.

# 31
Не мисля, че им подхожда това определение - за мен те ще останат незабравими във времето

# 32
  • Viena
Това беше оригиналното заглавие на снимката и не съм го променяла.

# 33
  • Варна
Благодаря за темата! Много ми беше интересно да прочета за "Кухня".

# 34
https://www.instagram.com/p/CCDU57qJVuL/?utm_source=ig_web_copy_link Преслава. Снимката ли е стара, носът ли се е пооправил...

# 35
  • Пловдив
Филип Киркоров празнува рожденния ден на сина си на брега на Москва река.

Скрит текст:

Филип с дъщеря си Алла - Виктория

Децата гледат фойерверките

Тортата

Алла Пугачова и Максим сред природата.

Скрит текст:

А Ким и Кание празнуват рожденния ден на Норт в ранчо.

Скрит текст:

Тортата

Благодаря за темата! Flowers Sunflower

Няколко пъти се пробвам да оправя нещата, уж всичко е наред, но не ми излиза тортата на Максим Киркоров и Алла и Максим Галкин влизат в спойлера на Киркоров.

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 12:24 от bubanka

# 36
https://www.instagram.com/p/CCDU57qJVuL/?utm_source=ig_web_copy_link Преслава. Снимката ли е стара, носът ли се е пооправил...

Стара е снимката май .

# 37
Стара е снимката.Зъбите не са още на Бъкс Бъни.Фенчетата на Преслава в тази страница слагат и старо и ново за да няма уж много хейт.
Аз май вече й свикнах и взе даже да ми харесва Joy
Скрит текст:
Благодаря за новата тема!

# 38
Ким КИ. ми излиза в Инста с реклами на нова линия бельо, не знам нейно ли, само цветнокожи моделки, повечето плюс сайз, това пък ми излезе като реклама преди и сега на Келвин Клайн, няма ли някаква златна среда, diversity oк, ама то само people of colour

# 39
  • На морето!
Аз не разбирам защо на Толеви постоянно се коментират телата - анорексички били, трябвало да се притесняват, на лекар да ходят... Ми някои хора просто се раждат много слаби и колкото и да ядат, не качват и грам. То си е до ген. И да, познавам такива жени, и да, ядат като прасета и не тренират.
Това се коригира с тренировки и стават изключително красиви тела.

# 40
Новата тема е страхотна! Gift Heart

Толева, сама си каза, че е страдала от тежко хранително разстройство в участието си в ''Черешката на тортата''. Тялото й не е такова само от природна обусловеност. И ако все още има проблем (както ми изглежда на мен) е по-добре да вземе мерки, за нейно добро, а не защото някой си я коментира.
Ким не ми харесва с червена коса, като от ма'алата е.

# 41
Гала не изглеждаше много в настроение, дори бих казала беше подута от плач. Едвам измънка 5 изречения за да даде предизвикателството.

# 42
Да примъкна пак от предната тема Благой и Благоевица III-та подред(надали последна),има да си мечтае за сватба като на Есмер и Блажко.Имам някакви проблясъци за бъдеще,че и да има Благоевица ще я кичоса шукаритетно.

# 43
  • Варна
Леле, кой води "На кафе" в момента? Ужасно говорене!

# 44
  • На морето!
Леле, кой води "На кафе" в момента? Ужасно говорене!
Ася Енева, балерина от класа на Красимира Колдамова, мисля че има и балетна школа и не знам какво прави там.

Общи условия

Активация на акаунт