Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 572
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 415
Не знам, аз сега взех две бутилки Старопрамен по 1,99. Регистрирах бележката със снимка, ако Била не участва, организаторите ще я дисквалифицират (така и не разбрах дали играта е само за определени обекти).

# 2 416
  • София
Не знам, аз сега взех две бутилки Старопрамен по 1,99. Регистрирах бележката със снимка, ако Била не участва, организаторите ще я дисквалифицират (така и не разбрах дали играта е само за определени обекти).

Може от всеки магазин поне засега Hug

# 2 417
За старопрамен играта май е за всички магазини,аз спечелих раница с бележка от кварталния магазин .
Аз се включвам в игрите с по една бележка ,ако не е нещо което купувам така или иначе всеки ден. За превръзките бях с 2 бр ,за шампионите с 2бр .участвам за спорта -имам големи награди с по една бележка (участие).

# 2 418
И аз така. Бирата е за майсторите Simple Smile
Във вафлите сигурно ще участвам повече, понеже ги харесвам; жалко е, че в колата имам много капачки, защото я пия, но се печели прекалено трудно.

# 2 419
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз бира не пия и мъж ми също.У дома сега имаме майстори , че сме в ремонт.Да ама той е на Ариана.Може и да взема за едно включване.
Спечелих от Верея лъжичка.Имам една от предната игра и тази си я взех за магазина.Супер удобна ми е за Активията , че това ми е яденето за деня.

# 2 420
Какви са тези кодове на Морени отворихме вафлите около 8 изядохме и реших да ги отворя на цяло и като дойде играта направо да регвам. Мале вътре целите са с шоколад едвам ги изчистих с мокра кърпа не се чистят и накрая кодовете се изтриха. Много гадно са го измислили така вътре да е кода и така да става с него.

# 2 421
  • Варна
Имам позната в Изи пей и ходих да питам за печалбите от Каменица.Преди 2 дена са им обяснявали какво да правят.Още никъде нямало карти, Каменица щели да ги изпращат.Няма да са от техните.И ако те нямало в системата, трябвало пак да се обаждаш на Каменица.Предчувствам че ще бъде голям хаос, особено ако има разминаване с кодовете. Imp

# 2 422
Какви са тези кодове на Морени отворихме вафлите около 8 изядохме и реших да ги отворя на цяло и като дойде играта направо да регвам. Мале вътре целите са с шоколад едвам ги изчистих с мокра кърпа не се чистят и накрая кодовете се изтриха. Много гадно са го измислили така вътре да е кода и така да става с него.
Слагаш опаковката във фризера и после я стържеш леко с нож.Аз моите 10 опаковки така ги изчистих.Шоколадът е мазен и размазва надписа.

# 2 423
  • Sofia
Здравейте, имам въпрос относно играта на ДМ, регистрирам КБ днес 30, от покупката ми вчера 29, влизам ли в тегленето сега предпоследното или оставам за последното теглене, имам още един КБ и мисля утре да го регистрирам. Според правилата най-вероятно за последно теглене остава, но да попитам според вас.
Благодаря

# 2 424
  • София
Току що си направих кефа да се обадя на КК и да попитам какво става с играта на Емаг, защо няма печеливши ваучери. Жената не беше много общителна и ми обясни, че било въпрос на късмет и че не всяка капачка печели. Ха-ха! Ние ли не знаем...

# 2 425
Много съм разочарована от играта на еверидей,  имах над 40 участия, а дори малка награда нямам,  не знам на какъв принцип теглят победителите....
Аз също, не бях с толкова много бележки, но имам превръзки за поне 6 месеца напред, а нищо не спечелих. Дано ни чака по-голяма награда 😉

# 2 426
Слагаш опаковката във фризера и после я стържеш леко с нож.Аз моите 10 опаковки така ги изчистих.Шоколадът е мазен и размазва надписа.
[/quote
По - добре ги мийте с типла вода, по - лесно е и не се трият]

# 2 427
Току що ми звъннаха от Чибо, искаха адрес и казаха след 2 седмици, че ще получа наградата.

# 2 428
Играта на КК трябваше да има брояч, който да показва колко ваучери остават. Първата им подобна игра имаше такъв, после го махнаха, сигурно защото не раздават обявения брой награди.

# 2 429
  • при късмета
Опаковките на морените ги охлаждайте, може и в хладилник, не фризер. После шоколада пада така или иначе, а ако се налага да ги забършете със суха салфетка, не мокра кърпичка. Чистят се без проблем. С вода на мен също ми се е размазвал код.
В нашата Била Каменицата не е с кодове, поне кеновете

Общи условия

Активация на акаунт