Кралски работи и клюки - юли 2020

• 76 174
  • 1 537
  •   1
Отговори
# 1 380
Напротив, баш са отрекли каквото и да е участие и то отдавна, преди да са усетили каквито и са е ветрове
https://www.bbc.com/news/uk-53535221

# 1 381
Колко пък отдавна ще да е било?
Статията на ББС е от вчера, говорителят се изказал в петък...

# 1 382
Още когато се заговори за книгата, а и пак в самото начало в резюмето пишеше, че ХиМ нямат никакво участие.

# 1 383
Аз лично, не виждам нищо драматично, лъжливо или изненадващо в заглавието, дори и нейни дума да са. Все нещо, които и тук от самото начало сме си говорили и предполагали - имала е желание и надежда да се впише, да я приемат, да стане една от отбора, не се е получило! Кой крив, кой прав, не се знае - знаем, че обикновено всеки човек вижда вината в другия. Чистата истината!? Съмнявам де някой някога да я каже въобще! Особено пък ако удря по напудрения имидж на останалите във фамилията Wink

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 12:31 от bubanka

# 1 384
Колко пък отдавна ще да е било?
Статията на ББС е от вчера, говорителят се изказал в петък...
Аз очаквам да вървят по отъпканата пътека на съдебните зали. Разбира се, зависи в колко точно лоша светлина са представени.

# 1 385
  • Sydney
Двамата нямат общо с книгата, а била на база разкази на близки до тях... това според статията долу...

Отделно от къв зор някой ще пише книга за друг, без реални факти... освен за пр и за двете страни...

Сега трябва да заведат дело и за книгата, щом нямат общо Joy

https://apple.news/A6FJuH-45Qh208I7ap4MyIA

# 1 386
Hands Plus1 Благодаря!
Това обаче не е откъс от книгата, а коментарите, които се въртят от месеци насам в пресата.
Доколкото разбирам, в статията на Таймс има откъси от самата книга. И въпросната статия е част от поредица по въпроса.
Би ми било интересно да видя нещо повече от нея! Никой ли не се е прежалил и абонирал Simple Smile

# 1 387
Някъд четох, че нямало никакъв интерес към книгата на Скуби и от Амазон са се принудили да й  намалят драстично цената. Нещо от рода, че от 20 паунда са я намалили но 12-13. Не съм проверявала, дали още е намалена. Та, който има интерес, може да се възползва, ако е. Sunglasses

# 1 388
Не мога да допусна,че контрол фрийк като Съсекс,които биха съдили и неизвестен комар,влязъл в двора им,ще допуснат някой да пише книга за тях,която те не са коригирали и одобрили.
Що се отнася до дронове и папараци,на практика могат да бъдат ограничени,но не и спрени.Тахниката напредва,хакерите също.Да спрат да реагират като ощипани и интересът към тях ще секне плавно и бързо.Освен ако  търсят причина за напомняне колко са важни,та ги дебнат.И по никакъв начин не бих се конфронтирала с кралското семейство.Получила съм си свободата и издръжката,няма нужда да горя стари мостове,че не се знае какво има занапред.Така отчуждава и детето си от рода му,за което един ден то може да я обвини.

# 1 389
Не мисля, че е нормално дрон да влиза и да ти снима в двора и не мисля, че ако възроптаеш срещу това, то се правиш на интересен.
Изобщо не бих си го и помислила дори.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 13:47 от bubanka

# 1 390
# 1 391
Не мисля, че е нормално дрон да влиза и да ти снима в двора и не мисля, че ако възроптаеш срещу това, то се правиш на интересен.
Изобщо не бих си го и помислила дори.
А откъде инфо, че е снимано, като няма снимки никъде? Дрончета си летят на всякъде. Въздуха и небето не са частна собственост. Може някое хлапе да си е играло. Знае ли се чии е дрона? Абе исмукано от пръстите ми се вижда цялата "драма".

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 13:47 от Анонимен

# 1 392
Това BESTSELLER на непродаваемите книги ли го слагат Joy

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 13:47 от bubanka

# 1 393
Ами тя още не е почнала да се продава, за стане "бестселър" . Реклама й правят, но пак не става. Съдят по подадените заявки.

# 1 394
Това BESTSELLER на непродаваемите книги ли го слагат Joy
Не работя е Амазон или в книжната индустрия и идея нямам къде и защо го слагат. Немците казват “Дати, цифри, факти”. Това са цифрите в момента. Не ги коментирам дори.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 13:48 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт