Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 77 893
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
Стана ми любопитен този серум. Попаднах на това описание за използване и не намирам логика младата кожа да го използва всеки ден в продължение на месец, а зрялата два пъти седмично?!? Thinking

Изглежда смятат, че е подходящо като интензивна терапия при вече дехидратирана кожа 25+ да се използва всеки ден за месец. Докато при зряла кожа 50+ без особени проблеми, може два пъти седмично. Защо така не знам.

https://www.delia.pl/produkty/filling-serum-with-hyaluronic-acid/?lang=en

П.П. За серума с Mandelic acid, който аз ползвам пък писали в сайта for everyday use for 2 weeks. Иначе на кутийката при мен пише друго: twice a week. Това при бадемовата к-на има значение, колкото и да е нежен ексфолиант и в ниска концентрация, заради индивидуалната чувствителност на кожата. При серума с ХК по-скоро нямат значение препоръките им.

# 481
  • Пловдив
Някой доволен от Глис?

# 482
Точно този шампоан ми е любим, даже и сега си го ползвам. Редувам ги с един на Елсев, който съм хвалила тук доста. За протокола косата ми е дълга, гъста, боядисана с мазни корени и сухи краища. 😊

# 483
  • Пловдив
Мерси!
Значи и на мен би трябвало добре да ми действа Simple Smile

# 484
Какво ви е мнението за боите на Garnier Color Sensation . Колко време горе-долу издържат? Спряла съм се на светло кафявия цвят, но малко ме притеснява да не стане доста по-тъмен от показаното.

# 485
Здравейте,ползвали ли сте краставичен крем,кой и доволни ли сте от него?

# 486
Здравейте,докато си бях в България,купих този интересен гел и ми хареса,не дразни кожата.

Аз душ гел не съм виждала на марката,но интимния гел го има в Лекси

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 15:29 от marga1977

# 487
Да, ползвала съм два от интимните гелове на Dermomed - жълт и розов, харесаха ми и двата, но са по-ароматизирани, имайте го предвид. Аз харесвам ароматни продукти, така че, съм доволна.

# 488
А някой знае ли къде се продават душ гелове на Dermomed? Майка ми донесе един много хубав, купуван от чужбина, но тук не откривам марката.

# 489
  • София
И аз много го харесвам, но на единственото място, на което го намирам, е свършил и не знаят дали и кога ще имат.

Душгелове имаше в Елитис, но са свършили, надявам се пак да заредят!

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 12:04 от Dicewithoutnumbers

# 490
Есмералда, при нас има магазин Финес, там съм виждала, но доколкото знам ги има в няколко града. Може и в маг.Мира да ги има също.

# 491
  • Стара Загора
Аз купувам продукти на Дермомед от marvi.bg Има и веро и други почистващи препарати на марката, доволна съм.

# 492
  • София
И течният им сапун за ръце е страхотен!
Този с бадема съм ползвала, всички вкъщи се влюбиха в него.

# 493
  • София
Dermomed душ гел съм купувала от Фантастико.

# 494
и в някои магазини за паралелен внос съм виждала дермомед

Общи условия

Активация на акаунт