Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 77 792
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте.
Бихте ли ми предложили почистваш продукт за лице (за мазна кожа) и шампоан за мазна кожа? Може и крем за лице за мазна кожа да ми предложите ако имате впечатления.
Благодаря Simple Smile
Моята кожа е мазна, доволна съм само от три продукта, гарниер brush, гарниер 3в1 и loreal clay в червената опаковка измиващи гелове Simple Smile

# 631
Здравейте.
Бихте ли ми предложили почистваш продукт за лице (за мазна кожа) и шампоан за мазна кожа? Може и крем за лице за мазна кожа да ми предложите ако имате впечатления.
Благодаря Simple Smile
Моята кожа е мазна, доволна съм само от три продукта, гарниер brush, гарниер 3в1 и loreal clay в червената опаковка измиващи гелове Simple Smile
Аз съм доволна от гела на Балеа с Алое. С нормална кожа съм, но измива много добре и не изсушава.

# 632
Ако сте с мазна кожа, не си търсете непременно измиващ продукт за такава - подобни измивни често са с алкохол в състава, с високо пх и/или добавени киселини, което ги прави неподходящи за ежедневно ползване, и само биха изсушили кожата и влошили състоянието й. Търсете измивни за суха или чувствителна кожа, те са с най-изчистен състав и са най-неагресивни.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 21:49 от Reddish Brown

# 633
Благодаря. В момента ползвам на Микса измивно, доволна съм, но свършва и искам да го заменя.

# 634
Вместо непременно измивно за мазна кожа, пробвай следната формула - неутрално измивно + BHA киселина 2 пъти седмично. Аз така си третирам Т-зоната (със смесена кожа съм), върши чудеса за омазняването и черните точки.

# 635
Като стана дума за черни точки, може ли да препоръчате някой ефикасен продукт за справяне с тях?

# 636
  • София
Препоръчате ми моля блендер за лице по-евтин и да се мие лесно, че Аман от такива обещания по опаковките и после в коша след първия път ползване.

# 637
Ето препоръка за добър бюджетен блендер :
https://shop.lillydrogerie.bg/1566
Аз обаче спрях да ползвам гъбичка от година, с четки ми е по-лесно, бързо и се мият чудесно.

# 638
Между горепосочения и този ( https://shop.lillydrogerie.bg/tehnologija-1605 ) няма никаква разлика. И двата съм ги имала ис се справят отлично с нанасянето на ФДТ или СС/ББ крем. Моят го пера преди всяко използване с антибактериален сапун, за да предотвратя пренасяне на бактерии по кожата. И двата, когато са мокри, не гълтат продукт.

# 639
Но при мен мокър блендер прави слабо покритие

# 640
При мен не.
Покритието е такова, каквото е на самия продукт. Когато е с четка, продуктът леко се наслоява и затова изглежда по-плътно покритие.

# 641
И аз харесвам гъбките на Екотулс и Риъл техникс, като клоня една идея повече към Екотулс, най-вече заради формата.

# 642
Аз имам посочения на Real Techniques, с времето почна да се разпада. Все още става да се ползва, но да го имате предвид:

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 09:34 от Reddish Brown

# 643
От колко време го имате? 😯
 Може да е лоша партида, защото при мен за 3 месеца не мърдат. Аз така иначе на всеки три месеца взимам нов от хигиенична гледна точка.

# 644
От колко време го имате? 😯
Отдавна, не помня вече. Почти не съм го ползвала сега като се замисля - започна да се разпада още на 2-3 месец и го прибрах да отлежава, докато ми мине кривото. След това минах на апликатори тип къшън и го зарязах.
По-интересното е, че го взех в комплект с малкия им блендър, който пък не съм спирала да използвам, и на него му няма абсолютно нищо...Thinking

Общи условия

Активация на акаунт