Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 207
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Между другото, преди час си поръчах не намален продукт с доставка до магазин, защото видях, че го няма в този, в който пазарувам. И тези 4 лв. ми ги извади от крайната цена. Вместо 57, крайната цена на поръчката ми е 53 лв.

# 661
Кечър, има си го Jasmin Rouge и в бутиците на ЕЛ и в Сефора.

# 662
Да, не е спрян.

# 663
  • виртуално
Честно , не съм добре...
Седя на плажа и поръчвам парфюми.
35мл L’Interdit Edp в парфимо е 54лв

# 664
Видях го и аз, но се въздържах стоически, че не съм си изпълнила мисията за поне един изхабен Grinning Те пък, не мърдат да намаляват пущините.... сутринта за пърженето на мекици сложих Mon Guerlain Bloom of Rose Joy Между другото, във време като днешното - не много горещо и дъждовито се държи най-добре и се усеща най-дълго. В жега започва да ми наподобява много силно на Мон и по някое време ме дразни.

# 665
Ако някой търси нещо мъжко бюджетно, този го препоръчвам- 100мл. за 24лв.
https://www.parfimo.bg/vera-wang-for-men-eau-de-toilette-za-maje-100-ml/

# 666
  • София
Те пък, не мърдат да намаляват пущините.... сутринта за пърженето на мекици сложих Mon Guerlain Bloom of Rose Joy
Ох, с глас се смея! 😄

# 667
  • Варна
This is her-тестер на 60 лв в Парфимо, мярнах  и спирала Лореал Unlimited на цена 10 лв. Ако някой харесва.

# 668
Някой дали би могъл да снима тестера на Габриел есенсес от Парфимо?Днес го пуснах в ОЛХ и една дама от бг мама ми писа,че е фалшив.Не познавам аромата,поръчах го в общата еуфория по врече на ИП.

# 669
  • Пловдив
Да споделя за въпросната отстъпка в сайта на Дъглас.
Наистина при завършване на поръчката тези 4лв доставка ги намаля от реалната цена на продукта. Ползвах и код за 5% и за продукт 31лв платих 25,45.

И да попитам - някой пазарувал ли е от немския Дъглас до България или превозвач? Дали приемат плащане с българска кредитна карта?

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 21:53 от lili_78

# 670
  • Стара Загора
Малко оферти от парфимо

Обожавам Парадизо и цената му е много добра. Не е типичния свежак или тропик аромат на сочни и сладки плодове, един от любимците ми е. Чудесна трайност и шлейф. Джема хем я харесвам, хем не се навивам да я взема. Сякаш още трябва да я пробвам.

Днес поръчах Mon Florale, лоша kopche. Blush Много се чудех между 30 и 50 мл, но нещо тези 30-ки дребни ми се сториха и забърсах 50. 😁

# 671
  • Чукарландия
Може ли някой да ми обясни, какво е това в кошницата ми?
Два вида отстъпка, а не ми приспада и двете?!? Не мога да разбера... Loyal-2 какво значи, в кошницата нищо не върши, само за заблуда ли е?

# 672
  • ВАРНА
Козметиката в Notino оригинална ли е ? Поръчвам Collistar за пръв път, нямам база за сравнение, но кодовете не ми ги разпознава, като ги проверя тук http://m.checkcosmetic.net ... Започнах да се съмнявам, че и Филорга поръчах 😒

# 673
Не съм виждала такова нещо, това loyal как се появи? Явно не може повече от една отстъпка, но защо тогава ги показва. 🤔

# 674
Белла, тези 2% код ни ги дават за "лоялен" клиент, но се приспада само по-голямата отстъпка /и при мен е така/. Ако няма кодове и решиш да си купиш нещо, ще ти намали 2% автоматично за лоялност. Така съм и с Венера - там винаги имам 2% отстъпка, но не за лоялен клиент, а за натрупан оборот.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт