Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 176
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Днес си взех поръчката от makeup с козметика и  2 парфюма - Shalimar edt и Pani Walewska Ruby. Както винаги всичко е без забележки, няма спукано, разлято и разсипано Grinning.
За Шалимара все още не знам какво ми е мнението Grinning. Определено е уникален, странен, но ми прилича на нещо, нещо от детството и не мога да се сетя какво. Може би някаква пудра за лице на мама Simple Smile. Ще се разберем с него, малко време ми трябва, ще го разносвам и ще се сприятелим. Другият парфюм го взех заради сантиментална стойност, пак ме връща към детството, само че тогава синьото шише беше на мода Simple Smile. Него не посмях да взема, но май ще събера цялата колекция, защото Ruby е голяма красота - гъст, плътен, усещат се горски плодове, мандарина, жасмин и сладко от малини. За тези пари определено е находка, още повече, че е спрян от производство. И това прекрасно шише Simple Smile.

Трябваше днес да взема и една поръчка от Елинор, но са объркали адреса и пратката в момента се намира в едно село близо до града. Как е попаднала там, сигурно никой не знае. Пренасочих я и утре ще докладвам.

# 736
За Шалимара все още не знам какво ми е мнението Grinning. Определено е уникален, странен, но ми прилича на нещо, нещо от детството и не мога да се сетя какво.
Или на тати, или на дядо крем Каро-то за бръснене. 🤷‍♀️
Аз до ден днешен го използвам, но за почистване на лицето със сода бикарбонат (уникален метод, който знам от мама, а тя от една рускиня от преди десетилетия, издържан във времето 😅), та все на него ми бие ароматът.

# 737
Опитах се да направя поръчка от парфюми-шоп, но греда - нямали наличност и не могли да се свържат с мен. Малко странно, защото щях да видя пропуснато обаждане. Можело и по имейл да ми пишат, но не би. Та малко ме хвана яд, защото е за подарък и времето ми е ограничено, сега го поръчах от Нотино, но не знам дали ще смогна да го взема Confused

# 738
  • София
И аз си чакам утре едт Шалимара, синята пани валевска е разкошна също, плътен бял едновремешен  крем, чистота и свежест цял ден,прилича малко на крем лимон на арома. Огромно удоволствие в комбинация с дезодоранта. Заслужава си

# 739
elf са светкавични с доставката. Виж там Simple Smile

# 740
  • Варна
Mont Blanc Signature на много прилична цена в Емаг с доставчик Емаг  https://www.emag.bg/parfjumna-voda-mont-blanc-signature-zheni-50 … earch-Action=view . Аз отърмъчих един. Денси е виновна Heart. Голям процент от парфюмите ми са купени след нейни ревюта.

# 741
  • Балчик
Ако някой го чака, има и други тестери от серията:
https://www.parfimo.bg/molinard-les-elements-collection-figue-ea … fum-75-ml-tester/

# 742
  • Варна
Момичета, може ли някоя от вас която си е поръчала синия Е. Сааб Резорт от 2015-та в опаковка от 90 мл да претегли колко тежи с капачката и по възможност с картонена опаковка?

Поръчах го, не издържах, но при потвърждението ми казаха че не знаели дали е с капачка тестера (идвали запечатани) и ако го отворя да видя, не мога да го върна.
Постоянно ползвам Ели Сааб.
Винаги тестера е с капачка.

# 743
Днес си взех поръчката от makeup с козметика и  2 парфюма - Shalimar edt и Pani Walewska Ruby. Както винаги всичко е без забележки, няма спукано, разлято и разсипано Grinning.
За Шалимара все още не знам какво ми е мнението Grinning. Определено е уникален, странен, но ми прилича на нещо, нещо от детството и не мога да се сетя какво. Може би някаква пудра за лице на мама Simple Smile. Ще се разберем с него, малко време ми трябва, ще го разносвам и ще се сприятелим. Другият парфюм го взех заради сантиментална стойност, пак ме връща към детството, само че тогава синьото шише беше на мода Simple Smile. Него не посмях да взема, но май ще събера цялата колекция, защото Ruby е голяма красота - гъст, плътен, усещат се горски плодове, мандарина, жасмин и сладко от малини. За тези пари определено е находка, още повече, че е спрян от производство. И това прекрасно шише Simple Smile.

Трябваше днес да взема и една поръчка от Елинор, но са объркали адреса и пратката в момента се намира в едно село близо до града. Как е попаднала там, сигурно никой не знае. Пренасочих я и утре ще докладвам.

Тези Pani Palewska полска марка ли са? Виждала съм ги в makeup и са им много сладурски опаковките, но нищо не съм ползвала и не знам дали си струват? Чак и бялата им козметика е с тези ретро шик опаковки, което при такъв ценови клас никъде не съм виждала- толкова отличителен дизайн на бурканчетата.

# 744
  • Стара Загора
Благодаря отново.... моята драма с тестерите край нямаше. Blush

И аз отмъкнах един Signature. Цената му е добра. В Бютизон и Дъглас 30 мл е 79 лв, а 50 мл струва 131 лв. Чаках с някой код да падне още малко, ама тц. Не го ловят. Grinning От седмица го гледах, но добре че отидох да го тествам. Иначе нямаше да поръчам. След като не се спогодих както ми се щеше с Carat, не смея насляпо да вземам вече. Днес щеше да е при мен, но не съм си редактирала в профила адреса /стоеше офис на Спиди/ и тъпаните от Европът без да ми се обадят, замъкнали и трите пратки на другия край на града в склада си. CloseСъобщават ми чак при свършен факт. Емаг се оказаха коректни и се обадиха, та утре ще ми доставят пратките.

# 745
tuali, да, полски са, затова са ми толкова скъпи Simple Smile. Израстнах с тях и по онова време бяха номер 1. Даже не знаех, че още ги има, докато не ги видях в makeup.

# 746
tuali, да, полски са, затова са ми толкова скъпи Simple Smile. Израстнах с тях и по онова време бяха номер 1. Даже не знаех, че още ги има, докато не ги видях в makeup.
има ги и в parfumsbg, честно казано, и аз се подведоха по суперлативите за Руби, но за да не огорчавам привържениците му, ще замълча:) но се радвам, че се запознах с него, поне да имам собствено мнение, знам, че често има страхотни бюджетни попадения, на които ако им лепнеш друг етикет просто им отива, но за този се чудя дали изобщо си оправдава цената от десетина лева:)))

# 747
Хайде  на намалението на ELIE SAAB & HERMES в parfumi-shop.net!

# 748
Ooo, вижте каква чудесийка открих там, на превъзходна цена! Червения чай Булгари ❤️❤️❤️https://www.parfumi-shop.net/parfjumi/bvlgari-au-the-rouge-b-o.html
Това нова опаковка ли е? Дали е преформулиран? 🤔

# 749
  • София
Tuali, това на картинката в parfumi-shop е старата бутилка, но съм 99.99% убедена, че ако се поръча, ще пратят новата, поне при мен това се получи, и то преди 2-3 години още. Новата бутилка изглежда така: https://fimgs.net/mdimg/perfume/375x500.146.jpg. Парфюмът е осезаемо реформулиран и за мен лично - съсипан, бях голям фен на старата версия, новата ми се стори като бистра вода... По-малко дълбочина и много ниска трайност показа при мен. Но пък ако човек няма база за сравнение, едва ли би се разочаровал толкова силно, защото самата композиция е много хубава. Simple Smile Обаче с оглед на лошата трайност, която ме отказа от новата формула, препоръчвам все пак тест някъде преди покупка. Може пък да има щастливци, при които не се представя толкова зле новата версия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт