Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 875
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 1 890
Даже не ми се рискува с купено мляко с ориз. Предвид, че става за по-малко от час в домапни условия.

# 1 891
Мляко с ориз обичам.. ама лидълското е гадно (пробвала съм предни пускания, никак не е моето). Вкъщи не го правя - щото сме дебели Simple Smile Simple Smile Simple Smile А децата не го харесват, така или иначе...

Другата седмица ми е постна.. добре че няма да имам достъп до магазин, че да не си харесам нещо на поле Simple Smile

https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-03-08-do-09-08-broshura/view/flyer/page/1

# 1 892
  • Велико Търново
Другата седмица Лидл е без мен!
Иначе някой беше питал за кани -ще има!

# 1 893
  • София
За Тета - има и сет от 80 игли за ръчно шиене за 2 лв.

# 1 894
Искам олио, но на Родна стряха. Март месец взехме намалено и оттогава не са го намаляли май.
Това Добруджанското навсякъде го има по брошурите.
Свинските шницели са хубави, но ми се струва, че са им вдигнали цената.
Ммм, да, са увеличили цената.
Този път няма да купя. Оливат се....

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 07:57 от Лайка

# 1 895
Благодаря за брошурата. Едниствено ме грабна офертата с кокосово масло, но имам от предно зареждане на Драгон.
Аз търсих кана за вода. Най- вероятно е пластмасова, нали?

# 1 896
  • Пловдив
Заквасената сметана и тя май е с нова цена...?
Кокосово масло бих взела аз Simple Smile от унив.мокри кърпи и май това е.

# 1 897
  • Велико Търново
Благодаря за брошурата. Едниствено ме грабна офертата с кокосово масло, но имам от предно зареждане на Драгон.
Аз търсих кана за вода. Най- вероятно е пластмасова, нали?
Пластмасова е, но е най-бюджетната версия на кана предлагана от Лидл. Другите са по 40 и 50 лв. И аз се чудя дали да вземам сега или да чакам по-нататък да пуснат.

# 1 898
Ох, не знам. Исках метална или стъклена, но се мъча на котлона и на микровълновата в момента да завирам вода за чай и кафе....

# 1 899
Аз съм още на плодовете и зеленчуцитв ама... тия нормални ли са с тази цена на малините????? В момента малините са по 6 лв/кг навсякъде. Те 2 лв за 125 гр.... ЛУДОСТ!

# 1 900
  • Варна
Ще пробвам този гръцки йогурт най-накрая, другата седмица е в XXL опаковка.
Харесаха ми също белите дънки и нощницата с Пинко Grinning

# 1 901
  • СОФИЯ
https://www.lidl.bg/bg/p/v-trsene-na-iberiya/testeni-dzhobcheta- … -s-merluza/p41186 тая работа не одобрихме вкъщи. Ясно че е полуфабрикат, но риба вътре изобщо липсва. Т.нар. тестени джобчета са пълни с нещо кашкавалено. Хамона отдавна ми е ясно че не е като в Мадрид и на себе си е чудя що се пробвам и с разни други неща.

# 1 902
Добро утро!
Брошурата не е нищо особено другата седмица. Ел. каната има две предимства -самоизключва се като нагрее водата и има защита от включване на сухо без вода. Иначе - да, пластмасова е.
Еспетек и Фует (предпочитам първия) купувам само от Метро - с бяла плесен отвън. Пускат на Промо сравнително често. Лъдълският не го харесвам.

# 1 903
Благодаря за брошурата.
За мен универсални мокри кърпи за почистване, от ХХЛ винаги купувам. А от петък факлички.

# 1 904
Купувам и от двата вида олио ("Родна стряха" и "Добруджанско"). Харесват ми, мисля, че са на един и същи производител (с. Карапелит).

Общи условия

Активация на акаунт