Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Може ли снимка? Колко струват?

# 616
Дайте идея как да пресипя съдържанието на оригиналния Ейлиън в друга бутилка? Много се накефих на описанието с чупенето на бутилката,много се смях.
Счупено е самото пръсколо и като натискам нищичко не излиза. И изобщо не мога да го ползвам парфюма,а имам половин бутилка. Идея как да стане? Дайте акъл и но мен. Притеснявам се да не разлея,че ще мирише с дни. И не знам как да стане.

# 617
На мен ми се прецака така едно Бърбъри, мислех, че като сменя "копчето" и ще се оправи, но не, явно механизмът се беше прецакал нещо и с 300 зора успях да продупча със спринцовка тръбичката навътре по посока дъното и така го изтеглих и прелях в друго шише. Като се има предвид обаче какво е шишето на Извънземното, не знам дали ще можеш да приложиш тази техника.

# 618
# 619
  • Пловдив
Момичета, дайте идеи за есенни аромати? Simple Smile
Какво ще си купите?

# 620
  • София
За есента за сега съм приготвила Intense cafe Montale,  Girl of now Elie Saab на Мартинез, а днес си поднових Good girl от Заг и Scandal от Рефан. Естествено като се знам няма да остана само с тези, защото все искам нещо различно да пробвам Grinning

# 621
  • София
За есента днес си взех Vanilla Original на Perlie и съм във възторг. Имам усещането, че това е реплика на парфюм, който съм душила наскоро, но не мога все още да конкретизирам. Някой дали се досеща кой би могъл да е първообразът?

# 622
Има, да. "Narcotic V. (Бегония и жасмин)" на Сангадо - номер 911.

# 623
  • Пловдив
Мисля да взема Guerlain La Petite Robe Noir на Заг и Z&V This is her на Парфен за есента.

# 624
Има, да. "Narcotic V. (Бегония и жасмин)" на Сангадо - номер 911.
Благодаря!!!

# 625
  • Пловдив
За есента днес си взех Vanilla Original на Perlie и съм във възторг. Имам усещането, че това е реплика на парфюм, който съм душила наскоро, но не мога все още да конкретизирам. Някой дали се досеща кой би могъл да е първообразът?
за първи път го чувам...от къде го взе?

# 626
Аз изпръсках Венецията за отрицателно време. И сега ще си я поръчам и във версия на Заг. Много ми харесва аромата. Ще го издирвам в ибей. В рефанската версия обаче имаше една специфична ноткА която сякаш в мострата на заг я нямаше. Затова ще поръчам за да ги сравня.Лошото е че пък не познавам оригинала. Но аромата е разкош,тъкмо като за мен.

# 627
  • София
И за мен бе нещо непознато, сутринта се видях с приятелка, и веднага установих, че е сменила парфюма си, и то в седмицата, в която не се бяхме виждали. Тя ми разказа за този бранд - ето го и парфюмът, който си взех от Тити в Люлин:

Редовната му цена е 22.00 лв, но тъй като беше последната бройка, ми направиха отстъпка и реално платих 17.40 лв за 100 мл. Не мога да скрия картинката от телефона, няма такава опция.

# 628
Мисля,че Парфен го имат,но нямам време да проверя.Вижте в списъка им на първа страница:)

# 629
  • BG-DE
LVEB Eclat edp дали има имитация 🤔

Общи условия

Активация на акаунт