Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Пробвах оригинала , но нещо в него ме дразни.Пробвах и Ултравиолет но Сансиро , но въобще не усетих нищо виолетово , по-скоро шоколадово.Търсенето ще продължи.Набелязала съм за проба Lolita Lempicka в оригинал, ако не ще си поръчам на сляпо Теменужка на Сангадо.
She wood също има виолетки. Много де усещат. На Заг е добре пипнат,но е по-тревист,а оригинала е по-бонбонест.

# 646
  • Пловдив
Добре.Записвам и него за проба.А има ли имитация на D&G The Only One 2 и на Bucheron Bracelet ?

# 647
Гривната май няма имитация, но тя е доста достъпна. В сайтовете върви 100 мл за 45 лв., а и бутилчето е супер сладурско, мисля че си заслужава да се има в оригинал. Simple Smile

# 648
На мен Paris EDP на YSL ми мирише предимно на виолетки, но не са бонбонени. Ще го купя на мама, защото тя много обича и явно с името си вървят, хаха. Учудващо не ми е ретро, просто не е моят.

# 649
Може ли линк към момчето, от което пазарувате Заг? Разрежда ли ги и трайни ли са..., че в магазина, от който аз пазарувам имам съмнения за яко разреждане и ми се иска да пробвам и други опции.

# 650
Няколко страници по-назад една дама сподели, че има съмнение, че Иво от Базар също е започнал да ги разрежда. Аз нямам личен опит.

# 651
Момичета, има ли друг луд като мен, който харесва The scent for her (Мартинез). Цяло лято ми е любим аромат, но какво! ми се случи. Тъкмо се напръсках и минах покрай 4-5 момчета (на видима възраст 10 години). Коментарът на едното беше "оле, тази жена мирише адски много на бира, представете си колко се е напила". Нямам думи, сега вече ме е страх да се напръскам Simple Smile))))))))))))

# 652
Неее, "The scent for her" не мирише на бира. Аз преди няколко дни се напръсках с него във вариант на La Rive и е такава красота, че даже съжалих че го нямам в колекцията си.
Казали са го просто нарочно да се правят на интересни. Дечурлига....

Днес в кварталния магазин на Рефан се влюбих в 357 - Valentina Assoluto, но го нямаха наличен, само тестерче.
Сега го издирвам, но без успех. Сещате ли се някой друг да го предлага?

# 653
  • rousse
Здравейте момичета,случайно дали има вече пусната имитация на my way  на армани

# 654
  • София
Е, няма. My Way излезе съвсем скоро в оригинал. Smiley
Lale_Lili, ако 100 мл. не са ти много - https://www.refanshop.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC-%D … B?filter_name=357

# 655
Хаха ,е как My way искате в имитация толкова бързо:)))....

# 656
Да похваля различни парфюми от Заг и Рефан. Много съм доволна от Сангадо. Засега съм пробвала само Молекула. Води се унисекс, но за мен е дамски. Усещат се виолетки и други такива свежи миризми. Интересното е, че като се пръсна не го усещам на мен, а  майка ми например веднага надушвам. Дори дехите й, оставени в стаята, ароматизират всичко. Мисля скоро да поръчам пак.някоя от вас пробвала ли е други?

# 657
Бързам да споделя, че има ново магазинче с парфюмите на Заг Зодиак на пазара в Младост 1, за съжаление бързах и не можах да вляза да разгледам.. Но още тези дни ще ида да проверя дали предлагат нещо на Jo Malone.

# 658
Може ли линк към момчето, от което пазарувате Заг? Разрежда ли ги и трайни ли са..., че в магазина, от който аз пазарувам имам съмнения за яко разреждане и ми се иска да пробвам и други опции.
https://bazar.bg/obiava-14346275/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-zag … ezplatna-dostavka
Това е "Иво от Базар". Напазарувала съм ...литри от него! До този момент парфюмите винаги са били ОК.
Пазарувала съм и в "транспортна опаковка", и в малки шишенца, и в пластмаса и в стъкло - винаги всичко е било както трябва.
Последния път поисках да купя един парфюм, но той самият ми написа, че парфюма не е лош, но е слаб като трайност. т.е. човека е абсолютно коректен с мен. Поръчах мостричка от него. Така се и оказа - хубав, но слабичък беше парфюма от мостричката. Конкретно ставаше въпрос за 536 - GYPSY WATER.

# 659
Аз днес помирисах Черната орхидея на Заг. Към 3 се пръснах на китката да я усетя, 5 часа по-късно е в пълния си разцвет. Разгъната докрай, усеща се ефирно върху кожата. Не знам оригинала, но ароматът ми харесва. 🥰

Общи условия

Активация на акаунт