Сполучливи имитации на маркови парфюми - 34

• 76 329
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Тествах новите на Мартин лион , много са добри според мен, най ми допадна Casamorati xerjoff lira, уникален , не мога да описвам аромати , но се влюбих. Траен поне 8ч на моята кожа. Другият , който ме впечатли е Rose vanille на Mancera , но е лек за моя тон и не се задържа

# 676
Мартин Лион имат нови аромати, май нещо съм пропуснала?

# 677
Къде ги пробвате Мартин Лион?

# 678
Има ги в Елитис.

# 679
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили, момичета, моля ви, кажете ми, кой друг освен Мартинез беше изимитирал Idol на Lancome и добре ли е направен. По спомен, когато излезе тук много се писа за него, изчетох всички списъци, но нищо друго не намерих. Благодаря ви предварително!  Gift Heart  Gift Heart  Gift Heart

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 19:50 от kolevaangela

# 680
Може ли линк към страницата на Д анд П във фб? Нещо не успявам да ги открия? Вше оттам ли си поръчвате?

# 681
Здравейте, мили, момичета, моля ви, кажете ми, кой друг освен Мартинез беше изимитирал Idol на Lancome и добре ли е направен. По спомен, когато излезе тук много се писа за него, изчетох всички списъци, но нищо друго не намерих. Благодаря ви предварително!  Gift Heart  Gift Heart  Gift Heart
Заг Зодиак Simple Smile /от Иво/. № 398 IL. Не познавам оригинала. Просто нямам никакво време / а напоследък и желание!/ да ходя по физическите магазини за да се запознавам с оригиналните парфюми / с парцала  - намордника - на устата Sad / ...Но за мен приликата между имитация и оригинал не е и толкова важна. Подхождам към имитациите като към самостоятелни парфюми, "вдъхновени от" Simple Smile и, ако ме грабне нещо, хич и не мисля прилича ли или не прилича на оригинала.
Та...Идол на Заг ми хареса много, макар да не е моето направление изобщо. За мен това е сочна круша. Леко сапунена и с роза. Не е безплътен. Трайността и шлейфа са прилични. Хареса ми.

# 682
Ако говорим за Идол на Мартинез - там си усетих чиста роза аз. Но никак не харесвам издръжливостта на техните парфюми, след 1-2 часа няма никой.

# 683
Това с трайността е относително понятие при мен Мартинез с напръскване сутрин издържат цял ден.
.

# 684
  • Варна
Директен паралел между Идулът на Мартинез и Рефан. Рефанският е в пъти по-осезаем и траен от тоя на Мартинез. На Заг не съм го тествала. Никой не оспорва трайността на Маринез. Техният Номад ми е по-траен и от оригинала както и Нилските градини/и двата ги поднових.
 Вчера минах през Заг за Нероли портофино/блондинска работа след като сезонът му мина GrinningGrinning/. Взех го в стремежът си да убия неистовото желание да докопам оригинала Flushed. Харесва ми,добър е и ще ми спести едни пари.
Съжалявам,че не взех L'Interdit. Не харесах оригинала,но тоя на Заг е малко различен. Така ми залепна на носа,че го мислех докато не се полях след душ с Неролито Grinning.
Заг на Колхозния във Варна е явно с нов собственик . Вече не пръскат на блотер,а дават да подушиш от капачката. Нямат и шишета на Заг,а наливат в небрандирани.

# 685
Да душиш от капачка по време на ковид? ......дали дезинфекцират капачките....

# 686
  • Варна
Парфюмите са на основа спирт 😁😁😁. Едва ли бацилът оцелява след директно напръскване, но да дразнещо е. Бях в добро настроение и не ми се заяждаще иначе да съм я захапала госпожата.

# 687
Joy Като го прочетох и се върнах мноооооого години назад, когато Рефан бяха кажи-речи почти единствениите предлагащи имитации и всъщност бяха основен парфюмен източник на доста дами. Това да не се разбира грешно, в това няма нищо лошо, но може би поради липса на алтернатива, потребителите нямаха против да "пробват" и избират от памучета напръскани с течността и поставени в капачки.
В днешни дни подобни действия са ми смешни и супер несериозни от страна на търговеца.

# 688
Може да звучи смешно ,но и в моя град така предлагат Рефан не пръскат на кожа нито на блотер .Ако искаш избираш от памуче в капачка. Ако не ,ти показват вратата. Точно поради тази причина вече от години не купувам нищо от Рефан.

# 689
Може да звучи смешно ,но и в моя град така предлагат Рефан не пръскат на кожа нито на блотер .Ако искаш избираш от памуче в капачка. Ако не ,ти показват вратата. Точно поради тази причина вече от години не купувам нищо от Рефан.
Ужас! И аз си спомням памучетата,кое изветряло,кое не. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт