Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 231
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Усмивката на Керем....., аз скоро се запознах с нея, но и станах истински голям фен:blush:

И аз така и сега съм започнала маратон с филмите в които е участвал. Изгледах "В очакване на слънцето " сега гледам "Въпрос на чест "  Чудя се как съм ги пропуснала:smirk:  Голям чаровник е Керемчик Purple Heart

# 631
Момичета, да очакваме ли 3ти фрагман днес или утре? 🌞

# 632
  • На зелено
Ами беше ред да вкарат някой, от когото и Серкан да ревнува. Това означава, че Каан няма да го използват по тази линия. Все си мисля обаче, че другите образи за ревност малко по-кэсно ги вкарват, тоест около 10-12 серия, а тук се споменава 7ма. Според мен, може яко да заплетат фамилиите и бизнеса.

# 633
Привееет! 🦋🦋🦋
Ох, колко са хубави!

Да идва вече сряда!!!

# 634
Здравейте,черпя ви с виртуални бонбонки за рождения ми ден.И себе си виртуално,защото съм на диета😂😩
Нямам търпение да дойде сряда,но ще съм супер щастлива,ако днес пуснат 3ти фрагман и стискам палци.Според мен едва ли ще е само един мъж от който да ревнува Серкан.Ако са повече епизоди трябва да има повтарящи се сцени,но не и като в "Обещание"😐

# 635
Страшни сте, момичета Heart Винаги съм се чудела как рускините и арабите винаги успяват първи да се доберат до толкова ексклузивна информация. Разбира се, предстои да видим дали е вярна в следващите седмици, но като цяло май информаторите им са хора от сетовете и следователно не грешат често...

На мен сега не ми се мисли 2 епизода напред. Искам първо да си се насладим на горещата Анталия в сряда, пък после ще видим накъде ще задуха вятърът. Днес, ако имаме късмет, може да пуснат още един фрагман, а чакаме и промо снимки + резюме към епизода Wink

И нещо, което забелязах. Еда и Серкан са облечени по едни и същ начин, когато седят вечерта пред руините и говорят за най-красивата гледка, както и на похода до водопадчето Thinking Съмнява ме два дена подред да не си сменят дрехите. Значи вероятно хронологията е обърната и първо правят похода през деня, а после вечерта съзерцават руините и в такъв случай най-красивата гледка не е водопадчето, както се опитаха да ни внушат с фрага, а нещо друго и само ни пързалят Nerd Или пък някой да си го представя/ сънува това с плуването при водопада Rolling Eyes Знам ли.

-------------------------------------------------

Mishimm, ЧРД - с пожелания за много здраве (Серкан бей ще те наблюдава по този въпрос), щастие (поне колкото показва вълшебната чашка на Еда), късмет (като на Айдан със Сейфи) и добри приятели (като трите ни грации, но най-вече Фифи) Party Time Champagne

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 11:12 от super_katia

# 636
Привет момичета и спорна седмица.Аз си мисля че тази серия ще е малко разпускаща  и гореща за да може после да ни охладят в дълбокото и студено отрезвяване.Радваме се на новата баклавичка.

# 637
Mishimm,  честит рожден ден! С пожелания за много здраве, щастие, късмет, любов и незабравими моменти с любимите хора. Мерси за почерпката 😍🎂🍸

Щом се появява някой от родата на Серкан, вече е време да вкарат и някой от родата на Еда. Аз дори първоначално си помислих, че този новия ще е някой пратеник от бабата. Но ако е брат на Серкан, значи мисли, че е имал брат, който е починал може и да се окажат грешни. А да не би този брат да е оцелял и да е с друга самоличност и когато се появи Серкан да започне да ревнува от него, без да знае, че са братя?

# 638
Здравео, момичета , най-накрая дойде понеделник , още един ден и е сряда Heart Eyes разбрах , че говорите за някакъв нов герой , но качена ли е неговаснимка тук ? Не видях да има снимка, но може и просто да не ми е заредило изображението , ако може някой да я сподели.

П.п. Сватбата мина , вече официално съм госпожа GrinningHeart
Скрит текст:

# 639
mikipoli, честито! Прекрасна булка.

Това е актьорът. Казвал си Юнус Емре Йозден. Изглежда симпатяга.

# 640
FOX са ни качили тези снимчици към еп. 5:

# 641
Привет момичета!
Mishimm,  честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
mikipoli, Честито и на теб. Бъдете винаги сплотени, подкрепящи се, взаимно уважаващи се и много, много обичащи се Purple HeartSparkling HeartRevolving Hearts

Очаква ни интересна серия. И аз като всички нямам търпение вече. Дано ни зарадват с още едно фрагче днес.

Super_katia, благодаря за снимките от новата серия. Много са сладки Еда и Серкан. А Селината пак гледа като натровена. Не ми харесва нещо Thinking

# 642
Има още снимчици:

И резюме на еп. 5 (преведено от английски и руски):

Изненада очаква екипа, който идва в Анталия, за да подпише важен договор. Инвеститорите трябва съвместно да подпишат договора, но те не искат да се виждат, защото са пред развод. Серкан и Еда трябва да ги съберат. По време на вълшебните моменти, които прекарват заедно в Анталия, Еда и Серкан се сближават повече от всякога. Междувременно, новата криза, която Каан Карада предизвиква, ще подложи Еда на изпитание. Рискът, който ще поеме, за да спаси Серкан, ще я накара да осъзнае какво чувства към него. От друга страна, Серкан все повече е привлечен към Еда.

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 13:10 от super_katia

# 643
Супер резюме .....айдееее сряда ,идвай !!!!!

# 644
Благодаря за милите пожелания 😊❤,снимките и резюмето на 5 епизод.
Честито и на красивата булка.Нека винаги се обичате и подкрепяте❤Бъдете здрави

Общи условия

Активация на акаунт