Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 410
  • 786
  •   1
Отговори
# 225
Е, тя не е казала, че търси ядкови млека без глутен. Там пише: дали в Лили и ДМ продават ядкови млека и биохрани, които са глутен фри. Или аз чета с някакво разбиране, което другите не го разбират?! Rolling Eyes

# 226
Е, тя не е казала, че търси ядкови млека без глутен. Там пише: дали в Лили и ДМ продават ядкови млека и биохрани, които са глутен фри. Или аз чета с някакво разбиране, което другите не го разбират?! Rolling Eyes
Глутен фри, значи без глутен.

# 227
  • София-Младост
Никой не оспорва превода, а отговора след въпроса.
marga1977 попита:
"Здравейте,може ли някой да ми каже дали в Лили и ДМ продават ядкови млека И биохрани, които са глутен фри.Извинявам се за тъпия въпрос,но нямам представа къде в Пловдив мога да купя такива продукти.Благодаря"

И и беше обяснено, че в ядките глутен няма. А тя търси или ядки, или безглутенови биохрани.

# 228
Скрит текст:
Сериозно?! Satisfied Е, няма да се хабя да обяснявам повече какво пише...

# 229
Дамата търси биохрани, без глутен/ глутен фрии, т.е търсенето е за  безглутенови храни, а не безглутенови ядкови млека.  Това казва и Азалия, глутен фрии е допълнение към храните, не млякото.

И за да не е още спам с биото, искам да похваля бронзиращия мус на Гарние. Не станах на петна, разнася се лесно с ръкавица, не жълтее, а е много приятно кафяво. Ефекта се видя чак на сутринта, не ми е цапал дрехите. Вече имам 4-5 душа, не се изтрива неравномерно, пада постепенно.
Имах двуфазното олио миналата година, бях доволна, но този мус определено ми харесва повече. За цялото тяло изхарчих около 1 пръст от флакона. По мои изчисления ще стигне за около 8-10 нанансяния.

# 230
Точно така търся ядково мляко и продукти,които са безглутенови.Мъжът ми има цьоакалия и за по път си купихме неща от тук,но с какво ще го храня в България не знам.Млякото ми трябва за кафе.По принцип знам,че повечето веган храни са безглутенови и dairy free.

# 231
Марга, има по супермаркетите такива здравословни щандове, може да потърсиш, във Фантастико е доста голям, в Метро направиха, в Лидъл чат пат пускат в тематична седмица, не зная дали има в постоянният асортимент. Също и в онлайн магазините има много голям избор, например Зоя:
https://www.zoya.bg/shop/%D0%91%D0%B5%D0%B7-%D0%B3%D0%BB%D1%83%D … 82%D0%B5%D0%BD.75

# 232
  • София-Младост

marga1977
Има, както и в големите вериги има щандове с подобни храни.
Ядкове млека има на много места.

# 233

Влизам да похваля душ пяната на Balea. Ползвам за първи път, но съм много приятно очарована. Страхотен аромат, който се задържа върху кожата. Много приятно усещане. Ще купя отново.

# 234
Нови продукти в Лили  - захарни ексфолианти от Nature of Agiva - имаше още два вида с горски плодове и манго, киви и авокадо. Цената им беше добра за 200 мл - 6.99 лв. Предполагам, че ще е хубав - щом е с по-едри захарни частици, а има и масла. Ще споделя, като почна да го ползвам.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 15:25 от Lioness77

# 235
Тези ексфолианти са ги пуснали и в Лидл тази седмица. Има вариант с йогурт и тъмен шоколад и аромата е убиец, искаше ми се да го пробвам и на вкус Grinning

# 236
  • София-Младост
Figy каква цена са там, гледам в Ремедиум също ги има...2.75

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 16:09 от Ала-Бала

# 237
  • София
Аз си взех а ананас и манго или някаква такава комбинация от Лидл - 5.50 лв бяха.

Шоколадът нещо не ми допадна като аромат, а се бях засилила точно за него.

# 238
Днес в лили отново нямаше наличност на матовите червила катрис, или нямаше мостри от други техни номера. Взех си това дълготрайно на pretty, на flormar. Цвета е 05 rosewood.
Харесва ми, че е естествено червен цвят, светъл, личи, че си с червило, но и не натрапва.. Пих вода, пих кафе, тествах го, симетрично се изтърква и не много бързо. Беше намалено на под 4 лв. Дано не го махат. Доволна съм.

# 239
Да питам (не знам колко е към дрогерийните марки), някой има ли опит с продукти на Nabla.
PINK PANDA ги предлагат. https://www.pinkpanda.bg/marka/nabla
Имат не лоши комбинации цветове в няколко палитри и са със сравнително прилични цени.
Ще разгледам и из youtube какво има за тях.

Общи условия

Активация на акаунт