На море в България 2020 г.! - 5

• 38 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Тази година е така поради обстоятелствата.

# 256
  • Beyond the stars
Тази година нищо не е като по принцип. Wink
А на Слънчев бряг плажът винаги си е бил топ. Другите неща са причината да го избягвам.

# 257
  • В.Търново
Аквапарка на Топола Скай са пуснали ваучери в Гработо.Хотела също е пуснал.

# 258
Аквапарка на Топола Скай са пуснали ваучери в Гработо.Хотела също е пуснал.
Да,има и ваучери за лифта Simple Smile Хотела доста се напълни от вчера, на плажа също има доста хора...

# 259
  • София
Тъй де, аз заради пияните руснаци не стъпвам там, тази година обаче не е така според всички и затова решихме да се порадваме на спокойствието на Българския Слънчев бряг.

# 260
Здравейте, другата седмица сме запазили няколко дни хотел между Созопол и Черноморец, близо до Градина. Приемам предложения за прилични плажове наоколо освен Градина, както и места за хапване.

# 261
  • в огледалото на живота
Цитат
Мнение за тези къщи(тип бунгала ми се струват)
Сякаш плажа е близко,но виждам доста камъни по ивицата...
https://www.facebook.com/pages/category/Sports---Recreation/%D0% … 3509617201/ 

# 262
На Слънчев бряг има различни плажове, но определено ивицата е доста обширна с хубав пясък (не от прашния), който чистят и заравняват всяка сутрин.
Преки отзиви за Какао бийч - има  зона с поне 7 реда чадъри и свободна зона, също достатъчно широка хората да лежат на отстояние един от друг, а който иска да си спортува, без да ги притеснява. Морето идеално, кристално, пясъкът чист... 
Музиката от заведението не смущава по никакъв начин спокойствието, защото се чува само в непосредствената му близост. Платена тоалетна, душовете са на излизане от плажа, т.е. не са много удобни.
Дори и късно вечер има редовен автобусен превоз между Сл. бряг и Несебър. Като цяло заведенията в Несебър бяха празни, а цените космически - салатите почват от 11 лв. нагоре (сравнявам с Варна).
В Несебър си взехме сладолед от сладоледения салон "Клио" - също незаслужено скъп, по 3 лв. за топка, уж занаятчийски, 60 различни вида, определено съм яла и по-хубав сладолед на цена от 1,15 за 100 гр.

# 263
Както обещах споделям инфо за Св.К и Елена. Няма бариера на влизане в кураорта. Много народ по всички плажчета. Пред Азалия и Слънчев ден също. В Сириус съм.В момента нямат чадъри на плажа, но предлагат от хотела и чадъри и щезлонги, но ти си ги пренасяш пред хотела. Няма туристи. Не повече от 50 човека сме в хотела. 3 семейства българи, малко румънци и босненци. Не ми харесва нищо. Малко персонал, не добра хигиена, плажът също не ми допада. Храната става като за по меню, но е нормално при толкова малко хора.  Основната навалица по плажа са варненци и добричани. Пълно е до 18.00 часа, после се опразва. Морето обаче е перфектно. Топло и чисто. След обяд имаше тук-там водорасълчета.  Това е от днес, късният след обяд.
 и изглед от ресторанта вечерта. Курорта е запуснат с неподържани градини. Жалко, беше много красиво!

# 264
Здравейте, аз искам да попитам запознатите не за хотел а по-скоро за прилично място за хапване в Черноморец, където ще ходим другата седмица с детето (на 2г.)
Планът беше да посетим Гърция но решихме да останем тук. Виждам, че има доста прилични хотели, това което ме притеснява е храната - не искам малкият да е със стомашни проблеми и не ми се иска да рискувам със заведенията. Всяка информация за място с прилична храна би била полезна Simple Smile

# 265
Здравейте, аз искам да попитам запознатите не за хотел а по-скоро за прилично място за хапване в Черноморец, където ще ходим другата седмица с детето (на 2г.)
Планът беше да посетим Гърция но решихме да останем тук. Виждам, че има доста прилични хотели, това което ме притеснява е храната - не искам малкият да е със стомашни проблеми и не ми се иска да рискувам със заведенията. Всяка информация за място с прилична храна би била полезна Simple Smile
Има цяла тема за Черноморец. Там има много мнения и препоръки за заведения за хранене.
За Слънчев бряг сте в огромна заблуда
 Куророта за мен е най-хубавият в България. С най-прекрасният плаж. Имаше пиански турове и шумни дискотеки, но преди да се сложи ред в тези неща. Курорта е по-шумен около Кубан, където са много от клубовете. Сега при тази обща тишина вероятно е още по-прекрасно. Сл. бряг от години се посещава от много българи. Много българи имат собственост там. Извън зоната на крайбрежната алея в центъра, навсякъде другаде е тихо, приятно за разходки, зелено и уредено с всичко необходимо за пълноценна почивка. Посещава се от много семейства с деца. Морето е с плавен преход доста навътре. Хората за съжаление се облъчват всяка година от платени журналистчета, които въртят една и съща плоча. Който е отшъл е повторил и потретил. Има от всичко за всички. Тази година както ги няма и лигавите британчета е още по-добре.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 22:31 от fatalina

# 266
  • Beyond the stars
Както обещах споделям инфо за Св.К и Елена. Няма бариера на влизане в кураорта. Много народ по всички плажчета. Пред Азалия и Слънчев ден също. В Сириус съм.В момента нямат чадъри на плажа, но предлагат от хотела и чадъри и щезлонги, но ти си ги пренасяш пред хотела. Няма туристи. Не повече от 50 човека сме в хотела. 3 семейства българи, малко румънци и босненци. Не ми харесва нищо. Малко персонал, не добра хигиена, плажът също не ми допада. Храната става като за по меню, но е нормално при толкова малко хора.  Основната навалица по плажа са варненци и добричани. Пълно е до 18.00 часа, после се опразва. Морето обаче е перфектно. Топло и чисто. След обяд имаше тук-там водорасълчета.  Това е от днес, късният след обяд.
 и изглед от ресторанта вечерта. Курорта е запуснат с неподържани градини. Жалко, беше много красиво!

За Сириус и в силен сезон миналата година имаше кофти отзиви. Една приятелка се преместиха на Слънчев ден, но честно казано не помня конкретните оплаквания.
Хубаво да си изкараш ти, пък другото..

Дружба ми е сантимент и любов, но с темпа, с който са започнали да строят и там..

# 267
Fatalina - много благодая за подробното инфо за Св.К и Елена.

Вълшебство, Дружба  за мен също е голям сантимент и любов! Момичета, все едно четете мисли, тъкмо се чудех, кой може да ме посъветва. Тази година пак ще бъдем в Св.К и Елена, но въпроса е  в кой хотел? Бих искала хотела да е близо до Сл. Ден. Две години подред сме били  в Естрея Резиденс- много ми харесва!  Миналата година бяхме в Romance Splendid and SPA , не ми хареса толкова, но на домочадието - да. Тази година за да променим, се двоумя за Аква Азур, не бих дала близо по 400лв за нощувка в Азалия, така, че отпада.  За Аква Азур се чудя, тъй като е много близо до главен път , а и няма много пространство за хранене навън… Искам да е HB а не само закyска или AI . Май няма много избор, вие какво бихте ме посъветвали?
(Винаги като минаваме покрай Сириус, моят съпруг не пропуска да изкоментира ‘Сириус ?!-You can’t be serious! ' 😊).

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 01:12 от Frontline

# 268
  • В.Търново
Сириус от едно време си е с лоши коментари.

# 269
Сирус и Саут бийч на Царево са с един и същи собственик. По тази причина не съм тръгнала с голяма кошница, но нещата тук са мега зле.  Като хотелска база и поддръжка са в пъти по-зле от Саут бийч. Саут поне е с хубава градина и чисти басейни. Тук външният басейн е ужасен. Няма и да се пробвам с минералните басейни. Плажът т.к. тази година нямат концесионер/наимател и не се почиства. Пред хотела от към плажа едни порутени стъпала, ръждясала метална стълба, направо мизерия. Няма кой да им окоси тревата и буреняците. Нямат кошче за боклук на плажа, а сложили някакви кашончета. Разхождат се собственичката и управителката и двете от  шаранестата порода и само показват тоалети, но никаква мисъл нещо да оправят. Добре, че съм само за 3 нощувки и за да сме с нашите близки, иначе още с идването щях да избягам с 200. Гледката от балкона ми е хубава. Приятно е да спиш на фона на плисъка от вълните, но до там. В 5 часа ме събудиха ужасните крясъци на гларусите. Направо имах чувството, че са ми влезнали в стаята. Както се казва хубав хотел, но не случил на собственици и разсипан. А и района около хотела е тревясал и буренясал. Празни хотели и просто изоставени. Ужасно е просто. Не бях идвала от 5 години насам, но нещата са се променили много и то в негативна посока. Язък за хубавият зелен курорт. Просто и тук и в Саута са го ударили само на печалба, без да влагат грам усилие и пари за подобрение. А Ангелкова и нейната пасмина сериозно трябва да си ревизират наредбата за категоризация на местата за настаняване. Този хотел и за 1 звезда не заслужава, камо ли за 4. Нашите близки ги устройва, че са с куче и нямат голям избор на хотели, където да ги пускат с него. Иначе съм убедена, че и те не биха идвали тук.
Сега този хотел е нашумял за уж много добър https://astorgardenhotel.com/resort  но аз скоро няма да се върна в Св. К и Е. Загубиха ме като турист.

Общи условия

Активация на акаунт