Любители на Котки - Тема 147

• 27 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • In the land of Never Never
Ноеми, мисля си как да избегнеш ползването на леглото за тоалетна, защото при маците винаги има риск ако им мирише, да решат, че мястото е подходящо.
Може да купиш протектор за матраци, от горната страна с памучен слой, отдолу непромокаем, които добре маскират миризмата, защото маците имат доста по-добро от нас обоняние. Сложи за известно време такъв протектор.
Понеже Васко сега се изпуска по голяма нужда и понякога го размазва, и се налага доста да пера покривалата на местата, където лежи. По леглата слагам шалтета, отгоре чаршаф, и няма щета за матрака. Чаршафа поема най-много, но се и пере и отмирисва най-лесно. Шалтето, ако се изцапа през чаршафа, то е само повърхностно и също се пере лесно и съхне бързо.
Но за пишкането само протектор ще помогне да не прониква в матрака, шалтето попива, но не чак толкова.
За отмирисване и преди пране, пръскам един био препарат на Attitude, с естествени съставки и много добре премахва миризмите. Има го в биомагазините.
https://www.zoya.bg/%D0%9E%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D1%82%D … ers=Attitude-m397

Имах котарак, който се налагаше често да пътува с мен, защото нямаше как да го оставя, понякога със самолет, но по-често с автобус, от Прага до София, 24 часово пътуване. Беше кротък и нямаше проблем с пътуването, но все пак мразеше това изживяване. За отмъщение, когато пристигнем, ако за малко се разсея, той отиваше и се изпикаваше в куфара - върху дрехите и всичко останало. Започнах всичко да слагам преди пътуване в найлонови пликове, за всеки случай. Ако куфара беше празен или затворен, просто се изпикаваше върху него. Иначе нямаше никакви проблеми с ходене в неговата тоалетна Simple Smile.

# 481
Каза ми Таня , че ще пикат кой където свари.. та да. И двете тоалетни се ползват и от двамата. Имам чувството , че се надпреварват кой ще ака повече 🤯 миризливци 😃
Играят си по цял ден, търчат като стадо из апартамента 😁 весело е.

Марсел изглежда огрооомен до него 😁

# 482
Duce, даа. Много са сладки. Мъничето е толкова сладичко, а батко му е като плюшена играчка. Heart Eyes

Мъри, Джинги, Мюсли, всички са някакви котешки разкошчета. Heart Eyes

# 483
Много ви се радвам на домашните любимци. Мен ме обзаведоха и с бебе кученце, щото не ми стигаха 5 котки.

# 484
  • Варна
mariat, с теб сме, след 5 котки едно кученце няма да усетиш Joy
Ох, широко ми е около врата, затова ми е забавно ...
Марсел и Мюсли си ги свалих да ги гледам и сме развеселяват, сладкиши са големи Heart

# 485
Дучето, моята принцеса успяла сама да събори същия цветарник. Вашия е прекалено устойчив.

Ноеми, може ли лс на координати на доктора? Феликс се стресира от извеждане и ако се наложи, да знам.

# 486
  • Варна
Добро утро, спите ле?

# 487
  • София
Мама слуша лекции онлайн, а Барни к тати сладичко си спинкат.

# 488
  • София
Момичета, с какво храните вашите котета? Нашето почна да отказва суха храна. Купила съм му Little BigPaw пиле, без зърнени култури и не знам си какви добавки, уж я водят добра. Може би нещо бъркам, защото определено предпочита пастетите и паучовете ... ама много скъпо ми идва да го храня само с това. Принципно сутрин и вечер давах от сухата храна, а на обяд от мократа, но от три-четири дни предпочита само мокра и сухата не я поглежда. Вчера го оставих само на суха и нищо не е ял. Успявам да го излъжа да хапне две-три гранулки и толкоз. Не знам колко време да се опитвам преди да се предам пред капризите му...

# 489
Момичета, кажете моля ви как да обясня на Пуфи, че 02:58 часа през нощта не е най-подходящото време да се обичаме? Мокър нос и гъделичкащи мустаци в лицето ми, да де- обичаме се, ама чак пък толкова 😀

Аз давам пауч от Роял Канин. По един на ден. Плюс гранули, пак на Роял Канин.

# 490
Lilfi, радвай се, че иска мокра храна. Тя е по полезна, така поема достатъчно влага. Сега е и много топло и нищо чудно да предпочита мокра храна. Между гранули и мокра храна, мократа храна е за предпочитане. Grinning

Ей ги нашите офисни уличничета. Сложих им гранули и водичка. После ще прибера купичката и утре пак ще им сложа.
Скрит текст:
Малките:

Майка им:

# 491
Зуки СУ, котките още не са го събаряли, ама синковеца няколко пъти. Скоро няма да имам живи китки..
Скрит текст:
Джасте, много са красиви 🤗
Късметка пусна ли кафето поне като е ранобудна 😁

# 492
  • Варна
Пусна тя, таратанец Laughing Пече шкембето на прозореца и като усети, че съм будна ей така се показва между пердетата и ме разсмива Simple Smile
Джасте, офисът ви да не е на Любен Каравелов, там виждам една хубава подобна банда котаци, хранят ги по това време всеки ден Simple Smile

# 493
Мире, не, не е там, но явно навсякъде си има по един котешки прайд за хранене. Grinning

# 494
Момичета, дайте ми някакви конкретни насоки, моля ви. Тръгнах да пиша обява в bezdom.info и осъзнах, че не мога да дам никаква информаця за котето и така няма да стане да го осиновят, нито мога да предложа коте, което не знам утре там ли ще е, няма ли. За това утре хващам трнаспортната кутия и го водя на ветеринар за обезапаразитяване, преглед и да ми кажат възраст, пол и т.н. и го прибирам временно вкъщи. Как да процедирам според вас? Само на терасата мога да го държа, отделен от Ади. Колко време не трябва да се срещат за да не разболее нещо Ади? Изобщо, нямам никаква идея как се процедира Sad

Общи условия

Активация на акаунт