Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 097
  • 795
  •   1
Отговори
# 555
  • Чукарландия
Дотук изброих 8 Принцеси, и моята - 9. Интересно ми стана колко са били в Парфимо и как изчезнаха със скоростта на светлината... Мега бързи Принцеси - Атлетки... 🤣🤣🤣

# 556
  • Бургас
Бела, аз знам още една принцеса, която или се срамува или е над нещата /аристакратична му работа/ и не се е обявила. Станахме 10.

# 557
  • София
Вчера получих от Парфимо перфектно опаковани тези двата:
Le Parfum in White Elie Saab EDP 90 ml
Narciso Rodriguez Fleur Musc for Her Eau de Parfum Generous Spray 75ml
Втория още вчера разносих, много мой и развиващ се. Не мога нищо да добавя повече, остави ме без думи.
Днес съм с Le Parfum in White и от сутринта се чудя, ако сложа някой ден сватбена рокля, дали ще бъда с него или с Tom Ford White Patchouli Sweat Smile

# 558
  • Балчик
Някой купи ли тестера на  KENZO POPPY BOUQUET, има ли капачка?

# 559
  • София
ina-mina, споделям същото разочарование от LVEB Intense. Ни сметана, ни лешници, никакви ги няма, ама хич, съвсем същото си помислих и аз за "разводнената версия". Много жалко Unamused , толкова й се точех на таз сметана с лешници ... Иначе пратката от Парфимо е Ок - всичко поотделно опаковано в бабъл фолио и в кашонче.

Явно моя предишен Интенз си бил от реформулираната версия, защото този сега си е същия...
Като знам колко много го харесвам, чак се радвам, че не познавам другия, за да не съжалявам Satisfied
Сега си напоръчах всички фланкери на LVEB, но нито един не стъпва на малкия пръст на Интенз и това си е

# 560
  • Бургас
А аз най- не харесвам Интенз версията на ЛВЕБ, /както и  новия Интенсемент/ една вечер се опита да ме умори и съм го намразила, абсолютен удушвач.По- късно ще си взема Ананда с опция преглед и дано е с капачка иначе ще им го препратя обратно.

# 561
  • Пловдив
Аз пък новата интезмант най-много харесах💝...и да съм по темата взех си Принцеската, идеална опаковка, разпечатах и пръснах мммм блаженство❣

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 11:16 от astravera

# 562
Въпрос на лични предпочитания. Имам 3 Хубави живота 😈, но най- любим си ми остава оригиналът. ❤

# 563
  • София
Моля купете го, че ще се разоря
https://www.parfimo.bg/tiziana-terenzi-gold-rose-oudh-parfyum-100-ml-tester/

# 564
# 565
  • Бургас
Боже! на какво мирише пясъка?
Скрит текст:
Връхни нотки
бергамот, ела, пясък
Средни нотки
пачули, роза , черен пипер
Основа
амбра, сандалова дървесина, мускус, мед, агарова дървесина

# 566
Здравейте Simple Smile От къде мога да поръчам Rassasi Zebra women? 😜 Много искам да го пробвам.Споделиха ми,че бил доста траен и хубав Simple Smile Гледах в Нотино но няма наличност. 😋 Става ли насляпо?

# 567
  • Бургас
Гледах в Нотино но няма наличност.
има го https://www.notino.bg/rasasi/pour-elle-parfjumna-voda-za-zheni/
иначе не зная, не съм го пробвала

# 568
А има ли други изгодни парфюми в Нотино, че и аз имам изпратен код Simple Smile

# 569
Гледах в Нотино но няма наличност.
има го https://www.notino.bg/rasasi/pour-elle-parfjumna-voda-za-zheni/
иначе не зная, не съм го пробвала

Благодаря заредили са го 🥴. Не проверих преди да пиша  Simple Smile .Аз се колебая между него и Elie Saab Girl of now 😁  като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт