Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 175
  • 795
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Сигнатурата на Монблан ми е точно от Емаг. Беше с доставчик Емаг и е перкектен.
Моят също е от и с доставчик Емаг - без забележки, перфектен и с много бърза доставка.

# 601
Е, пак не издържах и направих поръчка в Парфимо. Мина една седмица от месеца, а аз съм вече с 6 парфюма Scream. Този път обаче и двата са от списъка с желани. В крайна сметка рискувах с Нина Ричи лер дю темпс и добавих класик есенс на ЖПГ, който в момента е на отлична цена - 87,80лв. Използвах и код SAVEBG9 за поръчки над 120лв. И мисля да се спирам вече до Черния Петък поне, но не вярвам да успея Joy

# 602
5 %  за notino
EB1-233-4E3

# 603
  • На черешатааа
Код за makeup има ли ?

# 604
  • София
Не, няма.

# 605
Трябва ли да съм поръчвала друг пък от Makeup за да хвана намалението за рожден ден? Рождения ми ден е след няколко дни и смятам да си направя подарък Relieved

# 606
Идвам да се оплача от Елинор. Поръчвам два парфюма на Хермес и едва днес -  8 дни от датата на поръчката  ми казват, че единият парфюм го няма - точно в техен стил. Казвам добре, пратете този, който имате. Ще го изпратят, но ще начислят доставка, защото покупката била под 200 лв.
Това е много селско изпълнение за мен.

# 607
  • Балчик
Ау, и аз имам поръчка от 30.07 в Елинор със статус потвърдена само. Да не ми я откажат. Ако ще го правят, да е по-скоро, че в момента в два сайта го има на същата цена парфюма, поне да го поръчам от там. Sad

# 608
Минитата 4-5-6ml нямат пулверизатор. Скандал във всичките му версии за мен е вечерен аромат за по-хладно време.
От снощи взех решение, че ще придобият Girl of now shine в по-голяма бутилка 🙂
Преди години колекционирах мини-та, в един момент ги раздадох/размених. Сега май ще започна отново. Имам 13 бр вече.
Girl of now shine
Или Royal на Elie saab има ли в мини вариант някъде?

# 609
  • ново
Аз Шайн го взех от парфимо, но роял не съм срещала мини.
https://www.parfimo.bg/elie-saab-girl-of-now-shine-eau-de-parfum-za-jeni-7-5-ml/

# 610
  • Варна
5 % зa нотино 
EB1-258-HN8

# 611
Благодаря! 😁😁😁

# 612
  • Балчик
За любителите на Коко ЕДТ, с кода  е цена, която май не съм виждала скоро
https://elinor.bg/product/chanel-coco-6

# 613
  • София