Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 86 942
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Препарат за прозорци ползвам най-често Felce Azzurra и съм доволна,но добавям спирт за горене.

# 526
Аз за прозорците си правя в една малка кофа вода и малко веро, 1 капка домесрос и с една  гъба измивам, разпенва се много, после пръска с препарат за прозорци ( в момента съм с Фрош био спиртус) и минавам със стъклочистачката. Ако някъде остане следа подсушавам с микрофибърна кърпа.. Просто прозорците блестят.
ММ се шегуваше по едно време,  че човек може да си помисли, че прозореца е отворен и да метне нещо навън и да ни ги счупят 😂

# 527
Като се заговори за препарати за прозорци, аз пак да препоръчам този:

Пръскам директно, бърша с домакинска хартия, но е важно тя да е от качествените, че иначе оставя бели власинки и самата тя замазва.
Препаратът чисти много добре и самата дограма.

# 528
И аз ще кажа мнението си относно перфектно почистване на прозорци и стъклени повърхности. Ползвала съм различни препарати имам един куп кърпи и скъпи и евтини, но най-съм доволна от перо за почистване на скъкла.Дали с вода или с препарат резултата е перфектен.

# 529
  • София

Къде може да се намери това чудо и каква му е цената ? Благодаря !

# 530
  • София
Аз имам една кърпа, с която прозорците просто са фантастично чисти, само с нея постигам резултата. Обаче си я купих от един нахален търговски представител, който нямам идея как да намеря, искам да си купя още 2 (а бяха по 40 лв навремето).
Препарат за стъкла сега ползвам на Изи - няма такова друго чудо. Измих с него и хладилника отвън (инокс) - просто светна!

# 531

Къде може да се намери това чудо и каква му е цената ? Благодаря !
Аз го купувам от Метро, може и другаде да го има. Цената му е 5 лв. за 1000 мл.
Преди ползвах препарата за прозорци на Фрош със спирт, но този е далеч по-добър.

# 532
  • При децата ми
И аз ще кажа мнението си относно перфектно почистване на прозорци и стъклени повърхности. Ползвала съм различни препарати имам един куп кърпи и скъпи и евтини, но най-съм доволна от перо за почистване на скъкла.Дали с вода или с препарат резултата е перфектен.

Може ли снимка или линк на това перо за прозорци?

# 533

https://chisto.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0% … 1%81%D0%BD%D0%B0/
Подобно е, това е първият линк на който попаднах. Цената на моето е около 23.00лв.. Определено си заслужава, в банята го ползвам и за подсушаване.

# 534

https://chisto.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0% … 1%81%D0%BD%D0%B0/
Подобно е, това е първият линк на който попаднах. Цената на моето е около 23.00лв.. Определено си заслужава, в банята го ползвам и за подсушаване.

# 535
  • София
С перо няма да се оправя. Всеки път на бензиностанцията ползвам оставените такива, даже бензинджийте са ми показвали как да трия без следи и пак не.

Но ще пробвам препоръките за препарати по-горе.
Иначе от леля ми знам, че с амоняк се чисти най-добре, но не ми се диша тая гад.

# 536
Иначе от леля ми знам, че с амоняк се чисти най-добре, но не ми се диша тая гад.
Ето това е с амоняк и чисти много добре. Не е голяма смрад Simple Smile
https://yosial.com/product/quasar-vetri-con-ammoniaca-%D0%BA%D0% … 0%BD%D1%8F%D0%BA/

# 537
Здравейте,
Трябва да се справя с много замърсена тоалетна, като от филм на ужасите направо.
На дъното има насложен котлен камък и се оказа изключително трудно за чистене.
Пробвах да наръся с Roli и да търкам с гъбичка, но не се получи почити нищо.
Пробвах и с препарати за тоалетна, пак нищо.
Ще помоля за съвет, какъв препарат според вас ще ми помогне?

# 538
Котлен камък пада с препарата от Лидл.

# 539
Аз бих извадила водата от чинията и след това ще я напълня със сода каустик да постои няколко часа за да разгради органичното натрупване и после ще повтаря процедурата само че с кислол или онзи турския дето му пуснах снимката преди няколко коментара като се обсъждаше варовик в баня. И пак киснене няколко часа и после евентуално търкане с тел.

Общи условия

Активация на акаунт