На море в България 2020 г.! - 6

• 45 639
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Esmee, ако търсите купонджийско място, Камчия едва ли е за вас. Имаче се намират и добри места за нощуване и в района на къмпинг Романтика, и в този на СОК.
Didka, при това брутално застрояване в Поморие и Приморско, няма начин да не намерите.

# 301
  • Точно където трябва
Не знам задължително хотел ли търсите, но 3 години поред ходя в Поморие. Наемам апартамент, който се предлага за почивка. Не е с хазяи. Това лято цената беше 60 лв за двустаен. Има всичко необходимо. Напълно оборудвана кухня, на 100- Тина метра от плажа в стария град. Вземахме си готвено от заведението наблизо. За мен това е идеалният вариант. С малко дете съм и не обикалям вечер по кръчмите. В Поморие няма паяк тази година и когато бях аз/ средата на юли/ нямаше проблем с местата. Открих, че повече ми допада плажа в новия град и ходехме с колата. От тогава търся нещо подобно, но на друго място и не мога да открия. Хем плажа да е хубав, за тази цена никой хотел не може да ми предложи и 30% от условията в апартамента. А такива апартаменти под наем не намирам да се предлагат на друго място или единиците, които открих са на двойна цена.
Ако някой знае подобно място, моля да сподели. Мислех за Приморско и Китен, но ми е твърде чалгаджийски/ такова ми е предубеждението, без да съм ходила там. Лозенец, няма такива апартаменти, плажа на който съм била ме ми хареса, но беше отдавна и не съм гледала плитък ли е, щото нямах дете. По- надолу ми е далече, детето няма да издържи пътя. Несебър..  ходила съм много пъти, но ако наема апартамент в града ще съм далече от плажа. Слънчев бряг ми е мутренски. За Влас се чудя... има ли забавления за дете? Една вечер съм ходила до там, ами то, ако това беше центъра, беше доста пусто. Не видях улица за разходки, лунапарк...На север ми е далече. И май пак в Поморие ще се озова.Blush
Извинете, че толкова дълго.

# 302
Хора истината е една, няма ли ги чужденците, се влошава качеството. В Хермес почти няма никакви К-19 мерки. С очите си видях, как от чаши, от които е консумирано, пак се сипва от барманите от автомата за напитки. Храната е плачевна, от вечерята ставаха само рибата (според ММ) и сотираните картофи. Моето дете е яшно, но след вечеря си дояде бургерите от Макдоналдс, които купих за изпът. Рибата на мъжа ми с физиономия я пляснаха върху картофите и нещо като мини пържола, която едвам се режеше, въпреки изричното му желание за отделна чиния. Нова физиономия имаше, когато си поисках нови прибори, а не тези заредени на масата само върху салфетка (не съвпада с моите идеи за хигиеничност при пандемия). Понеже селенията е превзела хотела, явно и персоналът отговаря със същото. Басейните с пързалките бяха леко мътни. В резултат съм взела Стеримар за промивка на носа на детето. Базата е амортизирана. Не си заслужава с две думи парите според мен. Толкова године почивам в клубни хотели на Александрия, за първи път съм много разочарована.

# 303
  • Пловдив
Ужас ..прочетох последните няколко мнения и ме отчайвате. Това всичко се надявам да са хотела най-много по 50лв на стая...знам ли.  По-добре палатка или у дома.
Слънчака си мислех,че тази година ще бива..без наплив.

# 304
Хермес Царево за този период е 310 лв. 2+1 с 25% намаление от 01.08.2020г.

# 305
Здравейте,
ще помоля ако някое е почивал скоро на Балчик да сподели мнение за хотел/апартамет/къща за гости близо до плажа и има ли заведения за хранене?

Аз бях две седмици тук
https://www.booking.com/hotel/bg/beach-apartment-close-to-palace … total;ucfs=1&

Апартамента е на втора линия на алеята със заведенията, много близо до входа на двореца от към морето. На плаж ходих на Албена, до апартамента има три малки плажчета с шезлонги и свободна зона. Беше много спокойно и тихо, няма толкова хора както миналата година, спокойно си имаше места по заведенията.

# 306
Как са организирани чадърите тази година на Слънчев бряг. Като миналата година ли са? Редуват се чадъри със свободна зона.

# 307
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, някой може ли да сподели мнение или впечатление от хотел Бургас бийч Слънчев бряг?

# 308
  • София
Esmee, Св.Тома в Аркутино е в близост до хубав плаж - има и собствен, който е малък, близо е и до големия плаж. Предлага всякакъв тип изхранване. Плажът е много красив, има и пясъчни лилии. Но ако търсите забавления, наоколо няма нищо, с кола до Созопол.

# 309
И аз предлагам на Esmee да отидат в Созопол. Има атмосфера, няколко плажа, нощен живот и място за разходки за млади хора.

# 310
Как са организирани чадърите тази година на Слънчев бряг. Като миналата година ли са? Редуват се чадъри със свободна зона.

Да, редуват се. Иначе чадър и 2 шезлонга са 12 лв. пред хотел Хевън, близо до Еврика.

# 311
  • Сф
Aз тази година внимавам заради ковида  и юни беше ок..обаче сега като ви чета, лошо ми става.Понеже мислим за второ море, ще е дюшеш, ако уцелим нещо прилично на поносима за нас цена и що годе прилични условия.
Роси, за мен Нева по това инфо е ужас, направо пари на вятъра!Не съм претенциозна, ама такива вафли за пръв път виждам Simple Smile, за филиите-без коментар.Знам че е 2 звезди, ама и една принцеса е 2 лв.То като за прасета там хвърлено! Покрай Ариана аз като минавах юни, един куп пръст имаше , насип, явно оправят нещо.А като бяхме там преди време, си боядисваха пейките, майсторят си,е ми да ти кажа явно им е стил да си оправят нещата пред гостите, изключително лошо впечатление ни направи.
Сторм, мислех че в Хермес е една идея, две, по-добре от Жерави,ама явно не им пука.Чакаха чехите те, и явно го удариха през просото съвсем, а цената не е промо Simple Smile Селяния има,ако хотела позволи..И при нас имаше и когато мм отиде на рецепция- момчето вика- ами какво да направя..и мм беше вече вдигнал кръвно и вика, ами щом не знаете , да викнем полиция тогава да се разберем.Не се стигна до скандал, ама на другия ден аз лично се разправях със селяните.Кротнаха да не повярваш, даже им стана неудобно.Но ако имаше ред и правила, това нямаше да се налага между хората да се разправяме.
За Поморие и аз съм чувала че  е семеен курорт и има условия по квартирите, евтино е, мои познати все там ходят, но аз не съм била.
Продължавам да се чудя, а искам и пързалки, вариантите не са много, да видим кой ще извади оферта преди да тръгнем.
Хермес ми отпадна категорично, благодаря за отзива!
В краен случай ще комбинирам с някой от Соловете .Не знам.
Да попитам за атракциите на плажа на Слънчака- по колко е дивана, че през ден се возим.Друго интересно има ли?-на плажа, пак подчертавам и цени.
Благодаря!

# 312
  • В.Търново
Да се оплача , да знаете .Приятелката ми нали писа имейл на Ник Травел във вторник преди обяд, понеже не си вдигат телефоните. Фамилията на човека, който ще почива с нея беше сбъркана.Още няма никакъв отговор, а сме петък. Ако до понеделник не й отговорят ще звъни направо на кол центъра в Албена.
Една голяма ЧЕРНА точка за Ник Травел за отношението им към клиентите си. Съжалявам, че й препоръчах тази агенция, но преди Ковид никой не е имал проблеми с тях, поне не се знае за такива.

# 313
  • софия
Приятелка края на юни е ходила семейно в Приморско Дел сол.Много е доволна,били са ултра ОИ,тя офертата още е валидна.Всеки ден телешко,риби имало-сьомгова пъстърва,заек, много плодове.А са били ок.20 човека в хотела.Дали след като за толкова малко хора има разнообразие,сега във високия сезон ще е пак така (по пътя на моята логика би трябвало).Имам спомен,че по едно време не бяха много добри отзивите за там,ама не помня в таз годишната или миналогодишната тема .Това е първият хотел ,в който и 4-те ми деца са безплатни и ОИ на ден излиза 90 лв,направо е смешна сума,затова нещо се съмняваме колко е читав, въпреки отзивите на приятелката ми.
Синът и снахата ходиха преди 2 години и бяха доволни. Не е нещо уау, но бяха останали доволни от всичко.  За тези пари си е направо екстра. До колкото знам в хотелската част е по-добре от апартаментната, но вие сигурно с толкова деца ще сте в апартамент. Мисля, че Кристал беше ходила миналата година и също беше доволна.

Ние ходихме 2018 и бяхме много доволни! Единствено разстоянието до плажа не се понрави на съпруга ми..

# 314
Отчайващо звучат последните отзиви....Благодаря, че така подробно сте описали Heart.
Направо си изгубих желанието да ходя на второ море.

Общи условия

Активация на акаунт