На море в България 2020 г.! - 6

• 45 645
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Да се оплача , да знаете .Приятелката ми нали писа имейл на Ник Травел във вторник преди обяд, понеже не си вдигат телефоните. Фамилията на човека, който ще почива с нея беше сбъркана.Още няма никакъв отговор, а сме петък. Ако до понеделник не й отговорят ще звъни направо на кол центъра в Албена.
Една голяма ЧЕРНА точка за Ник Травел за отношението им към клиентите си. Съжалявам, че й препоръчах тази агенция, но преди Ковид никой не е имал проблеми с тях, поне не се знае за такива.

Не мисля , че ще има проблем с настаняването заради обърканата фамилия . Титулярът нали  е изписан правилно  ? Все пак е редно от агенцията да отговорят .

# 316
  • München, Deutschland
И аз предлагам на Esmee да отидат в Созопол. Има атмосфера, няколко плажа, нощен живот и място за разходки за млади хора.
Съгласна съм за всичко, освен за нощния живот. ИмаШЕ нощен живот, вече няма. От някъде 7 години ходехме всяка година в Созопол, именно защото не ни беше пенсионерско, а в Слънчев бряг не ни се блъска. Откакто по-миналата година приеха някакви закони за курортите да няма шум след 11, посетителите рязко спаднаха. Текилата стана на кафенце, едва ли не, не се чува нищо, освен ако вече не си точно отпред, Адам и Ева съвсем се съсипа, едната година Джакът беше затворен, на другата година затвори и другият метъл бар. Голямото заведение на пристанището (до чалготеката) малко след 11 затваряше и то, в новия град около Хедон (това заведение с басейна) стана пълно мъртвило. Една полицейска кола заставаше в 11:10-11:20 вечер пред баровете и гледаше да не се весели случайно някой, и така 7 от 10 вечери, даже отстрани детските атракции като хокей, разни игри и подскачащи животни гледаха докъм 11 да затворят... Иначе можеше един хокей на маса да се изиграе и след 11. Той пък какъв шум вдига нз, но щом и това затваряше...

Стана такова мъртвило вече, че вечер просто няма къде да идеш... А, известното като гей-бара на централния плаж, Алоха ли беше името, и то затвори.

Миналата година хванахме и Аполонията в Созопол. Дори след БТР, един от по-големите концерти, нямаше къде да идеш да седнеш и да пиеш една  бира....

Та, каквото беше с нощния живот, беше. Вече не е.

За чалга заведенията нз как е, последно се наложи да вляза в такова на бала си и не съм запозната.

# 317
  • Русе
Има ли някой в момента на Силистар? Има ли вече концесионер или още е изцяло свободен плажа? Разбрах, че в началото на плажа до паркинга са поставили някакво фургонче за хапване, работи ли вече?

# 318
Има ли някой в момента на Силистар? Има ли вече концесионер или още е изцяло свободен плажа? Разбрах, че в началото на плажа до паркинга са поставили някакво фургонче за хапване, работи ли вече?

Концесионер няма. Фургончето работи.

# 319
  • Русе
Просто ми трябва нещо бюджетно в региона. Някой с препоръки за места за настаняване в Несебър или Влас?

Колегите от х-л Джулия, Свети Влас пуснаха бюджетна оферта скоро, можете да я видите: https://hoteli.boiana-mg.bg/more/sv-vlas/dzhuliya
Хотелът се намира на входа на Свети Влас, на 300 м. от центъра

Здравейте. Благодаря за препоръката. Направих резервация.  Струва ми се далече от плажа, но понеже вчера прозвъних няколко апартамента и все беше заето. Един господин дори ми държа сметка - за два дни не си струвало / при 100лв. на нощувка/. В офертата пише, че има шатъл до плажа, но за съжаление тази година нямало такава услуга. За два дни мисля, че няма да ни е чак такъв проблем. Живи и здрави, другия уикенд сме там. Simple Smile
Колегите Ви бяха много любезни и бързи с кореспонденцията.

# 320
За края на Август , началото на Септември издирвам нещо на плаж Градина или Златна рибка- бунгала на самия плаж или в краен случай каравани, но с добри отзиви за условията. Ще сме с все хлапета, които не мисля, че ще успеем да прибираме от плажа от 9ч. до 20ч.

# 321
Esmee, Св.Тома в Аркутино е в близост до хубав плаж - има и собствен, който е малък, близо е и до големия плаж. Предлага всякакъв тип изхранване. Плажът е много красив, има и пясъчни лилии. Но ако търсите забавления, наоколо няма нищо, с кола до Созопол.

Има ли комари там заради езерото в близост?Ужасът на мъжа ми, не го оставят намира.

# 322
Моля, препоръчайте ми хотел с басейн и сносен ол инклузив  на цена от 200-250 лв на вечер с две деца, едното от които вече е навършило 14.
Това което търся е оптимално съотношение цена / качество в рамките на бюджета.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 12:56 от Ulia

# 323
Съгласна съм за всичко, освен за нощния живот. ИмаШЕ нощен живот, вече няма. От някъде 7 години ходехме всяка година в Созопол, именно защото не ни беше пенсионерско, а в Слънчев бряг не ни се блъска. Откакто по-миналата година приеха някакви закони за курортите да няма шум след 11, посетителите рязко спаднаха. Текилата стана на кафенце, едва ли не, не се чува нищо, освен ако вече не си точно отпред, Адам и Ева съвсем се съсипа, едната година Джакът беше затворен, на другата година затвори и другият метъл бар. Голямото заведение на пристанището (до чалготеката) малко след 11 затваряше и то, в новия град около Хедон (това заведение с басейна) стана пълно мъртвило. Една полицейска кола заставаше в 11:10-11:20 вечер пред баровете и гледаше да не се весели случайно някой, и така 7 от 10 вечери, даже отстрани детските атракции като хокей, разни игри и подскачащи животни гледаха докъм 11 да затворят... Иначе можеше един хокей на маса да се изиграе и след 11. Той пък какъв шум вдига нз, но щом и това затваряше...

Стана такова мъртвило вече, че вечер просто няма къде да идеш... А, известното като гей-бара на централния плаж, Алоха ли беше името, и то затвори.

Миналата година хванахме и Аполонията в Созопол. Дори след БТР, един от по-големите концерти, нямаше къде да идеш да седнеш и да пиеш една  бира....

Та, каквото беше с нощния живот, беше. Вече не е.

Ау, много неприятно. Съжалявам за подвеждането, впечатленията ми са от по-предни години.
И онзи хубавият рок бар на плажа – и той ли не работи вече? Sad

Скрит текст:

# 324
  • София
Умирам от смях. Любимият бар на мъжа ми и приятелите му , Алоха, бил всъщност гей бар. Наистина ли? Grinning
Аз съм ходила 2-3 пъти,  после го затвориха. Ще скъсам мъжа ми от майтап по този повод. Той още се кълне, че Алоха бил най-хубавият бар в Созопол евър, Grinning

Иначе, явно тази година не става за ОИ. Ние може би ще търсим апартамент с кухня, и опция да готвим, някъде до хубав плаж, такъв който да не се препълва с хора. Затова след 1ви септември ще е.
Нито риска си струва, нито бутаницата, нито качеството на ОИ като ви чета.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 12:58 от Wooden Cuckoo Clocks

# 325
  • В.Търново
До тук като чета, като цяло на повечето места не са впечатляващи отзивите през последния месец. Занижаване на обслужването, качеството на храната, чистота и т.н. Явно най-изгодно сега ще дойде един апартамент или студио под наем.И всеки да се храни както намери за добре, дали ще си готви сам/за мен не е вариант/ или на ресторант или готвена храна от заведения за бързо хранене.
Една съфорумка писа, че е била в двустаен апартамент в Поморие за 60лв в стария град.Как го намерихте този апартамент? Аз като звънях ми искаха за двойна стая , в краен случай студио без кухня за по 55-60лв.За апартамент все ми искаха по 70-80-90лв.

# 326
Здравейте,
може ли някой да ми предложи хубаво хотелче в Китен, без изхранване, но в близост до плажа?

# 327
  • München, Deutschland
Ау, много неприятно. Съжалявам за подвеждането, впечатленията ми са от по-предни години.
И онзи хубавият рок бар на плажа – и той ли не работи вече? Sad

Скрит текст:

Точно той изчезна миналата година. Disappointed А бар Джак (с билярда) беше през няколко заведения, той миналата година края на август-началото на септември работеше някъде в 1/3 от дните (бяхме за около 9 дни някъде).

# 328
  • Пловдив
За края на Август , началото на Септември издирвам нещо на плаж Градина или Златна рибка- бунгала на самия плаж или в краен случай каравани, но с добри отзиви за условията. Ще сме с все хлапета, които не мисля, че ще успеем да прибираме от плажа от 9ч. до 20ч.

Влез в сайта на къмпинг Градина, там са новите им бунгала. Изглеждат страхотно. В сезон са най-скъпото за 360лв за 6 човека. Септ сигурно падат цените  Бунгало море (sea) е по -добре от бунгало плаж (beach), защото зад бунгало плаж слагали каравани и е по-шумно. Имат и календар на заетостта в сайта. Но се обади лично, защото може да има няколко свободни последователни дати, но бунгалото да не е едно. Т.е да се наложи една нощ в едно, после ви местят в друго. Ние сме така! Но не ни пречи. Ще снимам живот и здраве след няколко дни!

# 329
  • Точно където трябва
Тази цена, на бунгалата, за нощувка ли е?

Общи условия

Активация на акаунт