Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 885
  • 662
  •   1
Отговори
# 555
  • Агент под прикритие
Да бе, ще бия 100км за едно кафе, като тук в София топ кафета, топ ресторанти, топ жени, топ барове и всичко ми е на пет крачки. От всичко за всеки.
Тоест, що да излизам, след като в зоната на комфорт имам всичко? Grinning

# 556
Моят мотив да се преместя в София беше по-добро здравеопазване, по-широк избор на образование за детето ми и шансове за реализация, по-богат културен живот и възможността да срещам разнородни хора. Градът като архитектура ми е мях, но обожавам вечерна София, парковете ѝ. Скучно не ми е никога на мен, а да не говорим, че дори не съм от тези, които обичат да пътуват. Отесня ми в един момент средата ми и резонно да искам развитие, все пак съм буден дух(че).

# 557
  • Обран бостан ;)
Al_Bundy, не си спомням дали аз написах точно ''дълбоки разговори'' или не.
Нямам предвид да са философски, о не, не си падам по това. Мнението ми за дълбоко общуване се припокрива в голяма степен с това на Black Cat. Затова и съм цитирала неин пост и написах, че точно този тип общуване до момента ми се е получавал с доста малко хора. Копирам го отново, в скрит текст. Добавям и това, което Базила е написала, защото съм на същото мнение.
....
Няма да отговоря на въпроса за качествата или недостатъците на споменатите приятелки. Темата не е, за да обсъжам тях. Дала съм като пример просто как на едни и същи качества в партньора се реагира по коренно различен начин.
....
П. Имам не съвсем приятното усещане, че двама от господата в темата се опитват упорито да наложат тяхното мнение и виждане.

За разговора - ясно.
За недостатъците на приятелките просто се измъквате. Знам, че тук темата за недостатъците на жените е табу, но някак си е странно да описвате недостатъците на мъжете (макар темата да не е за тях), а да шикалкавите за недостатъците на съпругите им. Така никога няма да има обективизъм.
Пример: Няма как една жена, която прилича на Митьо Пищова в комбенизон да търси косур, че мъжа и бил неинициативен. Той ако беше щеше да си намери по-красива.

Приключвам с въпросите. Надявам се да не съм от господата, които споменавате.

Не съм изчела темата, ама се зачудих...

Какво значи ""сериозен е и става за семейство"? Сега става, ама само след 2 години може хич да не става за нищо. Много пък лесно ги надушвате тия мъже, за семейство родени. Хехе.

Аз викам тръпка и любов да има в началото, пък дано и за семейство става после. Ама да си избера някой, понеже ми се вижда уседнал и готов да клати крака в семейния дом - никога.

Като видиш другите теми в раздела и започваш да се чудиш дали на жените , които ги пускат не им е повредено обонянието, нали ?

п.п. Уж за качества е темата, а в последните 100 поста се говори за пари. Парите положително качество ли са ?

# 558
А аз недостатъци имам много, но теб, Бънде, какво те топли това? Ти по-лъскав няма да станеш от недостатъците на жените.

# 559
  • Обран бостан ;)
А аз недостатъци имам много, но теб, Бънде, какво те топли това? Ти по-лъскав няма да станеш от недостатъците на жените.

Да разбирам ли, че Вие сте една от приятелките ?

# 560
От къдЯ на къдЯ го реши?
Аз съм предоволна от живота си и проблеми нямам, драскам из мамето за развлечение и да дразня "господа". Други въпроси?

# 561
  • Sofia
Пример: Няма как една жена, която прилича на Митьо Пищова в комбенизон да търси косур, че мъжа и бил неинициативен. Той ако беше щеше да си намери по-красива.

И косури, и кусори, и кусури има право да му търси, ако не е доволна. Кое не е ясно?

# 562
Едно нещо не мога да разбера в мамата.
Защо мъжете в СО приемат всяка тема като лична нападка?

# 563
Галче, а познЪй!
Гузен негонен бяга има една приказка.

# 564
Недостатъците търсят качество демек. Глупости! Недостатъците намират недостатъци, качеството не се задоволява с недостатъци. Недостатъците изобщо не схващат що не им харесва, а за пари говорят ония, дето притежават ценното "качество" да броят и кусурите, и парите в лични пространства, до които достъп нямат, през няколко зида. Таман реша, че се е изчерпала паричната тема и хоп, появи се някой да изреве, че вражеският пол е меркантилен и търси парите му на горканчо. Спокойно, парите идат след поне няколко други характерови и поведенчески особености. Първо тях покрийте...

# 565
Едно нещо не мога да разбера в мамата.
Защо мъжете в СО приемат всяка тема като лична нападка?
Еми... Такава им е реакцията Simple Smile На мен пък ми е все едно кой какви теми пуска тук. Обикновено се включвам, когато мога да изразя мнение.

# 566

За фетиш към дебелани съм чувала, ама към безпаричковЦи - не.
Мнението ти е еманация на вицовете, че мъжете гледат само опаковката. Впрочем, многократно демонстрирано в СО.

# 567

ММ ми го прати.
И каза: “това съм аз с теб.
Във всяка една секунда иначе преди бих ти извил врата. А чувствам само обич и ми е хубаво, каквото и да направиш”.

Та..дали прави компромиси?)

# 568
  • Обран бостан ;)
За фетиш към дебелани съм чувала, ама към безпаричковЦи - не.
Мнението ти е еманация на вицовете, че мъжете гледат само опаковката. Впрочем, многократно демонстрирано в СО.

Не са вицове, гледаме, избираме и о, чудо намираме си жени. Trollface

Апропо - ако е истина колко много качества претегляте, преценявате, анализирате се чудя защо има толкова теми за неудовлетворителни връзки в същия този раздел.

п.п. За да няма неразбрали - това, което написах касае авторката на темата, а не всички участнички в темата.

# 569
Уингче, когато видя мъж да разпраща такива неща, първото нещо, което ми идва на ум е зомбиран и контролиран от страх мъж.
Ако това имаш предвид под влияние на женската енергия, не е много за хвалене.

Общи условия

Активация на акаунт