"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета много съм щастлива !!!
Току що говорих с Марина и малкия се оправя, а тя беше най-щастливата майка. изпълнила е всичко, което й бях написала и казала, малкия се е успокоил, разтройството е спряло и спеше малката душа. Толкова съм щастлива, че се разплаках от щастие.
Еми и Рут благодаря ви   bouquet Ако не бяхте вие нямаше и да разбера, че малкия е зле  Hug
Утре пак ще й се обадя  Hug

# 391
Момичета, кой познаваше някой в Хенкел, за нещо лично питам, имаме ли връзка там някаква newsm78

# 392
Момичета, здравейте, по-рано тук Мая-нова беше писала за организиране на складово помещение в Люлин. Извинете, ако повтарям това е обща стя в блока (с телефони кабели), която срещу 15.00лв. наем на месец можеме да ползваме. Имам ключ, условието от страна на живеещите в блока  е  да не влизат много непознати  в стаята, т.е. и аз да присъствам. Аз работя в къщи и това няма да е проблем ,стига да заная 1-2 дни по-рано.
  В петък и събота   преди обяд организирам чистене на стаята с една ентусиастка  от блока. Ако някоя от вас има време , живее в Люлин и има желание  ще обясня на лични. Спокойна вечер.

# 393
  • sofia
Момичета, здравейте, по-рано тук Мая-нова беше писала за организиране на складово помещение в Люлин. Извинете, ако повтарям това е обща стя в блока (с телефони кабели), която срещу 15.00лв. наем на месец можеме да ползваме. Имам ключ, условието от страна на живеещите в блока  е  да не влизат много непознати  в стаята, т.е. и аз да присъствам. Аз работя в къщи и това няма да е проблем ,стига да заная 1-2 дни по-рано.
  В петък и събота   преди обяд организирам чистене на стаята с една ентусиастка  от блока. Ако някоя от вас има време , живее в Люлин и има желание  ще обясня на лични. Спокойна вечер.

ей,браво  bouquet
аз ще пасувам за Люлин за сега ,защото вероятно ще чистя в кв.Витоша уикенда Wink

# 394
здравей,роси! Аз съм Незабравка. Вчера Руми дойде и взе проходилката и малко дрехи за майката. Днес пак ще се видим,за да и дам нещата за дом№7-аудио и видео касети с приказки и песнички ,книжки,пъзели и други неща. Радвам се ,че се запознахме и ви се възхищавам! Ще следя темите и нещата ,които правите и ще се включвам с каквото мога. Ако може някой път бих искала да дойда с вас при децата. Приятен ден на всички! Hug Heart Eyes

# 395
  • sofia
здравей,роси! Аз съм Незабравка. Вчера Руми дойде и взе проходилката и малко дрехи за майката. Днес пак ще се видим,за да и дам нещата за дом№7-аудио и видео касети с приказки и песнички ,книжки,пъзели и други неща. Радвам се ,че се запознахме и ви се възхищавам! Ще следя темите и нещата ,които правите и ще се включвам с каквото мога. Ако може някой път бих искала да дойда с вас при децата. Приятен ден на всички! Hug Heart Eyes

пишем кога и къде плануваме да ходим,така че само следи постингите на момичетата  bouquet

# 396
Незабравка  bouquet Hug благодаря ти отново
Кога ще се ходи до дом 7, аз мисля утре да отида до там да им занеса разни неща и да ги видя че ми домъчня за тях, има ли желаещи да дойдат в 10;00 пред 345

# 397
  • София
И АЗ УТРЕ ЩЕ ДОЙДА ДО ДОМ Н7

# 398
  • София
Бранимира ще я изписват с Ицко в понеделник. За часа ще ми звънне в неделя, засега около 10ч. Накой с кола може ли да иде да ги вземе?

# 399
взех от Незабравка нещата
10-видеокасети
21-аудиокасети
играчки, книжки, дрехи, обувки
дрехите и обувките ще станат за нашето момиче с 2 деца и мисля утре след обяд да и ги занеса и малко играчки
касетите ще ги разпределя за Св. Параскева и дом 7 и книжките също, ако имате нещо друго напредвид за тях кажете
Незабравка има и 3 якета много хубави, не можах да се сетя за кого да ги взема newsm78, после се сетих за Петя с 4 деца и можех дори да и ги оставя, ще видя в понеделник ще говоря с Незабварка

# 400
И така вчера писах писах и никъде ми няма мненията. Яд ме е на себе си Embarassed Confused Close - тази седмица никъде не можах да дойда. Дано да успея другата. Сега в петък пътувам за Триград. Ще се чуем в понеделник за да планираме нещо. Утре да прегърнете децата от мен. Hug Ще се радвам да се запозная  и с тях.  Simple Smile

# 401
току що се прибрах от Св.Параскева, нагушках ги малките дребосъци и се влюбих в една малка принцеса, Еми точно като при теб стана, много ми беше трудно да си тръгна, радвам се че се запознах с Милена и Вили Hug невероятни са, като всички други момичета от форума
занесох
5-видеокасети
книжки от тези с дебелите страници, играчки
всичко това го взех от Незабравка

утре ще занеса книжки и в дом 7 и ще пиша като се върна

# 402
току що се прибрах от Св.Параскева, нагушках ги малките дребосъци и се влюбих в една малка принцеса, Еми точно като при теб стана, много ми беше трудно да си тръгна, радвам се че се запознах с Милена и Вили Hug невероятни са, като всички други момичета от форума
занесох
5-видеокасети
книжки от тези с дебелите страници, играчки
всичко това го взех от Незабравка

утре ще занеса книжки и в дом 7 и ще пиша като се върна
Аз също се радвам, че се запознахме, въпреки,че имах съмнения че сме се виждали ама сега стана официално Hug

В дома има доста промени, в смисъл,че по-големите деца почти ги няма една част са преместени в другите домове, друга ще си имат мама и татко.  PraynigИма няколко които са свалени от по-малката група...сладури големи. Много ни се радваха, играхме си на разни игри, с Мима рисувахме и писахме буквички Wink А Марти какъв акробатически номер направи...е не е истина това дете колко е умно и комбинативно....ама е голям разбойник бреее:D Бяха довели и едно от слепите дечица т.е. то е от слабо виждащите, да поиграе с другите. Та по този повод говорихме с педагожката, която се свързала с Училището за слепи деца в Надежда за това момченце и другото момиченце, което е напълно сляпо ,да бъдат приети на обучение при тях за известно време с цел социализацията на децата. Но както знаете в дома не разполагат с транспорт и помоли ако можем да помогнем. Обучението ще бъде от октомври до май 2 или 3 пъти седмично. Можем ли да измислим някакъв вариант ....да се събере  сума за таксита, или който може с наши коли , ако пък има някой познати в таксиметрова фирма да поемат част от пътя newsm78
От друга страна жената  предложи тя като педагог и психоложката на дома да ни сътрудничат, когато се установим с офис ....примерно с доброволна работа с деца или лекции, каквото се налага..
Момичета казвайте  ....някакви идей, предложения Thinking

# 403
Бранимира ще я изписват с Ицко в понеделник. За часа ще ми звънне в неделя, засега около 10ч. Накой с кола може ли да иде да ги вземе?

Мойта кола е развалена и няма да мога.
Вчера изписаха Деси от Майчин дом. Още не съм я видяла и чула, но всичко мина вече.   Sad

# 404
аз съм с кола, кажете в колко и от къде Wink

Общи условия

Активация на акаунт