"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 540
  Ние ходим и в домове извън София.

# 541
Момичета, ние с бандата ще сме събота в 10ч. на Силвър център, пък ще кажете колко момчета ще ви трябват и закъде. Ако вземете някое от момчетата до Радомир, нали ще ми го оставите на връщане във Владая? То е съвсем по път - може да се влезе при гарата на Владая, оставяте го на центъра, и продължавате надолу и се излиза при КАТ.

# 542
........

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 20:43 от Moon Walk

# 543
Подкрепям Криси. Мъжът ми се зарази преди 2 години от хепатит А без да знае откъде - просто ей така, от улицата дет се вика......
Така че споко народе.  Peace

# 544
Момичета, ние с бандата ще сме събота в 10ч. на Силвър център, пък ще кажете колко момчета ще ви трябват и закъде. Ако вземете някое от момчетата до Радомир, нали ще ми го оставите на връщане във Владая? То е съвсем по път - може да се влезе при гарата на Владая, оставяте го на центъра, и продължавате надолу и се излиза при КАТ.
Аз помолих за две момчета и се опитах да обясня защо. newsm78На връщане ще ги оставят във Владая, разбира се, че няма проблем, нали ни вършат услуга!!! Hug В събота ще съм пред Силвтр в 10.00. Heart Eyes

# 545
в пощата ни в yahoo има покана за една конференция" “Правото на всяко дете да расте в семейство”-ще се проведе на 4.10 от 10 сутринта до 17 следобяд-ако има желаещи да дойдат с мен-пишете ми ,че трябва да кажа утре сутринта имената на нашите представители

# 546
  • София
Криси, този път не си права да ни говориш така  Peace
В крайна сметка всеки сам решава за себе си, както и за близките си.
Да, права си, че може да се заразим на улицата или в тролея, но когато имаме съмнения за конкретни места, тогава няма смисъл да се врем за да се  заразим евентуално  Peace
Не можеш да упрекваш никого за решението му да посещава или не децата.
Роси има и нашата подкрепа.Според теб значи ли, че не я подкрепяме когато имаме собствено мнение?
Просто не си права! Peace (за мен)

# 547
Аз помолих за две момчета и се опитах да обясня защо. newsm78На връщане ще ги оставят във Владая, разбира се, че няма проблем, нали ни вършат услуга!!! Hug В събота ще съм пред Силвтр в 10.00. Heart Eyes

Peace

# 548
Криси, този път не си права да ни говориш така  Peace
В крайна сметка всеки сам решава за себе си, както и за близките си.
Да, права си, че може да се заразим на улицата или в тролея, но когато имаме съмнения за конкретни места, тогава няма смисъл да се врем за да се  заразим евентуално  Peace
Не можеш да упрекваш никого за решението му да посещава или не децата.
Роси има и нашата подкрепа.Според теб значи ли, че не я подкрепяме когато имаме собствено мнение?
Просто не си права! Peace (за мен)

Уверена съм, че ако е дом, който е бил посещаван от повече хора, всеки лично ще да бъде предупреден.

# 549
Иве никого не упреквам, обяснявам че не е от дом, еле па посещаван от всички дружно, вие пак дълбаете, не мисля че е нужно да се засягаш лично, няма смисъл, нека не правим дразги.
Кой къде ходи си е негов личен избор и поне моето мнение за никой не може да се промени от това ходи илине. Естественно че щом си пшреценила няма да ходиш, незнам защо мислиш че някого упрекнах. Обясних защо не сме казали име на дом - защото първо не мисля че е дом и второ - никой от вас не го е посещавал.
Убедена съм че домовете които посещаваме често и всички ако имат здравословен проблем най малкото ще ни предупредят. Мисля че персонала на повечето от тях е достаъчно отговорен.
Пак казвам - никого не упреквам, казах си мнението, нека спрем до тук, Роси има нужда от подкрепа а не от спорове.
трия си постингите по-горе - казах защо Peace Peace

# 550
Днес ходих и аз в Св.Параскева, имате много прегрътки и целувки от малките сладури. Някой бяха болнички, нещо вирусно, но ще се оправят. Малки мушмороци...уххх много ги обичам, и всеки път ми става тъжно като ги оставям Heart Eyes Heart Eyes Sad
Maria St. двете слепи дечица в дома са над 3 г. Те са включени в програмата в училището в Надежда , проблема беше транспорта. Говорихме с Лихарска след като им минет проверката т.е.ще тръгнат евентуално след 10.09. Ще бъде един път седмично за цялата учебна година , до май месец. За сега е определено в часово време 13 до 15 ч.  Става въпрос за около 20-25 лв. на месец  ако се ходи с такси Ако съберем пари за целия период са 100-150- лв. . Роси е говорила с таксиметрова фирма, ще трябва тези дни да се отиде на място да говорим. Надяваме се да стане. За сега се спряхме на този варянт.
Ако не стане ще съберем пари ,  мисля цялата сума наведнъж, според мен не са чак толкова много пари.Аз също ще се включа с парички.
Ще пиша как се развиват нещата.
Момичета благодаря ви  bouquet

За хепатита, наистина може да се хване отвсякъде,  никой не е застрахован.Всички сме достатъчно разумни, за да знаем какво да направим ако имаме съмнения за нещо. Подкрепям Криси - наистина чух за доста случай на болни от хепатит тези дни, и се моля Роска да се оправя бързо и да сме отново заедно Hug

# 551
Миленка 15 лв от мен за такситата, на теб ли да ги дадем Peace
утре ще говоря с един приятел такси, дали той пък няма да се навие Praynig

# 552
Миленка 15 лв от мен за такситата, на теб ли да ги дадем Peace
утре ще говоря с един приятел такси, дали той пък няма да се навие Praynig
Да, говори моля те Praynig Ако се навие ще е супер!Само че има два часа през които трябва да се чака...всъщност той ще си прецени дали да прави други курсове през това време newsm78
Ми, и от мен 10лв. и ето за първия месец ще имаме готовност. Ако пък се уреди другото ще ги мислим за спешни нужди.Така мисля аз Thinking

# 553
4arlin, БЛАГОДАРИМ за изчерпателното инфо  bouquet Аз и мама също ще участваме с пари/30лв./;аз също мисля, че не са толкова много Money Как ще стигнат до теб или въобще каква е организацията? Thinking Е, то дискусия "за" и "против" Криси относно хепатита ли се откри? Simple Smile, мисля, че може да се  хване навсякъде, но това не значи, че човек няма право да се притеснява; естествено, че Криси е права, но все пак човек решава сам за себе си и носи отговорността за решенията си и техните последствия PeaceПрегръдки и безболнични дни желая Praynigнай-спешно на Криси и Вики  bouquetСТИСКАМ ПАЛЦИ Hug

# 554
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
в пощата ни в yahoo има покана за една конференция" “Правото на всяко дете да расте в семейство”-ще се проведе на 4.10 от 10 сутринта до 17 следобяд-ако има желаещи да дойдат с мен-пишете ми ,че трябва да кажа утре сутринта имената на нашите представители
Може ли и аз да дойда. Ако може - идвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт