КАУФЛАНД - тема 44

• 62 843
  • 750
  •   3
Отговори
# 390
Аз вчера нали писах, че взех Деликатесен пъпеш. Изобщо не ми хареса, един сух, с много дебела кора. Ама реших да го пробвам, защото само Галия купувам.

За бирите приемат и стари бутилки на марките, които по принцип се продават.

# 391
  • Варна
Хелоу!
Въпрос към познавачите на зехтини.
Този как е?

# 392
  • In transit
Киса, според сайтът на производителя се води деликатен, т.е не би трябвало да е горчи/люти много. За парите си е супер.
http://www.coppini.com/product/olio-extra-vergine-di-oliva-origi … e-ue-coldoro-1-l/

# 393
Каква смешка е сътворила телефона ми Wink
Да, за Галия говорех. На мен са ми много вкусни .

# 394
  • София
Амбалаж - на информация. Дават ти една бележка и като пазаруваш, на каса ти приспадат с нея сумата за амбалаж от общата сума на покупките.
А знаеш ли дали приемат бутилки заедно с касата? И касата струва ли нещо? Имам 2 каси с празни бутилки от Загорка и се чудя какво да ги правя. Някога в Метро се плащаше и касата. После възстановяваха парите. Но тези не са от Метро.

# 395
Да, заплащат и касата. Бутилките са по 10 стотинки, касата не мога да си спомня колко беше, но я плащат.

# 396
  • София
Да, заплащат и касата. Бутилките са по 10 стотинки, касата не мога да си спомня колко беше, но я плащат.
Благодаря!

# 397
А бурканите изкупуват ли си обратно - както Омния, така и тези на винт?

# 398
Касите май са на различни цени различните марки.
Мъжът ми редовно си купува каса бира и ми се струва, че беше върнал един вид, а взел друг и в бележката бяха отразени различно.
3-4 лв някъде.

# 399
Буркани не изкупуват.

# 400
Едните са по 3,51, другите по 3,60.

# 401
Някой пробвал ли е пуричките им, за първи път ги виждам и веднага ги асоциирах с лидълските. До шоколадите са наредени.

# 402
  • София
Много им се ядосах.
Хартията за печене К класик би трябвало да е намалена на 1,49, но системата каза 3,29.
Така излизало, не можело нищо да се направи. Това в Младост 3. Върнах я разбира се, но защото гледам.

# 403
Ако има етикет с ниската цена, би трябвало да ти върнат разликата. На мен ми се е случвало.

# 404
Някой с отзиви за ориз Panino екстра🍚?

Общи условия

Активация на акаунт