КАУФЛАНД - тема 44

• 62 800
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • На изток от Ада
Спрей мопа върши работа. Няколко пъти се разглоби, дръжката и това за кърпата , може би аз много натискам. Оправих я де. Преди сме взимали друг с 2 кърпи и чустачка за стъкла.

# 481
Разглобява се на две места и казваш, че върши работа?? Май работата му е да ти създава още повече работа..😬

# 482
От детските маски купих преди една, но я преработих. С цели ластици е и не е удобна, ако детето е с очила. Или пък един път сложена ще виси цял ден като лигавник. А все пак са деца, пият вода ядат.

# 483
Детските маски, отзад са ластиците

Якета

Дълги са, не ми харесват.

# 484
  • Варна
Точно маска с ластици отзад ми е много по-удобно на мен. Отвратително ми е усещането като ми висне тая маска на ушите, да не говорим, че за да се свали трябва да се махне и да се чудя къде да я сложа. Екстра ми е да ми виси като лигавник Mr. Green Ще взема поне 2 да има за смяна.

# 485
Купувала съм такива маски от Кауфланд, но въобще не са ми удобни. Ластиците ми се свличат на врата и маската увисва. Реших проблема - влизам с вързана коса и ластика няма накъде да бяга.

# 486
Много бебешки картинките...отврат.
Моят няма да ги хареса.

Иначе ластиците могат да се преместят на машина. Но си е занимавка де.

# 487
  • Варна
Как се свличат на врата, нали горният ластик минава над ушите... В брошурата имаше една с корабни кормила, ама вероятно в магазина няма да има такива.

# 488
  • На изток от Ада
Разглобява се на две места и казваш, че върши работа?? Май работата му е да ти създава още повече работа..😬
Да, но казах, че може аз да натискам много.

# 489
При нас има Персил прах. Купих си един колор за 36 пранета, въпреки че имаше и сенситив (любим мой прах за пране). Кухненската ролка на зебра, някои спрейчета за чистене; взех и масло. Тенекията на Елена я пропуснах, имаше няколко палета заредено. Доволна съм от пазара.

# 490
Сензитивът вече е без избелители.

# 491
Сензитивът вече е без избелители.
Аз го ползвам за пране на детето. Не ми е нужно да избелва, даже напротив. Цветно детско пера с него.

# 492
При нас има Персил прах. Купих си един колор за 36 пранета, въпреки че имаше и сенситив (любим мой прах за пране). Кухненската ролка на зебра, някои спрейчета за чистене; взех и масло. Тенекията на Елена я пропуснах, имаше няколко палета заредено. Доволна съм от пазара.
Може ли мнение за маслото ,непознато ми е и вчера го загледах но не взех

# 493
Друго имах предвид.

# 494
Ще пиша за маслото шом го отворя. Мисля, че за тази цена си струва, дори и да не е като президент.

Общи условия

Активация на акаунт