Паническо разстройство - 45

• 43 397
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Георги, на 35 и аз имах такива мисли! Сега, на 50, се чувствам много по-силна, по-млада и по-щастлива! Тренировките при мен са ежедневие! Понякога прекалявам, което, както се знае води до депресии, безсъние...

Сали, ти като мен, аз по морско му! Непрекъснато ангажименти, а бири...аууу! Едвам отидох даже да си купя нов телефон, че се развали! Няма да се отпускаме!

Бе аз тази средна възраст не я ли минах Simple Smile То и цикъл още си си е редовен.
Както казах, май прекалявам с тренировките. То трябва да се поддържам за 20 годишните Simple Smile
Не е така, спортувам заради себе си, за настроение, самочувствие, хубава фигура!
Скрит текст:

Откачаааам! Ша ода да пийна на общество!
Джери, ама мойте тренировки са на принципа без препарати няма резултати. Т.е. тренирам, за да постигна нещо силно визуално. Гоня тази форма :

В момента съм запецнал на това:

Тоест се чувствам остарял, погрознял и имам да свалям 12 кг, което не е голяма драма, но вече кое ли не ми е писнало.

# 631
Георги, щом Ашвагандата се пие с месеци без прекъсване, значи няма драма да се пие и алкохол заедно с нея, а също и бензо ако се наложи, нали така?

# 632
Иделно си!
Знаеш, че мускулите тежат!
Но на принципа съм, не се ли харесваш, бори се да се харесаш!
Само да кажа, че заради транспорта зарязах фитнеса, то в нас си е малка фитнес зала. И имам по-добри резултати!
Аз, като жена, съм за лек релеф, гъвкавост, баланс!

Мх, с тази бира борбата е жестока Simple Smile

# 633
Георги, щом Ашвагандата се пие с месеци без прекъсване, значи няма драма да се пие и алкохол заедно с нея, а също и бензо ако се наложи, нали така?
О, не, няма никаква драма. С алкохол даже може да се успокоиш доста повече отколкото самостоятелно алкохола.

# 634

Тази ли е от бг сайта? Щях да поръчвам от Амазон, но ако тази е добра ще я поръчам от тук. Пише KSM 66 🤔

# 635

Тази ли е от бг сайта? Щях да поръчвам от Амазон, но ако тази е добра ще я поръчам от тук. Пише KSM 66 🤔
Тази е най-добрата, но аз нея взимам нея, защото имам алергия към някоя от съставките. Иначе това е топ.

# 636
Да,криза на средната възраст ...хората ги удря на млади гаджета,нови спортни коли,а други...на паник-атаки.
Лилия,тъй като си бременна,много в възможно желязото в организма ти да се е изчерпало.Това,че се задъхваш и имаш сърцебиене може да в сигнал,че в кръвта ти няма достатъчно кислород,респективно феритин.Провери се все пак,това може да в тригер за ПА и тревожност.
Няма да умреш,спокойно.Нали ще ставаш майка,ще раждаш,все хубави неща ти предстоят ...мисли за бебчо,как ще го гушкаш и ще мирише на бисквитки.
Благодаря много  за вниманието
Друго забравих да питам,има ли друга майка като мен,която от стрес и депресия да е отслабнала,защото аз слабея но не ям и хубаво от мислите си

# 637
  • София
Благодаря ви за информацията. Георги, аз имам още един въпрос към теб, свързан с ашваганда. Намерих си в аптеката от сенсорил, и си закупих нея. Не съм пил до сега тази билка, или как да я нареча. Дали според теб може да окаже негативно влияние на гастрит  , язва, или панкреатит, защото не съм се консултирал с моя лекар, и не съм сигурен дали да започвам да я пия. Може ли да се отрази по някакъв начин ?

# 638
Благодаря ви за информацията. Георги, аз имам още един въпрос към теб, свързан с ашваганда. Намерих си в аптеката от сенсорил, и си закупих нея. Не съм пил до сега тази билка, или как да я нареча. Дали според теб може да окаже негативно влияние на гастрит  , язва, или панкреатит, защото не съм се консултирал с моя лекар, и не съм сигурен дали да започвам да я пия. Може ли да се отрази по някакъв начин ?
По принцип е билка. И дефакто е билка, виждал съм я на живо Simple Smile При гастрит конкретно в началото ще даде киселини, после пък ще помогне да се подобри. Сенсорил може дори да не даде нищо. На коя марка е?

# 639
  • София
Докторс Бест

# 640
А, и аз на същата марка взех но KSM. Доволен съм. Ензимите никак няма да взаимодействат, няма проблем.

# 641
  • София
И последно, колко може да се пие като продължителност.

# 642
  • Цюрих
Да,криза на средната възраст ...хората ги удря на млади гаджета,нови спортни коли,а други...на паник-атаки.
Лилия,тъй като си бременна,много в възможно желязото в организма ти да се е изчерпало.Това,че се задъхваш и имаш сърцебиене може да в сигнал,че в кръвта ти няма достатъчно кислород,респективно феритин.Провери се все пак,това може да в тригер за ПА и тревожност.
Няма да умреш,спокойно.Нали ще ставаш майка,ще раждаш,все хубави неща ти предстоят ...мисли за бебчо,как ще го гушкаш и ще мирише на бисквитки.
Благодаря много  за вниманието
Друго забравих да питам,има ли друга майка като мен,която от стрес и депресия да е отслабнала,защото аз слабея но не ям и хубаво от мислите си
Аз в първите месеци на бременността си много повръщах и непрекъснато ми се гадеше.Отслабнах,после в горните месеци се пооправих и започнах да се храня.Имам позната,която за 9м беше качила само 1кг.Тоест,от бременността не и се е ядяло,било име зле и е отслабнала.Познавам и още една-две жени с подобни проблеми.
Нормално е това,което ти се случва,всичките ти хормони в момента са така разбъркани,че не знаеш на кой свят се намираш.Все едно си в постоянен ПМС синдром.Обикновено нещата започват да се успокояват към 4-5месец натам.Не знаеш какво ти се яде,защо ти се реве...а ако имаш и преди това ПР,съвсем се повлиява и дисбалансите целия организъм.В този момент за теб е важно да се храниш дори и насила,защото имаш друго сърчице под твоето и то трябва да расте.Започни да пиеш магнезий на Биолектра,който е специално за бременни.На мен ми помагаше с депресивността и крампите в корема,в мускулите...пий също и витамини за бременни,на Джеймисън,много са добри,заради желязото в тях и Б-комплекса.Те са абсолютно безвредни и подпомагат НС.Само че ги пий през ден,защото бебето много дебелее от тях и аз родих 4400 слонче Grinning
За да се почувстваш добре,трябва да положиш усилия.Твоят комфорт,а и на бебето,зависи само от теб.Всеки стрес е пагубен и не трябва да си го причиняваш сама.Не чети в нета,пий си валидолче или валерианче и спи колкото се може повече.

# 643
Жени, които раждат големи деца с такива кг е добре да се проверят за инсулинова резистентност

# 644
Вися аз в оптика днес, тя е в единия край на аптека, и се чудя от всички изброени неща до тук да питам аптекарите.  Да си до'оарча парите!
Накрая теглих една и отидох на обяд с един 28 годишен психолог. Махнах бутилка бяло вино!
Но както предполагах в психолога надделя мъжа!
Та аз нямам консултация, само обяд, вино и дънки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт