Изпитани сайтове за парфюми - 30

• 57 940
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Няма да ѝ я потвърдят... Поне до понеделник. На мен ми отговориха това:
Скрит текст:

Аз съм плащане при доставка.😁
Ама да казват по-бърже, за да пренасочваме парите.😄

# 166
  • Русе
Без забележки към Парфимо,бърза доставка,добре опаковани -три минита

Може ли мнение за scandal? Това не е класическият вариант, нали?
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-B … -Night-50715.html-това е този вариант,взех го за проба на една приятелка,тя много го хареса,каза че мирише на съблазън,на мен като мъж също ми допадна като аромат,който бих искал да усетя върху жена.

# 167
  • Варна
Честит празник! Всички именици и близките им да са живи и здрави и много щастливи!
Аз си взех Омния Жаде от Спиди. Вчера поръчах от старкорп, следобяд ми звъннаха за потвърждение и го пратиха. Днес е при мен. Опакован добре + комплимент- мини на Серпентината.
Странното е, че 25мл.на Омнията е в кръгло бутилче, а аз мислех, че са малко по- различни малките им разфасовки. Нямам съмнения иначе, просто се чудех да не е реформулиран и пак да го пуснат.
Пиша + за старкорп.
Скрит текст:

Не се притеснявай! От около 15 години имам синьо Булгари в същата опаковка.

# 168
liz, благодаря за включването. Явно не са били само в онези малките обли шишенца минитата (25мл.)
Както казах, не се съмнявам в оригиналността, но ти благодаря за споделеното.

# 169
  • BG-DE
Онези облите шишенца на малките Омнии мисля, че бяха някаква серия Jewell или нещо подобно иначе са си в такива кръгли шишенца.

# 170
Здравейте,
Минито на Нощния Скандал от Парфимо(6мл) с пръскало ли е или под формата на рол он?

# 171
  • Варна
Здравейте,
Минито на Нощния Скандал от Парфимо(6мл) с пръскало ли е или под формата на рол он?
Няма нищо

# 172
Взехте ли си Делина от Нотино?Никой нищо не сподели/впечатления/ 😊

# 173
Взехте ли си Делина от Нотино?Никой нищо не сподели/впечатления/ 😊

Нещо не мога да разбера, тази, която е в нотино на Exclusif ли трябва да отговаря? Пише Royal Essence, а във фрагрантика такъв няма.

# 174
Азалия,с нетърпение ще чакам отзива ти за парфюма в понеделник!!

# 175
Азалия,с нетърпение ще чакам отзива ти за парфюма в понеделник!!
Няма да го видя в понеделник, ще го пратят в София, аз съм на морето, но ми пратиха снимки
Скрит текст:

# 176
  • София
https://makeup.bg/product/505589/
MAKEUPПарфюмиMontblanc Signature 60,46лв/90мл

# 177
Този Монблан така и не го описа никой, да го сравни с нещо, да добия представа някак си... 🙄 Веднъж го поръчах и отказах. Какво да го правя сега? Laughing

# 178
  • София
Аз го имам на мостра, подарък от приятелка и ту ме дразни, ту ми харесва много. Нежен, женствен, кремест и сладък е.Писах преди, че стои малко като одеколон а след бръснене и бързо изветрява. Но има дни в които съм се пръскала и усещам дълго време и сякаш ми се ще да задържа тази сладост и аромат.
Поръчах го! Цената е повече от добра!

# 179
Цената е добра, ама количеството ми е като воденичен камък на шията! Хайде, получи го, пък може наесен по софийски да ти издрънча едни 10 мл отливка, ако го пробвам някъде и ми се приноси малко. 😊😇

Общи условия

Активация на акаунт