Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 421
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря много за отговорите. Ще ви следя с интерес! Simple Smile

# 496
Здравей, на Guirlain последно ползвах дневния и нощен  крем Abeille royale,хубави са и двата, нощния обаче ми хареса малко повече. Дневния също е хубав,но фаворита ми си остава Шисейдо Bio-performance glow revival cream,ползвам вече 6-7 опаковка, 75 мл е и ми стига за доста време.
А с каква кожа си?

# 497
  • Orihuela Costa,Spain
Пацолина здравей, със суха кожа съм, на 42 години. Крема е с хубава текстура и на мен лично аромата му, много ми допадна. Като недостатък, ще вметна само, че не е икономичен, опаковката му е страхотна, но когато остане малко количество, е неудобен за нанасяне, има леки ъгълчета,от които трудно се обира

# 498
Dream Skin Care and Perfect на Dior...но не съм "УАУ!"

# 499
Момичета, подариха ми ваучер за Дъглас/Бюти зоун, бихте ли ми препоръчали хубав овлажняващ крем със серамиди, както и най-добрият околоочен, за който се сещате от там - боря фини линии и подпухналост под долния клепач. Не съм ползвала марките, които се предлагат там, затова ще съм ви благодарна да ме упътие. На 37 съм, суха кожа (понеже ползвам третиноин), иначе преди ми беше смесена.

Благодаря ви предварително!

ПП
На тези съм хвърлила око засега, ако имате впечатления?

# 500
  • Седмото небе
Зависи много също и от стойността на ваучера, както и дали би искала да си доплатиш евентуално и колко. Те предлагат вече и доста по-широка гама от преди. Най-добре иди (ако има в твоя град?) кажи какво целиш като ефект, какъв бюджет си склонна да заделиш и да ти дадат мостри за вкъщи, да си пробваш, а не да се хвърлиш слепешката на продукти, които не познаваш. Ако нямаш възможност вече за проба-ще разчиташ на късмет. Тук може би всяка от нас ще ти препоръча нещо различно.
За нещо със серамиди може да погледнеш и в корейските марки, които имат.
Иначе тези продукти, които си харесала не са никак лоши, абсолютно базова хидратация и подхранване за мен. Нямат обаче никакво анти-ейдж действие-да се има предвид. Цените им също са прилични.
Сега предстои и Черен петък там, така че имаш време да се ориентираш в кремовете и да си избереш, както и заедно с ваучера да ползваш и намаленията.
От по-бюджетните хидратиращи кремове може да погледнеш и този Кларанс във варианта му за суха кожа:

А от тяхната собствена марка този околоочен за сух контур също е хубав:

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 19:05 от * SUPERGIRL *

# 501
Благодаря ти. Ваучерът е на стойност 150 лв. Черен петък в края на месеца ли ще е? Не се бях сетила и щях да го избухам сега, но май по-добре да изчакам намаленията Simple Smile Иначе искам хубава хидратация и нещо за липидната бариера на кожата, че се опитвам да вкарвам третиноин, който ще ми е анти-ейдж, така че просто обилна хидратация целя.

# 502
Чувала съм хубави отзиви за околочния Advanced Night Repair Estee Lauder (наскоро го купих, но не съм го почнала още и нямам лични впечатления ), както и за пептидния серум на The Ordinary Matrixyl.

# 503
  • Пловдив
За мен най-най-най-добрия околоочен крем е SISLEY BLACK ROSE EYE FLUID. Цената му обаче е убийствена и аз не бих я платила. Имах много щедра проба и го ползвах може би около 3 седмици. Ефектът при мен е уау, мигновен. Пробвала съм десетки други и всички ми дразнят очите. При Сисли няма дразнене. Всичко при него е супер премерено - попива много добре, изглажда, кожата става копринена.

Дори и да купиш друг, препоръчвам да поискаш проба, струва си да го тестваш.

# 504
Чувала съм хубави отзиви за околочния Advanced Night Repair Estee Lauder (наскоро го купих, но не съм го почнала още и нямам лични впечатления ), както и за пептидния серум на The Ordinary Matrixyl.

Точно на The Ordinary Матриксил и Бъфет и Аргирелин слагам под очите от септември и уж са пептидни серуми и не знам си какво - значително ми се влошиха фините линии под очите, както и започнаха да си личат торбички, които преди нямах. В друга група питах възможно ли е да е от тях и ми казаха, че изсушавали?!? Е как ще изсушават, нали уж всичко за очи трябва да е хидратиращо... други казаха, че трябвало да се слагат на мокра кожа... и не знам къде е истината - сега търся хубав крем да поправя щетите...

# 505
днес пробвах ziaja с козе мляко,много е мазен,май не е за мен,точно като NIVEA Creme е...
пак ще търся крем,хаха ужас...не ми се продължава с Dior,дразня се че нищо не прави,май за лятото ще е по-добър
сега заглеждам yogo shake,пак са полски кремове за лице

# 506
Самия матриксил сам по себе си не е достатъчно хидратиращ, аз го ползвам под крем (който ми е там хидратиращия в момента, Korres или Dr Hauschka) . Но нямам торбички и съответно наблюдения от какво се повлияват.

# 507
За мен най-най-най-добрия околоочен крем е SISLEY BLACK ROSE EYE FLUID. Цената му обаче е убийствена и аз не бих я платила. Имах много щедра проба и го ползвах може би около 3 седмици. Ефектът при мен е уау, мигновен. Пробвала съм десетки други и всички ми дразнят очите. При Сисли няма дразнене. Всичко при него е супер премерено - попива много добре, изглажда, кожата става копринена.

Дори и да купиш друг, препоръчвам да поискаш проба, струва си да го тестваш.

Цената ме шокира, но дават ли безплатни мостри? Или с друга покупка трябва да поискам?

# 508
Като цяло не вярвам в идеята, че кремовете за очи са нещо супер по-специално от крем за цяло лице. Не че не купувам кремове за очи, но си е от глезотия. Един хубав крем става за навсякъде, вкл под очите. Както и обратното. Ама пусти маркетинг 😀

# 509
Като цяло не вярвам в идеята, че кремовете за очи са нещо супер по-специално от крем за цяло лице. Не че не купувам кремове за очи, но си е от глезотия. Един хубав крем става за навсякъде, вкл под очите. Както и обратното. Ама пусти маркетинг 😀
абсолютно е така
но сега аз харесвам един околоочен крем а няма същия за лице Grinning
и пак съм на въртележката с намирането на крем

Общи условия

Активация на акаунт