Професионални серии за коса 140

• 57 155
  • 771
  •   1
Отговори
# 255
Аз леката версия не я усещам на косата си. Моята е фина. Утежнява се лесно от кокосово масло, но от това не. Ще видя да пробвам и другата версия тогава, четох че ползите били еднакви, просто едното не утежнява, но дали?

# 256
А, кокосово масло...
С това ако си намажа косата, няма да мога да я измия 3 дни. 😀😀
И моите опасения бяха, че ще утежнява, но НЕ. 🙂

# 257
Избягвате ли Dimethicone и други неводоразтворими силикони?
Аз да и сега осъзнах, ме в мароканското масло има... стана ми тъпо. Не зная с какво да го заменя. Къносвам се и не искам да мия отново с ДПШ...

# 258
Избягвате ли Dimethicone и други неводоразтворими силикони?
Аз да и сега осъзнах, ме в мароканското масло има... стана ми тъпо. Не зная с какво да го заменя. Къносвам се и не искам да мия отново с ДПШ...
Не ми е страшен, аз го харесвам като ефект въху коса, скалп и лице. На лицето дава кашмирена мекота. Кожата ми е склонна към закрити комедони(което е по-кофти от черните точки, защото кожата стои грапава и трудно се изтискват). Много други състави влияят т негативно, но точно диметикона-не.

# 259
  • Варна
riri26 често коментираме,че "Прекаленият светец и богу не е драг". Вземи си ДПШ на Шу. Няма да свали къната щом не сваля сив мат от блондирана коса. Аз не бягам от силиконите. Косата ми не се разбира с био и еко чудесии. Пробвах-не са моето.

# 260
  • Варна
Бютимол нещо се гъбаркат https://beautymall.bg/limitiran-revitalizirasht-serum-s-xayver-k … iversel-80ml.html серумът хроноложист от 40мл. станал 80.......

# 261
Днес получих Ш и М Kerastase Bain Ultra Violet и искам да попитам, преди да нанесете маската, попивате ли косата с кърпа, както пише или направо на мокра /течаща коса я нанасяте?

# 262
Днес за първи път, от както се помня, харесвам косата си след баня 😆
Радвам се, че открих темата и започнах да полагам грижи за нея с правилните продукти!
Повлияна от тук, се сдобих с кръгла четка с горещ въздух, която не е от хвалените и скъпите, но си върши работата супер!
Оставям линк към нея, както и снимки на крайния резултат тук, как съм се справила според вас?
Скрит текст:
https://vigoshop.bg/продукт/2-в-1-четка-за-сушене-и-обем-styloom/

Ползвах еластайзер /седях 4 часа/,
Измих с мостра на този шампоан:

Синята маска на Олиосета,
Термо Про Лонгър + марокан ойл
Изсуших малко със сешоар, после с четката и накрая капка мароканойл отново.

На живо е бляскава и жива!

# 263
  • Варна
Ами....страхотно си се справила. Косата изглежда добре,а и щом ти се харесваш няма по-хубаво от това.

# 264
Здравейте, моля да ми преоръчате някаква боя. Искам вкъщи сама да се боядисам, никога не съм си боядисвала косата и нямам представа към коя марка и цвят да се насоча, косата ми е тъмно кестеняво, искам някакъв цвят по-светло квстеняво, нещо подобно като на снимката. На Гарниер гледам, че доста ги хвалят. Препоръчайте ми нещо, което да не е много натрапчиво.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 22:45 от siskaaaaaaa

# 265
Принцесо, благодаря. Не, не съм я взела и май ме спаси от неуместна покупка Simple Smile

Предложения за лека протеининова маска?
Преди ползвах Deep Care на Lakme, но сега е с нова формула, която не ми харесва.

А, и друго, което не ми допада - олиото на Маракеш. За мен е силно силиконово, докато това на Орайт като че ли наистина хидратира малко, и не мазнее толкова.

# 266
  • Варна
На орайт много ми харесва олиото с камелия както и пурпурната роза. Скоро открих едно забутано с шипка мисля,че е лайт версията. Слабичко е и не е мой аромат,но бива.  Защо не пробваш техен балсам примерно тоя с бамбук. На моята коса е тотал нищоправещ също като дийп кеър Grinning,но поне мирише страхотно.
 Мацките хвалят Инфорсър маската,Нутрифаяр също е сравнително лек протеин.
 Не помня Напура C9 взе ли навремето? Тя също би ти харесала според мен.

# 267
Бютимол нещо се гъбаркат https://beautymall.bg/limitiran-revitalizirasht-serum-s-xayver-k … iversel-80ml.html серумът хроноложист от 40мл. станал 80.......
Явно четат тук или някой ги е светнал,40мл си е Grinning 300лв,на тея чавка им е изпила акъла.Четох,рових по коментари и стигнах до извода,че тоя серум е някаква версия на терапията,само че,дори и тя не струва 300лв...да си го ползват със здраве...

Енигма,как на мокра/течаща коса,нали трябва да повисиш с маската...Попиваш излишната вода и нанасяш маската.Балсама може и на мокра коса,докато го нанесеш,разнесеш и то една минута минала,и изплакваш.Но маската не

# 268
Скрит текст:
Днес за първи път, от както се помня, харесвам косата си след баня 😆
Радвам се, че открих темата и започнах да полагам грижи за нея с правилните продукти!
Повлияна от тук, се сдобих с кръгла четка с горещ въздух, която не е от хвалените и скъпите, но си върши работата супер!
Оставям линк към нея, както и снимки на крайния резултат тук, как съм се справила според вас?
Скрит текст:
https://vigoshop.bg/продукт/2-в-1-четка-за-сушене-и-обем-styloom/

Ползвах еластайзер /седях 4 часа/,
Измих с мостра на този шампоан:

Синята маска на Олиосета,
Термо Про Лонгър + марокан ойл
Изсуших малко със сешоар, после с четката и накрая капка мароканойл отново.

На живо е бляскава и жива!
Скрит текст:
Браво! Страхотно си се справила Blush

# 269
На орайт много ми харесва олиото с камелия както и пурпурната роза. Скоро открих едно забутано с шипка мисля,че е лайт версията. Слабичко е и не е мой аромат,но бива.  Защо не пробваш техен балсам примерно тоя с бамбук. На моята коса е тотал нищоправещ също като дийп кеър Grinning,но поне мирише страхотно.
 Мацките хвалят Инфорсър маската,Нутрифаяр също е сравнително лек протеин.
 Не помня Напура C9 взе ли навремето? Тя също би ти харесала според мен.
Огромно благодаря за предложенията! Flowers Hibiscus
Не, не съм вземала на Напура нищо, само 1 ампулка, но още не съм я пробвала.
Да, моето е точно с шипка олио на Орайт и ми харесва повече от това на Маракеш.

Общи условия

Активация на акаунт