Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 728
  • 432
  •   1
Отговори
# 270
Някой,някъде беше написал ,че го прави за да не я обиди.
Аз мисля,че просто е искал да си спести ,своето неудобство и неприятно преживяване.Слаб характер е..

# 271
Kuku i pipi липса на емоционална интелигентност обикновено обяснява подобно поведение,страх и да и вие сте били малко детската градина-да отмъстиш,да си отгоре ,да не останеш длъжен..
Избягвайте подобни неща,верно е грозно и инфантилно

# 272
Даже и аз се съгласявам, че тоя тук е леко проЗ. Драмата приключи, давайте следващата.😀

# 273
Обсъждания младеж не е бил сигурен какво точно иска.

Аз разговори с изяснения никога не съм водила и не съм питала "какви сме". Водя се по другия и неговото държание. Ако сам не усещаш че сте във връзка, значи не сте във връзка.

И аз така,Стели Simple Smile
Затова ми стана любопитно.
То повечето хора са така, но в случая определено има разминаване между думи и дела и това вкарва авторката в размисли. Въпросът е защо след като младежът е изгубил интерес към авторката е започнал да й прави такива номера, вместо просто да спре да й се обажда.
Моята т.нар. взърка с такъв индивид продължи близо 6 месеца, от които може би аз съм го търсила не повече от 6 пъти. В останалите случаи все той звънеше, почти всеки ден, като накрая вече започна по същия начин да определя срещи и сред това да ги отлага. Така и не можах да си обясня защо го прави. Ако аз не се интересувам от някого, просто ще спра да го търся. В моя случай момъкът беше наясно, че няма да тръгна да му звъня - това беше видно както от поведението ми, така и от това, което сме си говорили, а ако е добър психолог, би трябвало и сам да се досети.
Наистина не разбирам такова поведение и според мен остава впечатление, че някой нарочно ти прави гадно, дразни те, играе си с теб и т.н. Унизително е. Е, аз понеже съм си мръсница, в известна степен не останах длъжна -  след тази номера няколко пъти не си вдигах телефона по 2-3 дни, а след това и аз отложих една среща и до там приключиха нещата. Защо обаче трябва да остава горчив привкус и в двамата като може да се прекратят едни отношения с достойнство.

Аз не бих се занимавала да си връщам нищо, както и не бих се обидила, ако човекът ми каже, че не се е получило. По тази логика, аз няма да говоря с нея, за да не я нараня, но се ще си качвам снимки да види, че съм на морето. Не ми се връзват нещата. 😁

# 274
Даже и аз се съгласявам, че тоя тук е леко проЗ. Драмата приключи, давайте следващата.😀

Абсолютно. Дреме му на него, дреме ми на мен. 😁 Важното е да сме живи и здрави 🍀

# 275
Съществува възможността да не ги е качил с демонстративна цел

# 276
Ами или ти прави мръсно с тези снимки, или тотално не му дреме за теб и си живее, или е изключил, че и ти си на морето и е обещавал да дойде при теб, а после е отказал.

# 277
виж ,аз мисля че вече знам къв е проблема-ОБСЕБИЛА СИ ГО! Само погледни и се чуй кво казваш-не би качвала снимка!Що да не качва?Да не си му само ти в контактите в фейс/инстаграм,че да се съобразява и да не качва.Ти живееш с неговото присъствие и всичко дето правиш е насочено към него а той живее обратно-живее си без да се съобразява ,най-малко с теб.
ако нещо си му държала сметка(а ние не може и няма как да знаем) и си се показала обсебваща или ревнива смятай че не само ще си тръгне,ми няма и да се върне ако очакваш евентуално това

# 278

Абсолютно. Дреме му на него, дреме ми на мен. 😁 Важното е да сме живи и здрави 🍀

На форума изглежда повече му пука, отколкото на вас Grin

# 279
Като няма драма,си я създаваме Wink

# 280
Kuku i pipi липса на емоционална интелигентност обикновено обяснява подобно поведение,страх и да и вие сте били малко детската градина-да отмъстиш,да си отгоре ,да не останеш длъжен..
Избягвайте подобни неща,верно е грозно и инфантилно
Абсолютно съм съгласна с теб, но става въпрос не само за емоционална интелигентност, а за обща такава.
А и аз не го направих с цел отмъщение, а за урок - да види, че и с него може да постъпват така. Защото днес ще съм аз или авторката, друг ден - някоя от Вас и т.н.
Мисля, че такива "тарикати" някой трябва да ги сложи на мястото им. Не че аз го направих, просто му загатнах, че  и той може да стане жертва на такова к**венско поведение, ако изобщо е разбрал де. Въпреки че първия път като не му вдигнах телефона, звъня 5-6 пъти за деня, явно му е било гадно.
Иначе на мен ми беше ясно, че всичко е приключило може би месец- месец и половина преди окончателно да се разтурят нещата между нас и това въобще не беше драма за мен. Просто гледах сеир накрая, който той сам си го изпроси.

# 281
виж ,аз мисля че вече знам къв е проблема-ОБСЕБИЛА СИ ГО! Само погледни и се чуй кво казваш-не би качвала снимка!Що да не качва?Да не си му само ти в контактите в фейс/инстаграм,че да се съобразява и да не качва.Ти живееш с неговото присъствие и всичко дето правиш е насочено към него а той живее обратно-живее си без да се съобразява ,най-малко с теб.
ако нещо си му държала сметка(а ние не може и няма как да знаем) и си се показала обсебваща или ревнива смятай че не само ще си тръгне,ми няма и да се върне ако очакваш евентуално това

Няма да убеждавам никой, но със сигурност не съм го обсебила. Не съм казала да не си качва снимки (да качва... Та да знам къде е 😂😂😂 шегувам се) аз също си качвах и качвам съвсем нормално е. Дадох снимките за сравнение, че според мен не му пука ( че да си мълчи за да не ме нарани) и ако наистина толкова пък ме пазеше щеше да се скатае и изобщо да не разбера, че е бил на море. Дали ме дразни не виждам смисъл, а и честно казано не му се получава, ако е така 😁

# 282
е кЪк да не те дразни..ти цяла тема и регистрация в бг мама му посвети после не я бил дразнил..я кажи ти изтряска ли някой на морето,,че да го забравиш този индивид.Явно и той от онеА със златният жезъл-аххаха или ти са влюби в личноста му,ахахах

# 283
първия път като не му вдигнах телефона, звъня 5-6 пъти за деня
Аз имам няколко случая с такова звънене. Не ми се говори по телефона, няма нищо общо със звънящия (все пак са и родителите ми, и приятели, не само гаджета) - ами не вдигам телефона, щото не съм на кеф. Ти да видиш какво се казва звънене. По 5-6 пъти от човек.
Баба наскоро имаше много спешно нещо (от нейна гледна точка) да ми каже, докато си бях у нас. Звъни ми, обаче моят телефон е на втория етаж, а аз в тоя момент съм слязла в мазето за нещо. Звъни на майка ми - телефонът й е в спалнята, мама пуши на терасата на кухнята, която е диагонално на къщата. Звъни на баща ми, който е под душа. Звъни на брат ми, който си е спрял звука, хвърлил телефона на леглото и седи на бюрото да играе ЛoЛ. Накрая пак звънна на мен, точно като влизам, на бегом стигам телефона си и докато кажа Здрасти, викна Човек тука може да умира, 4 души сте у вас, не ги ли чувате тези телефони? Една тенджера искам да ти дам.
Сигурно ни е обсебила...

# 284
Гал,това за чий...го казваш?не разбрах щото.....

Общи условия

Активация на акаунт