Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 43 553
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
Някъде в горните коментари бях прочела, че до 11.12 не е имало комисия. Моя приятелка е звъняла четвъртък или петък за да попита дали е минала комисия и са й отговорили ”вас какво ви интересува, това са си наши вътрешни неща” и са й казали още, че края на месеца сайта ще бъде обновен да следи там.

# 436
Да, на мен ми бяха казали, когато ми се обадиха за входящ номер (беше 10.12), че все още не са заседавали. Не каза кога ще е заседанието за декември.

# 437
С нетърпение чакам края на месеца. Все едно ще печеля от тотото. 😂 А дори не зная дали документите ми не са останали за януари.

# 438
Някъде в горните коментари бях прочела, че до 11.12 не е имало комисия. Моя приятелка е звъняла четвъртък или петък за да попита дали е минала комисия и са й отговорили ”вас какво ви интересува, това са си наши вътрешни неща” и са й казали още, че края на месеца сайта ще бъде обновен да следи там.

Това значи, че може и да са заседавали, но да не са обновили сайта. Сега ставам даже още по-нетърпелива.

# 439
Момичета, може ли малко помощ? Подготвям се за подаване на документи за финансиране по женски фактор с ендометриоза. Имам епикриза от лапароскопия, на която нямам степента й, а координатора към клиниката ми каза, че трябва да бъде описана. Прочетох условията, на които трябва да отговаряме и никъде не видях точно това описано... Мисля, че направиха промени... Някой запознат, да сподели... Или да звънна в ЦАР?
Редакция: Отворих в страницата на ЦАР и там си пише, че трябва да има III или IV клас... На първа страница тук няма тази информация...
Лекар трябва да ти определи степента на ендометриоза. Обади се в клиниката, която ти е правила операцията, ако ти откажат /имат право/, помоли репродуктивния. На база епикризата се прави това степенуване.

# 440
Rossitaa, благодаря! С малко късмет май оправих нещата.... Допълваме вече документите и се надявам да ни одобрят 🙏 Хайде, дано още утре обновят сайта и да се окаже, че в петък е било заседанието 🙂

# 441
Следя темата от много време и досега не си спомням да съм виждала заседание проведено по-късно от 10-15, така че според мен просто се мотаят или има проблем с комисията покрай ковид и не могат да се организират електронно да заседават.

Комисията има да разглежда медицинска документация - изследвания, рентгенови снимки, спермограми и тн и затова мисля, че няма вариант да заседават "електронно".

# 442
Здравейте! Колко време чакахте да ви се обадят за входящ номер? Пуснахме си документите в кутията на 18.12 (петък) рано сутринта, дали ще се обадят в понеделник?

# 443
Здравейте! Колко време чакахте да ви се обадят за входящ номер? Пуснахме си документите в кутията на 18.12 (петък) рано сутринта, дали ще се обадят в понеделник?

Пишете им на е-mail, на страницата на ЦАР го има и утре ще ви се обадят да ви кажат номера. Успех!

# 444
Сега отворих сайта на ЦАР и чета : "Уважаеми пациенти, Заповедите за финансово и организационно подпомагане ще получат: до 07.12.2020 г - вх. номера..." Това означава, че другите, които са преди 15.12.20 г няма да ги разгледат и одобрят???

# 445
Според мен това са заповеди от заседанието през ноември и ще бъдат получени до 07.12.

# 446
Според мен това са заповеди от заседанието през ноември и ще бъдат получени до 07.12.

Ох, дано си права!

# 447
Здравейте,
По какъв начин се получават вх.номера и до колко време?
Днес подписахме всички документи и оставихме на клиниката да ги придвижи.
Благодаря!

# 448
Здравейте,
По какъв начин се получават вх.номера и до колко време?
Днес подписахме всички документи и оставихме на клиниката да ги придвижи.
Благодаря!
При мен също клиниката предвижи документите и ми казаха след около седмица да звънна в ЦАР за да ми дадат вх. номер. Телефона е 028953146. От там обаче ми казаха, че трябва да изпратя мейл с имена и егн. В рамките на 10-15мин получих отговор с входящия си номер.

# 449
Пишете им мейл с вашите имена и дата на получаване на документите и те ви отговарят при първа възможност. При мен беше буквално за минути. Писах им в деня след получаването.

Общи условия

Активация на акаунт