Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 29

• 28 840
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Миладима
Гургулица

# 706
Срещнах един Танислав

# 707
БоЛислава

# 708
Е, тва е ужасно! ''Болка'' на галено сигурно :/

# 709
  • София
Болислава е ужасно Confounded
Аз идвам с една Оливера Златанова.

# 710
Мили съфорумки, малко спамя, но ви чета с интерес и се сетих да помоля за помощ. Дали бихте се сетили за хубави имена, които да се срещат в християнската и мюсюлманската религия - съвременни красиви имена за момиче. Аз се сещам за Сара, Нора, Лия ( все библейски, които се срещат и в трите религии)

# 711
Мелиса, също.

# 712
Тъкмо срещнах съседката с новородено- Лия.
Мелиса?

# 713
Иванов, да бягаш да учиш!
Мелиса си е баш "библейско", да. Smiley

Иначе Анна, Магдалена, Мариам (мюсюлманско) - Мария (християнско), Естер (звезда), Нехама (утеха).

# 714
  • София
Фин, мъж и Хелен, жена, от днес, с български фамилии.

# 715
Хава е като Ева.

Ханна мисля, че също се използва сред мюсюлманите.

Сузана е библейско име от Стария и от Новия завет. Означава "лилия". Използва се и в мюсюлманския свят.

Харесвам името Ясмин, макар и да не е библейско. Много харесвам също: Алина, Лейла, Зара, Салма, Иман...

Името Мелиса не е библейско, но има подобно в православния календар: Мелитина. Св. Мелитина Маркианополска, чества се на 16 септември. Означава същото, каквото и Мелиса, Мелина - "пълна с мед".

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 22:18 от Radilena

# 716
Поляците имат име Болеслав, сещам се за писателя Болеслав Прус, не знам дали името се среща в женски вариант.
Сетих се за една Филка, която познавам, на 50+.

# 717
Мили съфорумки, малко спамя, но ви чета с интерес и се сетих да помоля за помощ. Дали бихте се сетили за хубави имена, които да се срещат в християнската и мюсюлманската религия - съвременни красиви имена за момиче. Аз се сещам за Сара, Нора, Лия ( все библейски, които се срещат и в трите религии)

На моя приятелка християнка, женена за мюсюлманин, дъщерите се казват Нина и Ханна. И те са търсели такива имена знам.

# 718
Филка май беше с гръцки произход, нещо маслиново.

# 719
Хава е като Ева.

Ханна мисля, че също се използва сред мюсюлманите.

Сузана е библейско име от Стария и от Новия завет. Означава "лилия". Използва се и в мюсюлманския свят.

Харесвам името Ясмин, макар и да не е библейско. Много харесвам също: Алина, Лейла, Зара, Салма, Иман...

Името Мелиса не е библейско, но има подобно в православния календар: Мелитина. Св. Мелитина Маркианополска, чества се на 16 септември. Означава същото, каквото и Мелиса, Мелина - "пълна с мед".

Засега Ясмин и Зара са в дискусия при семейството, очакващо принцеса! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт