Частни училища-информативно-дискусионна тема 42 - все още ваканционна

• 39 756
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Някой що не вземе училището на Опълченска и Стамболийски и да направи нещо читаво. Такова хубаво място, училище си е, а стои така поне 10 и повече години.

# 616
  • София
И аз съм си го мислила, но там едната част е на СУ - центърът Конфуций. Сигурно много пари иска общината.

# 617
Техническата гимназия ли?

# 618
Не знам, кое е най-великото постижение на директорката, но е факт, че редовно 35-то е в топ 10. Ето класация за 2019:
По кой бал е класацията?
По най-високият или по най-ниският?

И пак това безумно НВО Sad

Редактирам се!
Минималният бал в 35то на 1 класиране е    427 /това е немската паралелка/ с  такъв бал са 119 , 134, НТБГ, и 37 /или нещо такова/ и Хенри Форд.
Справка има в сайта на Данибон.
Ясно си пише с удебелен текст. Прочети пак с разбиране. Това са фактите. П.П. Ето тук се виждат резултатите на всичките:

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 15:16 от Анонимен

# 619
  • в страната на чудесата
Преди години прогресивно проучваха някаква сграда на Стамболийски и оптлченска, не помня защо не се получи.
Там беше едно Чу езиков свят, ако помните, с доста кофти репутация.
Май няма двор, май има и други училище вътре.
Кой знае защо Влъчкова е решила да мести там Питагор. Задръстванията бяха чутовни заради ремонта на булеварда д метрото.
Там около болница надежда ли е някъде?

# 620
  • София, България
Малко още по-надолу, посока пазара, преди Фантастико.

# 621
Не знаете със сигурност, че това е локацията, нали?

# 622
  • в страната на чудесата
Не знаете със сигурност, че това е локацията, нали?
аз не.

# 623
Всички имаме потребности, при това много. Ама не ни даваха според потребностите, а колкото решат според нивото в йерархията, нищо че ужким всички бяхме равни - някои бяха по-равни.

В момента ножицата е много по-голяма от преди. Хубавото е, че при капитализма някои “равни” могат с повечко акъл и умения да живеят не само драстично по-добре от другите равни, но даже и от “по-равните”. П.П. Китай е интересен пример какво може да донесе симбиозата между “комунизъм” и капитализъм.

# 624
Руски паметник е гадно щото има много коли, Бояна е кофти щото е много далече, Слатина е смотано щото делят със ЖП то.   Във Витоша е кофти щото няма паркоместа и едвам се влиза в улицата. На кръстовището с Борис III e безумна смрад. А пък за Околовръстното да не говорим. Обаче пък всички ДУ са все в готини квартали в които ние живеем.

# 625
  • в страната на чудесата
На мен руски паметник ми е добре.
И на Бигла ми беше добре.

Другите вече май не ме толко касаят Simple Smile

# 626
Не знам, кое е най-великото постижение на директорката, но е факт, че редовно 35-то е в топ 10. Ето класация за 2019:
По кой бал е класацията?

Редактирам се!
Минималният бал в 35то на 1 класиране е    427 /това е немската паралелка/ с  такъв бал са 119 , 134, НТБГ, и 37 /или нещо такова/ и Хенри Форд.
Ясно си пише с удебелен текст. Прочети пак с разбиране. Това са фактите. П.П. Ето тук се виждат резултатите на всичките:
Аз много добре съм го прочела.
Въпроса е ТИ да помислиш. С максимален бал може да е едно дете в даденото училище и това го класира на 5, 10 то или 15 то място.

# 627
  • София
Защо, центърът си е хубаво нещо, ама Красна поляна няма да ме кефи, не го харесвам този квартал.

# 628
По кой бал е класацията?

Редактирам се!
Аз много добре съм го прочела.
Въпроса е ТИ да помислиш. С максимален бал може да е едно дете в даденото училище и това го класира на 5, 10 то или 15 то място.
Демагогствай и увъртай. Това си е твой проблем. Ти кое от училищата влизащи в топ 10 завърши? П.П. Любопитно ми е също така кое от основните училища влизащи в топ 10 завърши. Основното училище също е изключително важно.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 16:18 от Анонимен

# 629
  • в страната на чудесата
Niko, по мое време и СМГ не беше в топ 3 Simple Smile, беше резервната скамейка за националните отбори.
Така че този въпрос е малко времево-обвързан Simple Smile Simple Smile
73-то беше спасението за неприетите в немската и френската.
Испанската беше нещо като профил география в НПМГ (за който знае какво имам предвид)
ТУЕС нямаше, а в 35-то учеха онези от Лозенец, които не можеха да влязат другаде. Но все пак беше със сносна репутация, в никой случай не елитно. Даже седма гимназия беше с по-добра репутация.
От списъка остана 22, което и тогава си беше съвсемприлично училище

пууу колко съм остаряла...

Общи условия

Активация на акаунт