Защо той не иска да подпишем?

• 12 633
  • 375
  •   1
Отговори
# 195
Раждайте ги тези деца, бе, стигате избира мъже като кокошка паднало грозде.
Аз ли да ги раждам. Затова сте създадени с утроба.

# 196
Ирационална жена едва ли ще тръгне да ражда от някакъв суек.
Баш рационален избор е горното, малко ги оплитате сценаристите нещата Simple Smile
Кое му е рационалното!? Тя, ако го погледне рационално, ще забегне с 200. Даже не му трябва да особено умен, красив или богат, достатъчно е добър манипулатор и да я убеди, че той е манна небесна за нея и на нищо по-добро от него не може да разчита.

# 197
  • София
Авторке, случайно брат му да се жени скоро?

# 198
Ти сама си отговаряш защо е баш рационален избор. Като жената с онаниста, и като много, много други.

# 199
Ти сама си отговаряш защо е баш рационален избор. Като жената с онаниста, и като много, много други.
Не те разбирам.

# 200
Абе.. Зачетох се в другата, старата тема и нещо ми се изпари съчувствието към авторката.
Супер неуверен човек, егоцентричка и драма куин, на йота не е мръднала за 2 години. Кукумицинка там цитира още по-стара тема, предполагаемо пак на същата авторка, а Кукумицинка е детектив и има 99% вероятност да е права за авторството.
Освен останалото, авторката пише, че не била манекенка, пък НП я ограничавал от вредна храна и алкохол. Нещо ми се струва, че иде реч за поредната комплексирана куин сайз дама, хванала първия мъж, проявил някакъв интерес, и сега не смее да го пусне.
Абе като цяло нещо хич взе да не ме кефи историята...

# 201
Ужас, каква е тази жена от по-горните коментари, която би си оставила детето заради друг мъж, колкото и да  е влюбена? Или би се виждала с някой, който забранява чак детето да стъпва в апартамента? Не трябва ли приоритетите вече да са други? Чак такава ненавист към детето на човека, с когото се виждаш отблъсква ужасно, колкото и да те привлича.

Авторката вече е прекарала достатъчно време с въпросния и ако иска някакво развитие, не е нужно да чака повече. Явно на господина така му е добре, но тя не се чувства добре, за да пуска тема/теми.

И тези подмятания за килограмите на въпросната и ниското самочувствие не ги разбрах. Всеки би трябвало да търси най-доброто за себе си и да не се оставя да бъде нечия изтривалка. Любовта не е само за моделите или богаташите, както се вижда - и те не са абонирани за късмет и щастие. Не може да се самонавиваш, че по-добре нещастен, но с половинка за пред хората, отколкото сам. Вярно, че народопсихологията у нас е жестока към жените, но животът е твой, не на клюкарите, които винаги ще говорят.

Иначе всякакви случаи има - бърз брак и развод, бърз брак и заедно до края, дълга връзка без развитие, раздели, събирания, деца след време. Никой не може да знае.

# 202
Не разбрах къде е проблемът.
Той е казал, че тя ако толкова много иска ще подпишат брак. Само че авторката иска "той да го иска". Ами поискал го е, след като заради нейното желание ще подпише. Да му каже една дата, да подготви всичко сама и да го "завлече" пред олтара. Той ще се жертва заради нея, какво повече иска?
Като оня виц:
Искам да ми подариш цветя, но не защото аз ти казвам, а защото ти го искаш и сам да се сетиш.... Еми понякога мъжете не действат така. Той го е поискал, щом е видял от какво значение е за нея. Каква драма само.....

# 203
Ами прочети старите й теми.
В тема от 2017 тя е човекът, който се дърпа от развитие. Ама няма да ти описвам колко пикленски се дърпа. И за 3те години от 2017 е узряла за единия подпис. А преди това цитира 8 години връзка, там развитие явно не е било необходимо, понеже принцеска-музикантка като не иска, няма да се случи и точка. Сега се присетила да подписва и тропа ли, тропа с краче.
Конкретно за килограмите, съжалявам, ако не съм достатъчно политкоректна за нечий вкус, обаче няколко такива момичета познавам, дебелички и отчаяни - при всичките едно и също - завърта се мъж наоколо и тя се хвърля във връзка с него, бетер гладно куче, намерило кокал с малко мръвка - захапва и не пуска. Въобще не мисли тоя сега става ли, не става ли, имат ли нещо общо, нямат ли - важното е, че момата с комплекси от килцата има вече гадженце и килцата са валидирани.

# 204
Галинор, разбирам за какво говориш. Не съм чела стари теми на авторката, но са ми познати такива дами като посочените от теб.
При това не са с проблеми като килограми, здраве и т.н. Просто не могат да задържат мъж. И сляпо се пускат във всяка предложена им връзка. Без даже да се замислят дали той е за тях или не. Критерия е един - да е мъж. Жалка работа.

# 205
И какво, да седи сама ли?

# 206
Аха, какво друго да кажеш. Нали все пак в тази ситуация се огряват мъжете. 🤣

# 207
Авторката нещо се загуби. Най интересното в последните коментари е разказа на Касиопея Дювал. Не се изненадвам, че има такива жени. Явно мъжът привлича жените, къде с пари, къде с положение, отношение или външност. Но от 50 жени само една ще му върже и няма да види същността му. Гадното е и още нещо. За да смени жената явно продължава да излиза и да се среща с други зад гърба на сегашната "компаньонка" и като хване следваща, разкарва предишната.

# 208
Остави килограмите. Те са отделно.
Обаче включванията й по темата от 2017 са, как да се изразя по-политкоректно, някак неадекватни. Човек на нейните тогавашни 27 не би трябвало да разсъждава толкова повърхностно, дори да е гледан до вчера в саксия. Прозират едни... затруднения. В настоящата тема няма много мнения на авторката и това не се вижда.
Абе по-добре отворете старата тема и четете. После и още по-старата, до нея аз ще стигна утре.
Никакво развитие няма, ама никакво.

# 209
  • София
Аха, какво друго да кажеш. Нали все пак в тази ситуация се огряват мъжете. 🤣
Защо да ги огрява мъжете?
Огрява ги жените, които това и търсят- да ги огрее.
Всъщност, всички търсим да ни огрее.

От друга страна- как определя някой само с един поглед, че човекът не е за него?
Някои с години не го разбират- ходят, живеят заедно, женят се, деца и хоп- несходство в характерите и "аз не знаех че е такъв".

Общи условия

Активация на акаунт