Avon XI

• 12 677
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Каква е мотивационната за К12?

# 151
  • Варна
Валентина, ето я - точно ми я изпрати мама_знае:

Мотивационна програма Crystal Aura :
- 4изящни огърлицина единична стойност 270 лева. Ще бъде награден по един Представител от всяка Дивизия с най-много закупени парфюми Crystal Auraв К12
- 40 красиви гривни на единична стойност 160 лева. Ще бъдат наградени следващите десет Представители от всяка Дивизия с най-много закупени парфюми Crystal Auraв К12
-200 ослепителни обици на единична стойност 50 лева. Ще бъдат наградени следващите 50 Представители от всяка Дивизия с най-много закупени парфюми Crystal Auraв К12

Имената на спечелилите ще бъдат публикувани тук на 24.11.2006г. и изпратени на зоналните мениджъри.

Внимание:Минималният брой за участие е 3 броя парфюми. Наградите ще ви бъдат дадени лично от вашия Координатор или Зонален мениджър.

Фантастична комисионна програма за Представители.
При закупуването на:
1-2 Парфюма Crystal Aura = 25% отстъпка
3-4 Парфюма Crystal Aura = 30% отстъпка
5+ Парфюма Crystal Aura = 40% отстъпка

Продуктова реклама Crystal Aura
- Печатна рекламас уникална мостра за многократно тестване на Crystal Aura в списания Жената днес, Грация и Elle,която ще достигне до 89000 потенциални клиентки.

# 152
  • София
май пак омешахме темите  Crazy Laughing

# 153
На мен пък Кристалната аура ми мирише повече на подправки.
Определено е хубав парфюм, и както казах вече, кристалът е страхотен!  Heart Eyes

# 154
Азси взех пилата за нокти, много е яка.Новия парфюм не ми хареса.

# 155
  • На погрешната планета
И аз си взех поръчката днес. В офиса пробвах новият парфюм и в никакъв случай не е мой тип. В началото е доста силен, чак неприятно ми стана, след малко, почти не се усещаше, а след 2-3 часа, никакъв го нямаше Thinking.
Страшно довволна останах от аксесоара за телефон и ключодържателя. Много са нежни и изчистени, чудесни Peace. Пробвах си и спирата за предизвикателно извити мигли. Малко ми беше трудно в началото с тази странна четка, но после миглите ми станаха супер. След малко ще пробвам и лосиона, който беше подарък към нея и утре ще пиша впечатления. Ще пробвам и маслото за стъпала "Мока" и за него ще пиша Peace. Това са нещата, които ползвам за пръв път, другите са тествани вече Wink.

# 156
  • На погрешната планета
Да изкажа впечатления и от другите неща Wink.
Лосиона за почистване на грим е много хубав. Консистенцията му е като водичка, в никакъв случай не е мазен и изчиства всичко Peace.
А маслото "Мока", ах маслото....просто мирише божествено....

# 157
Все още се колебая дали да си взема само маслото или него и ексфолианта.  newsm78
Уф, пак заформих една цифра над 50лв. ...

# 158
С демото идва подарък,получих си го днес-кристалче.

В панорамата пише, че подаръкът е верижка към кристала, получи ли я?
Да,получих я.Беше опакована отделно.А кристалчето беше върху парфюма.

# 159
  • София
Моята представителка вчера ми каза, че към пилинг маскана на  Аню няма подарък онзи гланц с парфюма, а някакъв друг. Беше много притеснена, че ще се разсърдя, защото все има такива проблеми горката с Ейвън. Аз просто съм разочарована...

# 160
Моята представителка вчера ми каза, че към пилинг маскана на  Аню няма подарък онзи гланц с парфюма, а някакъв друг. Беше много притеснена, че ще се разсърдя, защото все има такива проблеми горката с Ейвън. Аз просто съм разочарована...

#CrazyУжас! Знаеш ли какъв е подаръка, че и аз съм пуснала доста неща от серията заради гланца???

# 161
Подаръкът е лосион за тяло с аромата на парфюм always  и прозрачен гланц за устни.

# 162
Момичета, подарък има при покупка на стойност над13.90. А пилинга струва 8.90. Ако си вземете 2 продукта  или някой от кремовете, ще имате подарък. Освен това дуото е изчерпано и идват реалните продукти - гланц и крем за тяло. Количеството е по-голямо.

# 163
Момичета, подарък има при покупка на стойност над13.90. А пилинга струва 8.90. Ако си вземете 2 продукта  или някой от кремовете, ще имате подарък. Освен това дуото е изчерпано и идват реалните продукти - гланц и крем за тяло. Количеството е по-голямо.
Еее, че то така е супер, ако са в стандартните количества, а не мострени опаковки  Peace

# 164
Да, но вече имаме случай на недоволна клиентка. Тя върна продукта и подаръците, защото не били същите като в брошурата.  #Crazy
Жени! Как да им се угоди? А така подаръците са тройно по-големи, ама иди обяснявай.

Общи условия

Активация на акаунт