На пазар във Варна - тема 59

• 37 237
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, видях, че има нов турски ресторант в Делта планет мол “Мармарис”, ходили ли сте, какви са ви впечатленията?

# 91
Здравейте, видях, че има нов турски ресторант в Делта планет мол “Мармарис”, ходили ли сте, какви са ви впечатленията?

Току що минах покрай него, изглежда луксозно, но не съм го посещавала и не мога да коментирам храна и обслужване. Имаше 1-2 човека. Не видях дали има градина.

Момичета, хубаво дамско бельо на коя марка (в Делта планет мол или гранда)?

# 92
  • Варна
В Гранд мол- магазин Бул Бел, аз най- харесвам бельото на Esprit оттам. Има и Ойшо, както и някакво италианско по спомен (Помпеа).

# 93
За Мармарис Ми споделиха, че обслужване, персоналът и управителя за нищо не ставали.  Но най-вече храната. Скъпо, а недоизмислено .

Но отзива е още от  първата-втората  седмица след като отвориха , ако има значение .

# 94
Тази година ми върви на рокли

..

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 01:16 от bethefirst

# 95

много е красива, от кой магазин е?

# 96

много е красива, от кой магазин е?

От Олх 😁
Забърсах едно джапанки, ама няма смисъл да ги снимам 🤣

# 97
  • Варна
Къде продават гуменки Vans?
Мисля че съм виждала в Спорт депо, а друг магазин?

# 98
  • Варна
Бихте ли ми препоръчали бижутер за стесняване на пръстен?

# 99
  • Варна
Хексе, ние пазаруваме и от там и от district в Делтата (там са заедно със Спорт депо). Имат разнообразие и номерация, което е важно. Точно вторник взех на щерката кецове от там и в момента при всяка покупка над 100лв. ти дават ваучер за 30лв отстъпка при следващо пазаруване.... че ще ходим за още едни де Grinning

# 100
Къде продават гуменки Vans?
Мисля че съм виждала в Спорт депо, а друг магазин?
Humanic

# 101
  • Варна
В уличките до Червения има един бижутер, чиито услуги съм ползвала, но си имам едно на ум дали да го препоръчам. Чудесно работи човека, изпипва нещата обаче много туткав бе... Сума пъти съм ходила да му давам зор, докато си получа поръчката.

# 102
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много съм доволна от посещението на магазинчето за турски перилни препарати във двора на фабрика Хр. Ботев. Работят и в събота. Миришеш на воля омекотители.

# 103
По темата с турските стоки, някой посетил вече новият магазин за турски стоки Migrus, интересуваме ме дали предлагат храна? Някакви десерти примерно пакетирани?

# 104
  • ВАРНА
Само за перилни препарати - дезифектанти и пелени е магазинчето Мигрус Варна към днешна дата.

Общи условия

Активация на акаунт