Цветна снимка на тръбите

• 41 720
  • 318
  •   1
Отговори
# 300
Момичета. Трябва ли нещо предвсрително да се изследва преди цветна снимка или някакви неща да се спазват?

# 301
Микробиология пускат.

# 302
Микробиология пускат.

Колко време преди снимката се пуска микробиология?

# 303
Здравейте някой с актуална цена за цветната снимка в Пълмед и какви изследвания искат?

# 304
Здравейте някой с актуална цена за цветната снимка в Пълмед и какви изследвания искат?
300 евро с упойката е Пълмед преди една седмица бях, това включва контраста,упойката и ренген. Искат микробиология и ЦКР в случай че имаш инфекция, бактерия и тн. първо лекуват и след това вече може да провериш тръбите

# 305
Здравейте момичета
Преди няколко дни ми направиха проверка на тръбите с контраст (цветна снимка). След процедурата първите два дни имах леко розово зацапване, което ми казаха, че е нормално.
Обаче вече от 5 дни кървя като при нормален цикъл, но без обичайната болка и без други симптоми. Ако броя от днес, това вече е 5-ти ден, а по принцип имам по-обилен цикъл, който до 3-ти ден е силен и след това намалява. Правих ПКК – няма инфекция и няма данни за значителна загуба на кръв.
Притеснявам се дали това е нормална реакция след процедурата, дали е възможно да ми е дошло заради нея или може да става въпрос за нещо друго.
Някой имал ли е подобно кървене след такава процедура? Ще се радвам на мнения и опит 🙏

# 306
Аз имам запазен час за 15.04 и ми назначиха микробиология, CRP и ПКК. За цена щях да звъня да питам,но прочетох коментара . А знаете ли дали дават болничен за самия ден и щом започват да ги правят от 12ч гладна и жадна предполагам до тогава ?

# 307
Аз имам запазен час за 15.04 и ми назначиха микробиология, CRP и ПКК. За цена щях да звъня да питам,но прочетох коментара . А знаете ли дали дават болничен за самия ден и щом започват да ги правят от 12ч гладна и жадна предполагам до тогава ?
Ако сте с упойка да гладна и жадна колкото се може по рано от предния ден вечерта хапване и последна вода, за да няма повръщане след упойка, въпреки че аз спазих това повръщах след упойка и ми беше много зле, явно си е до организъм, относно болничния не съм се интересувала, може и да има тази възможност, но преди процедурата със сигурност направете тези изследвания за да се види дали няма някоя бактерия, инфекция и така нататък

# 308
Ако сте с упойка да гладна и жадна колкото се може по рано от предния ден вечерта хапване и последна вода, за да няма повръщане след упойка, въпреки че аз спазих това повръщах след упойка и ми беше много зле, явно си е до организъм, относно болничния не съм се интересувала, може и да има тази възможност, но преди процедурата със сигурност направете тези изследвания за да се види дали няма някоя бактерия, инфекция и така нататък
Направила съм ги , защото усещах че ще ми дойде и ще трябва да направя цс. Утре ще звънна да питам за болничен, иначе за храната и водата малко кофти .... но няма как. Преди време Ставрев ми маха полип и имаше спешна операция преди мен и влезнах чак в 14:30ч та си беше мъка без вода.

# 309
Направила съм ги , защото усещах че ще ми дойде и ще трябва да направя цс. Утре ще звънна да питам за болничен, иначе за храната и водата малко кофти .... но няма как. Преди време Ставрев ми маха полип и имаше спешна операция преди мен и влезнах чак в 14:30ч та си беше мъка без вода.
При нас беше същото бяхме 3 момичета искаха ни в 11:30 в отделението и ни настаниха в стая и така към 15 някъде вече доктора беше свободен и действахме, но няма начин всичко се случва. Успех ти желая стискам палци всичко да е наред

# 310
Здравейте на всички, миналата година направих тест с пяна при д-р Калчев и се оказа, че тръбите ми са наред. Наскоро обаче бях на консултация с д-р Ковачев и той каза, че не вярва на този метод и че е виждал пациенти, които изглежда нямат проблеми, но след като направят контрастната снимка, тръбите изглеждат запушени.
Сега не съм сигурна какво да правя. Не искам да пропусна цял месец само за да направя контрастната снимка. Правиx ин витро преди 5 години, но сега съм с нов партньор и все още се опитваме по естествен път. Така че съм наистина объркана.

# 311
Здравейте на всички, миналата година направих тест с пяна при д-р Калчев и се оказа, че тръбите ми са наред. Наскоро обаче бях на консултация с д-р Ковачев и той каза, че не вярва на този метод и че е виждал пациенти, които изглежда нямат проблеми, но след като направят контрастната снимка, тръбите изглеждат запушени.
Сега не съм сигурна какво да правя. Не искам да пропусна цял месец само за да направя контрастната снимка. Правиx ин витро преди 5 години, но сега съм с нов партньор и все още се опитваме по естествен път. Така че съм наистина объркана.
Здравейте! Какъв е този тест с пяна? Аз тепърва се насочвам към клиника, където да започнем с изследванията, защото уж нищо ни няма, уж сме млади и всичко ни е наред, но вече 2 години бебе няма. И се готвя психически за цветна снимка, защото честно казано, много ме е страх. Навсякъде го описват, сякаш е нищо особено, обаче мен болката ме притеснява, с нисък праг на търпимост съм.

# 312
Момичета, в месеца на цветната снимка бяха ли ви забранени опитите? Очаквах да ми кажат да пропусна,но уви този месец имало голям шанс.... объркана съм.

# 313
Здравейте, направих си цветна снимка, част от протокола за инвитро. Имаше много сраствания на матката. Направих я в Турция, екомар 300 евро май беше. Нищо не усетих, но и нямах запушвания. Тръбите проходими. Направих хистероскопия и отстраниха срастванията, сложиха ми бариер гел, спирала. Сега обаче следващия цикъл искат нова цветна снимка.
Има ли някой опит с подобна ситуация. На ми харесва да ме облъчват постоянно, много стрес ми причиняват с тази идея. Предложих им алтернатива изследването с пяна, но пак си искат снимката. Забравих да предложа нова хистероскопия ако само искат да проверят резултата от предходната. Колко основателни са притесненията ми? През месец снимка, ами ако пак не е ок после пак хистеро и тн и тн.

# 314
Здравейте, има ли някоя от вас, която е имала излекувана хламидия, но не са били запушени и двете тръби? Предстои ми цветна снимка и съм много притеснена.

Общи условия

Активация на акаунт