Кралски работи и клюки - септември 2020

• 59 702
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 290
  • На топло
Не цитирам, за да не става чаршаф. Последно включване, че нямам време за безмислени спорове. Който разбрал, разбрал.
Хари вече не е част от Кралската институция. Най-малкото не споделя техните ценности. Иска да го наричат просто Хари, иска да гласува против Тръмп.... иска да е частно лице, иска това, иска онова.....и напълно има това право.
В личен план си остава родственик, но това е в личния му живот.
Днес не виждам никаква база на сравнение между Кейт и Хари.
Съвсем различни функции имат в английското обществото и съвсем различен принос.

# 1 291
Много ми харесват и Мери, и Мари. А инициативата на Мари е много интересна. Ще се поразровя в фб за видя видеото й, може да има интересни насоки, стига да не е само на датски (най- вероятно)

# 1 292
Много е хубава Мари, на външност винаги ми е харесвала повече от Мери, но и доста рядко се показва. Какъв е тоя ден на хранителни отпадъци?

# 1 293
  • София
HelloJ и аз няма да цитирам. Но да, който разбрал, разбрал. Не става въпрос за Хари сега, а за Хари и Мегън, когато бяха част от институцията. Толкова по въпроса.

# 1 294
Разкошни Мери и Мари.
Ще пуснете ли инфо за гащеризона на Мери, като излезе?

# 1 295
  • Варна
Интересна инициатива. Вероятно се има предвид по-малко изхвърляне на храна. Или пък с останала храна да се хранят бездомници и социално слаби. Нещо такова ми звучи.

# 1 296
Ужасен е тоя гащеризон на Мери. Виси и я прави безформена
Че и сив...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 15:28 от TinoTino

# 1 297
Интересна инициатива. Вероятно се има предвид по-малко изхвърляне на храна. Или пък с останала храна да се хранят бездомници и социално слаби. Нещо такова ми звучи.
Ето това е целта на инициативата, в която се е включила, надявам се, че се чете от скрийншот:

# 1 298
  • Някъде там
Аз ги харесвам и двете.
Датски не разбирам но автоматочен превод.
Cъс заглавието Дания спасява храната " Нейно кралско височество принцеса Мари тази сутрин, заедно с други министри на храните, риболова, равенството между половете и скандинавското сътрудничество Могенс Йенсен, стартира първия национален ден за хранителни отпадъци в Дания.
Това се случи на дигитално стартиращо събитие в кухня в Меуers Madhus в Norrebro в Копенхаген, където принцесата помогна да се фокусира върху решения, които могат да намалят ежегодните датски хранителни отпадъци. В момента тя е около 700.000 тона. Вижте пълната реч на принцеса Мари на фейсбук страницата на Кралската къща. Във връзка с националния ден на хранителните отпадъци, министърът, датските търговски организации Landbrug ". Fodevarer, DI, Dansk Erhverv, Horesta и DRC- Danske Restauranter og Cafes, както и около 25 компании подписаха споразумението "Дания срещу Мадспилд". Споразумението съдържа цел за намаляване на хранителните отпадъци в Дания през 2030 г така че хранително-вкусовата промишленост да допринесе за изпълнението на Световните цели на ООН. Датата на националния ден на хранителните отпадъци Дания е на ООН за Международния ден на хранителните отпадъци, Международен ден на информираността за загубата на храна и отпадъците, където световните държави се насърчават да се фокусират върху предотвратяването и намаляването на световната загуба на храна. В световен мащаб целта на ООН е 50 % намаляване на хранителните отпадъци до 2030.

https://m.facebook.com/detdanskekongehus/

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 15:33 от daviz

# 1 299
Крайно време е Кейт да си сложи силикон и импланти в дупето, за да спрат да я бъркат за момче. Joy
Да вземе да се гръмне, щото няма голям гъз и цици.

Ленена риза от Масимо Дути за Кейт
https://www.massimodutti.com/de/damen/kollektion/hemden-und-blus … categoryId=911173

Историята на Кейт със скаутството
Не на всички снимки е дукеса

# 1 300
Ами оказва се, че наистина Меган и Хари ще участват в реалити шоу на Нетфликс. Меган искала хората да видят истинското й "Аз".
Преди да сключат сделката с Нетфликс, са предоставили лични видеоклипове. Правили са и такива, преди напускането на кралската фамилия. Колко прозорливо. Sunglasses Още не е уточнено, дали ще им монтират камери у дома или  ще продължават сами да се снимат и ще им ги предосгавят.
Не, не си мислете, че ще е стил Кардашян. „Ще бъде с направено с вкус. Те искат да дадат на хората поглед към живота им. " Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.thesun.co.uk/news/12794119/meghan-markle-prince-harr … lix-home-footage/

# 1 301
Много е хубава Мери. Мари ми е по- грозноватата снаха.
Гащеризонът ѝ ще го преглътна, но елечето на Кейт- не.

# 1 302
  • София
Само ризата и коланът ми харесват на Кейт.
Изобщо не я харесвам в такива дънки, но е позагладила май и тя косъма.

Че това от "Сън" за риалитито с всичките подробности е още от вчера...nothing new и още по-малко се е оказало истина Joy

Ще пуснете ли инфо за гащеризона на Мери, като излезе?
Макс Мара е.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 16:46 от Lana

# 1 303
Статията е с днешна дата, ако не я виждаш. А това, че не е вярно, би ли се обосновала? Щото така много елементарно "не е вярно", придружено с хилещ еметикон.
В крайна сметка, ще поживеем и ще видим. За всеки случай, не са ги "купили", заради личните им заслуги, а заради това, че са от фамилията. Заслужава ли си цената? Само времето ще покаже.

# 1 304
Вчера говорител на Съсекс официално опроверга новините, че ще има риалити шоу.
В Туитър беше, но не ми се търси сега. Има го назад в темата качено.
Сън си измислиха тази новина вчера, на база изказвания от Нетфликс (в които такова нещо няма), днес си я доразвиват.
Ето:

Общи условия

Активация на акаунт